Close
Faqja 19 prej 65 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 643
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Eh Ditar!!!
    Shum e merzitshme dita e diel me zgjat nje jave kjo dite,sdi pse nuk e dua kete dite,me shton malle dhe dhembje shum...Ditar!Qte shkruaj???Te shkruaj qe jam shum e ngarkuar e dij qe me beson,se nese te shkruaj diq tjeter e din qe nuk flas drejt....Kerkoja dikend ti qaj ne preher ditar nuk gjeta askend te gjithe kishin ike,askush s'kishte te me perkdhel as te mi fshij lotet......Qaja dhe pushoja e vetmuar por me leht mu duk se ta permalloj dikend nuk dua askush te pikllohet per mua....Ditar njeriu qe qante bashk me dhembjen time nuk eshte me bashk me te tjeret iku edhe AI athua ju merzita edhe ATIJ ditar????Eh sa embel me kshillonte por edhe qortimin e kishte te embel BABI IM!!!Ai dinte te me behej NENE,Moter,Vlla,shoqe,mike e kisha qdo gje ditar mi dinte te gjitha!!!BABI PSE NUK ME MORE???Atje do kisha perkdhjeljen tende,ishe i durueshem me mua por nga durimi i madh me duket qe te humba nuk munde te me shofesh me dhembje,tani Ditar po iku edhe nga ti sot se jam shum e ngarkuar....Me fale ditar!!!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Dikur doja tė ishim pranė , e sikur pėr inat , jeta na pėrplasi nė vende tė ndryshme , e ndoshta edhe nė kohėra tė ndryshme .Kur mendoj mirė , ne vetėm shpirtrat dhe shikimet i kishim pranė , asgjė tjetėr…
    Kur dielli perėndonte , mė kot do tė mundoheshim ta kthenim , kohėn mbrapa. Dielli mund tė lindte vetėm tė nesėrmėn !
    Nuk na takon neve tė merremi me punėt e Zotit . Ajo ditė qė ishte , iku , nuk kthehet dot !
    Dhe kėshtu ēdo ditė ishte e njejtė derisa mė nė fund u bindėm qė nuk mundemi tė bėjmė asgjė .
    Tė gjithė ishin kundėr : koha , vendi , njerėzit .... bile edhe ti !
    Qė, tė gjithė ishin kundėr dėshirės sime , se kisha dert , por qė edhe ty tė kishin bindur , mė bėnė tė heqi dorė , nga tė gjitha dėshirat ,nė dekadat e ardhshme....
    Ēfarė kėrkon tash ?! Ta kthej kohėn njė dekadė mė herėt?
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ja dhe sot nje dite pa ngjyra,me shi,,,,,,,,,ne shkolle duke mbaruar detyrat por mendjen e kam tek muaji Korrik,qe kurr sdo vij dita qe te shkoj ne Shqiperi kete vere
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    DITAR!!

