.........nje qeshje ironike me mberthen .........kur thuashe se jam ilaq i shpirtit tend ......e andej asnje pershendetje apo nje mesazh te me dergosh .Une prap se prap te uroj qdo te mire ne jete kudo qe je dhe me kend je.
.........nje qeshje ironike me mberthen .........kur thuashe se jam ilaq i shpirtit tend ......e andej asnje pershendetje apo nje mesazh te me dergosh .Une prap se prap te uroj qdo te mire ne jete kudo qe je dhe me kend je.
s'paska gje me te bukur ne bote
jeten enderr ta besh me pahir
kur ditet e bardha ngelin ne koke
mbi ball kujtimet te bejne magji
Deri te Molla e Kuqe!
paqartesi(konfjuze)!
Hajla.
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
.....Prej kohesh e mbaj kete mllefe,(mbrenda ndjenjes time)ndaje po eshprehe ketu ne mesin e ketyre vargjeve...meditim...me duhet te them se, nuk je si dikur?!
tani e kuptova,por si do qe te jeni? une isha, dhe jam aty, ku ti me ke (mbyllur pergjithmon) edhe pse ti nuk je si dikur?!
Hajla.
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
po kur...
...........
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
(...Hajla...Pershendetje te veqant...Urime per Avatarin( foton e ndrruar, eshte e bukur, Poetike, sikurse ti...)Postuar mė parė nga hajla
...Per keto vargjet e tua qe u shprehe...Shprehja ime dhe mendimi i im Poetik dhe Real do te ishte ky: HER ASHTU E HER KESHTU ME MU SKA.
HER TE DU, HER S“TE DU, KU KE PA.
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Gjithashtu pershendetje dhe nga e juaja moter hajlaPostuar mė parė nga xixe xixellonja
Faleminderit dhe per komplimentin ndaj fotojes,po ja qe kjo eshte veqse ni cop leter,e randesishmja eshte te jeshe njeri.
p.s.sa i perket kesaj shprehjes qe ju mu keni drejtuar me keto fjale,se di dhe sa me paskeni kuptuar motrushe?por une jam kejo qe jam. dhe aty qe e kam then,se do jem (embyllur pergjithmon)kete ekam shprehur per veten time pikerisht.duhet t'jemi korioz qe ta shprehim mendimin,eshte e drejta personale.sa i perket anes tjeter,e lem ashtu si don ai vet. une gjithsesi dua te jem e perqendruar me idete e mija...ashtu qysh i kam fat.
une besoi se gjithqka vjen dhe shkon me fatin!
i cili te percille ne qdo hap te jetes....
ndaj motrushe e imja xixellonjedua te uroi nga zemra, qe te jeni njeriu me,me fat ne ket bot...ama une mendoi se jeta nuk eshte perfekt,dhe as njeriu nuk mund te jet, perfekt.
p.s.mendoi se dhe nga ketu keni per te blere diqka?flm,per mirekuptim e nderuara e adhuruara moter e imja PEJA...
Gjitha te mirat....
Tung Tung..Hajla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 05-11-2006 mė 17:56
E tera qe me kishte ngelur nga idila 99 diteshe me te, ishte kujtimi i embel dhe nje numer celulari me 6 shifra te ndryshme qe cuditerisht me jane ngulitur ne memorie dhe nuk i harrova kurre.
...As sot nuk e di se si ne menyre krejt te rastesishme i kam formuar ato 6 shifra ne telefonin tim te zyres...Ishte vone, shume vone, ndoshta tre pas mesnate...kisha ngelur ne zyre per t'ia dhene doren e fundit librit tim me te ri...
As sot nuk e di se c'me shtyri ta formoj ate numer...
Alo...Alo...degjova zerin e saj. Vinte i fresket si dikur. Dyshova nese jam enderr. Ishte vone...shume vone...e ajo zgjuar!
Urdheroni, i pergjigjem une, duke menduar se ishte ajo qe me telefonoi...
Oh zot...A eshte e mundur...eshte zeri i Hekuranit...Hekuran, Hekuran...bertiste me sa fuqi qe kishte. Une qesh humbur i teri. Tashme ia njihja zerin. Ishte po ai ze i bute e i fresket si ne takimin tone te pare...ishte po ai ze cjerres e plot urrejtje si ne takimin tone te fundit. Kishin kaluar 1283 dite qe nga ai moment. O zot, a jam ne enderr?! Edhe ajo ma permend po kete shifer. 1283 dite kane kaluar, me thote, dhe une kurre nuk e kam humbur shpresen se do te me telefonosh...
Nuk e di sa ka zgjatur biseda, vetem nje gje e di se me ne fund e kuptuam se sa shume i kishim munguar njeri tjetrit...
E lam te takohemi pas 1283 minutash, ne te njejtin vend ku u takuam per here te pare....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hekurani1 : 07-11-2006 mė 21:55
Deri te Molla e Kuqe!
Mbremje e kendeshme ne shoqerine e te dashures. Ka lezet. Sot do fle bukur.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
...Hajla Motrush e ke me plot te drejt...siq po e shef, qe kan mjaft ndallime, fjalet dhe mendimet e nje beqare, dhe te padashuruar dhe nje te Dashuruar..., per tash mendoj keshtu, por besoj qe me zemer te Dashuruar kisha menduar sikurse ju, jam e sigurt...Postuar mė parė nga hajla
...por, por mos e befte Zoti te na lendoj Dashuria... sepse nga Dashuria vjen Sherimi dhe Pikllimi.. ēdo te mire per te gjith....FAT dhe SUKSESE TE SHUUUUUUUUUUUMTA NE JET, sidomos ne DASHURI...DASHURIA ESHTE QELSI I LUMTURIS...Dashuria na ben te lumtur dhe ne aspektet e jetes...Dashuria i perfshin te gjitha...jo vetem Dashuria e nji qifti, por dhe Dashuria ne Pergjithesi...
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Krijoni Kontakt