Nuk te harrova ditar por nuk ndihesha aq mire dhe nuk doja qe edhe ti te dijsh per mua.Po nuk pres dite me te mira more ditar veq keshtu po mundohem te gjej ngapak fjale te shkruaj ty ditar se je i vetmi qe me mban ne gjirin tend pa injorim,je i vetmi qe nuk me thua boll me se me merzite,je i vetmi qe qan kur une qaj qesh kur une qeshem per ate dhe te rrefehem ditar!
    Por askend nuk e akuzoj une ditar gjdo kush ka punet e veta nuk jam vetem une ne kete bote me pikllime ka edhe te tjere dhe qdo njerit pikllimi i vet i duket se ja kalon tjetrit,por jo ditar pikllimi eshte i njejt vetem perjetini eshte i ndryshem......Perjetim pas perjetimi vuajtje pas vuajtjesh dhe keshtu nje dite do mbarojn te gjitha e ti DITAR do mbetesh ketu do te lexojn ata qe duan,do na kujtojn ata qe duan e ne do tretemi atje ku me nuk do kemi as vuajtje as pikllime...Mirembetsh DITAR!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    Hmmmmmmmmm…
    Sa kohe u bene qe nga strofkulla jote mes librave nuk te rrembej si dikur dhe te ulem e te shkruaj me ore te tera ndjenjat intense qe perjetoja ne momente te caktuara…,medime te fshehura….,deshira aq dredharake dhe endrrat qe vetem brenda fleteve te tua te parfumosura nga kujtimet I plotesova……Kam bere gabim …e di ,ashtu sic e di qe ti je nje mik qe asnjehere nuk me qorton ,por gjithnje je gati te me durosh ..,te me degjosh me ore te tera…dhe qe me fal gjithnje caste magjike qetesie!
    Sot …,duke germuar ne “valixhen e kujtimeve” te gjeta aty te heshtur,si nje femije I merzitur qe nena e tij me nuk po e perkedhel ,me sy gati te perlotur…..te kishte marre malli per mua,aq sa mua per ty…e kuptova kete vetem kur te mora ne duar dhe fort pas meje te shterngova…Ore te tera kalova duke shfletuar kujtimet nje pas nje here duke qeshur dhe here duke marre nje hije trishtimi….dhe krejt pa ekuptuar mora stirolapsin ne duar dhe fillova te shkruaj ……ndjenja,mendime qe vetem pasazhet e kujtimeve nga e kaluara munden te t’I dhurojne…Sa me kishte marre malli per ty ditar.
    Ah….e di ….,sot duke sistmuar bibloteken time,ishte bere rremuje emadhe aty…Frojdi kishte vrejtur vetullat ,sepse kishte kohe qe nuk me kishte pare fytyren, Majakovski medhuroj buzeqeshje sapo me pa dhe me premtoj se sonte do me thurte nje poezi…..e c’mund te them per Sartrin,ne syte e tij dukesha e cuditshme….por ishte I sikurt qe edhe gjate kesaj mungese takimsh me te kisha ditur te beja dicka te bukur dhe te vlefshme per te tashmen time….edhe pse nuk ishte entuziast per rikthimin tim ne kujtimet qe mbajne vulen e se kaluares……….dhe duke germuar mes rremujes gjeta nje shenim nga R.Anagnosti….buzeqesha me vete….dhe kujtova se sa shije te embelmekishte lene komunikimi me te vite me pare…..pastaj …..u lodha nga ky udhetim I gjate …..ndjenjat e kujtimeve me lodhen,me dermuan …..kisha nevoje per pushim……te thashe “Mirupafshim” duke te premtuar se do te rikthehem……
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Ditar!!
    Sa shum permallohem kur te shkruaj por me shum kur lexoj te kaluaren....Me ngulfat diqka ne shpirt dhe ajo me shtyn pastaj te shkruaj per te tashmen qe eshte e pavler pothuajse teresisht....Eh ditar kurr nuk kam mendu te shkruaj keshtu por q'ti beje fatit.Ai eshte mbret i jetes.Q'te them ditar?Sa bukur do ishte po ta ktheja kohen dhe te shkruaja per ditet qe i pata te lumtura ishin shkurt por me vler.Qfar apsurdi!!Kerkoj te pamunduren!Po kerkoj nje gje qe eshte e varrosur ti bej qef vedit...Te gjitha ditet mu kan bere te njejta javet muajt nuk beje dallim fare se ritual i njejt pa risi,per ate nganjeher edhe nuk shkruaj q'te them?Asgje!Me lodhen syt kah lexoj te kaluaren lotet nuk me pushojn por kot...Ajo mbetet e kaluar!Ditar po te le sante se jam shum e ngarkuar po te them te drejten po thuaj se deri ne fund te jetes do jem njejt!EH NDJENJ MALLENGJIMI!!!!

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    Shume i dashur ditar....
    Ja u riktheva perseri tek ty...por per cfare ne fund te fundit,per te te shkruar vecse ndjenja trishtuese apo per te te treguar se kalova edhe nje nate tjeter pa gjume duke marre neper duar dhe duke perkedhelur kujtimet e se kaluares ,asaj te kaluare qe kishte vetem buzeqeshje ne jeten time!
    Nuk dua te te trishtoj,te lutem mos u merzit per mua...,mos qaj edhe ti sikur edhe une shume nete ku hena eshte e plote dhe yjet rrine te me bejne shoqeri....te pakten ti mos qaj,por kaperdiji lotet ,hedhe tutje trishtimin...beje ti te pakten kete ,meqe une nuk po kam as force dhe as deshire per ta bere....e c'te duhet me pas nje dite e bukur vere,....ku vapa te pervelon ....,ku ti del me shpresen se do t'i qetesosh pak mendimet tuja te trazuara te nje nate me pare....asgje qe ben me diten tende nuk te shijon,asgje nuk te pelqen...,as nje takim me nje mik ne rruge...as nje shterngim miqesor duarsh me dike te njohur....asgje prej gjeje...,sepse ti ecen...,flet...por me shpresen qe te gjithe te te lene rehat ....ne boten tende....sepse ti nuk do gje tjeter vecse te arratisesh ...te shkosh larg.....ne nje ishull tendin mbushur me kujtime...dhe nje det tendin ku ndonese e dhimbshme te pelqen te noteosh ne lotet e tu..........ditar...mik.....sa shume dhimbje........sa shume lendime........pse ndodhin te gjitha keto???
    Pse?!

Po largohem.....
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    DITAR!!
    Nuk dij si te shkruaj sot,te shkruaj me dore apo me lot,dora me eshte lodhur e loti pothuaj eshte shterr!!!Sikur te dija qe do jem kaq e pafat kurr nuk do filloja te shkruaj fillova shum mire por u nderpreva ditar,nje koh te gjat mendova athua ja vlen te shkruaj per vuajtje apo ta lexoj me qindra here vetem kohen e lumtur qe me zgjati aq pak..sa do te zgjasesh ti moj kohe e shkrimeve te vuajtjes?Sa do mund te qendroj athua?Po mire kan thene ,,njeriu me i fort se shkembi"
    Asgje dhe askush nuk mund te mi kthen ditet e lumturis u treten mbeten kto vuajtje bashk me to mbeta edhe une te jetoj por si???Si eshte e mundur njeriu te jetoj i vdekur kete se kuptoj fare??....Kjo me shtyn edhe me shum te mendoj ditar....po mendojka edhe i vdekuri.....Qdo gje eshte kthye kunder meje pse?Asnje dite nuk me kalon pa ikujtua ditet e kaluara..as nje ore as nje minut por a jetohet me endrra ditar??Realiteti eshte krejt ndryshe.....
    Qdo dite jete me behet sa nje vit po te ishin kohrat e lumtura viti do me dukej dite,eh edhe une sa e ceket jam po q'kam me te kaluaren ?Pse i kthehem?Nuk kam pergjigjeje veq mund te them qe jetoj me nje te tashme te pakjart e te ardhme te njohur sepse vet keshtu vendosa pasi smunda ta ndal te kaluaren te ardhmen do e ruaj keshtu si eshte dhe pa ndryshime....Deri sa te me injorosh edhe ti ditar do te shkruaj ngapak dhe qdo here do jemi ne kontakt UNE ---E TI DITAR askush tjeter nuk na ka mbet...Lutem te qendrosh me kto ndjenja mallengjimi qe i shkruajm ne me zemer te plagosur,dhe te vrar,shpirt te trazuar,lot te thare.....

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Pershendetje Ditar im.

Duke shfletuar ditarin tim kur pa pritmas,mendova qe te shkruaj edhe une nje postim.
    Jam diēka i lodhur ndoshta nga puna, ndoshta nga koha qe shikoj te njejten gje shi shi shi,interesant kjo kohe oh ditari im,por kur te shikoj ty Ditar i im me mbushet zemra plot gezim.
    Ja qe une postoj rralle por per malle, oh ditari im sepse une jam keshtu qe gjithēka te mbetet ne mes meje dhe teje.
    Kan kaluar disa kohe pa te shkruar,por kam pas kohe me te shikuar dhe me te lexuar.
    Si kane ndrishuar keto kohe oh ditar,ne na iken koha kurse ty mbetesh akoma i njejti ditar,ndoshta te ndrohen ngjyrat e tua por ty mbetesh ēdo here i njejeti, kurse ne kemi zene te ritemi dhe te thinjemi, te ndrojme edhe ne njgjyren e flokeve,kurse ty oh ditar ndron ne ēdo dite ngjyren nga e bardha, ne te zeze, ne te kuqe ne te kaltert, por fjalet dhe shkronjat i ke te njejta dhe me te ndjeshme se kurre, dita dites rinohesh ditar nga fjalet e bukura te rinise dhe nga idherimet mes dashurise,dita dites m'plakesh oh ditar nga vuajtjet dhe mallengjimet por me force qe ke, i ben edhe me te forta fjalet dhe nuk m'plakesh kurre,kurse ne oh Ditar e kemi nje lindje dhe nje vdekje,por ty ke vetem nje lindje dhe jeton derisa mbyllet dhe kapitulli i botes oh ditar i dashur.
    Kur jam afer ty ditar i dashur shikoj bardhe e zi sepse me pelqejne keto ngjyra jane ngjyrat qe nuk te tradhetojne asnjehere,kurse kur dal jashte jane shume ngjyra dhe nuk u besoj ngjyrave, per veē te bardhes ne te zeze jane ngjyrat qe gjithe kohrat deri tani i kan percjell njerzimin me gezime me hidherime me mallengjime dhe me urime, pra ditar im keto jane dhe ngjyrat qe i dua me se shumti sepse dallohen nga ngjyrat e te tjera.
    Me fal oh Ditar me duket se e teprova duke shkruar, do te la dhe rendin te tjereve duke te te shikuar dhe postuar.
    Mirupafshim Ditari im ------dibrani2006

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Ditar!!!!
    Qdo dite me behesh me i pakjart me beso!!!Apo kam nis te matufosem dhe spo e kuptoj kjartesin tende....Dje ku isha i thash veti:,,Eh sa mire i kam keto dy vende besnike nuk me trdhetojn kurr dhe sdo i tradhetoj"Por ti ditar si duket do me tradhetosh tu kam merzit si duket po nuk ke faj asgje te mire nuk lexon tek une nuk te akuzoj por e dij qe ai vendi tjeter nuk me tradheton kuuuurr dhe nese ti me ndalon te shprehem atje do i them ato qe ty nuk mundem......Ai eshte vendi ku me se shumti me terhjek po nuk te anashkaloj as ty ditar po ti mos me le mua,mos ik nga une kam nevoj per ty me beso.....Nese me thua ditar do jem me e rralle por nuk do te le kurr deri sa te marr frym....Une nuk kerkoj miq tjere perveq ATYRE QE ISHA DJE DHE DHE TY DITAR,sepse ju jeni ata qe vetem me degjoni po nuk me akuzoni kurr as kur qaj as kur gaboj......
    Ne nje flet te ditarit te lumturis lexova nje shkrim dhe nuk besova qe ishte i imi.Mu duk qe me pyete PSE????Po kishte aq gjera te lumtura atu sa une i kisha harruar dhe nuk ju besoja shkronjave qe ti kem shkrua une athua thash me vetevete kjo isha une ndojhere????Eh isha ditar isha po tani nuk jam.Ditar une nuk e njof fare at shkrim sepse iku shum shpejt por si ne mjegull mu kujtua dhe loti filloj te pikon ngadal por me kujdes nga friga qe mos po te damtoj.....Ika ditar se nuk mundem te shkruaj me do lexoj LUMTURIN ndoshta harroj pak kete te tashmen......Pershendetje!!!!

Faqja 19 prej 65 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •