Close
Faqja 35 prej 65 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 643
    rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Mendoj jeten time qe nga dita qe fillova te mbaj mend dhe deri tani qe u bera e madhe.Sa shume kalon njeriu ne jete,ashtu si evulon bota,evulon dhe jeta e njeriut.Jam sh e lumtur me dashurine time,me familjen time.Do doja kjo lumturi te ishte deri sa te mbyll syte ,nuk dua pasuri ,as qe me bejne pershtypje leket e shumta,madje i kam shume frike. Dua vetem dashurine midis njeri tjetrit.
    THNX GOD!
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    ora 11.01 e paradites.sapo ka filluar nje dite tjeter pune, nje dite tjeter ankthi dhe stresi po tani sme ben me asgje pershtypje.gjithe ky ankth e ka kapluar zemren tiem dhe rrjedh ne damaret e mi.me vjen te qesh me doktoret kur me thone se sduhet ne asnje menyre te stresohem se ne kete menyre sdo ta shoh me diellin ne mengjes.si mund te ma thone kete.se kuptojne dot qe seshte me ne doren time?une kam lindur e stresuar, eshte e kote te perpiqem te qetesohem tani.por sot sdua te mendoj per kete.
    ne mend me vjen vetem ndryshimi yt i qendrimit nga meje.pse valle poem largon nga jeta jote?ti vazhdon te thuash se me do.se di cte mendoj.ndoshta ne kete dite ku dhe qielli eshte gati te qaj do te mund ta gjej pergjigjen.tani sdi agje...
    e urrej shiun kur bie!

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    Kam harruar te mendoj per veten.te thashe qe tani jetoj vetem per ty?e dhimbshme por krejtesisht e vertete dhe e paster tamam si vendi qe te rezervova ne shpirtin tim.prisja te jetoje aty perjtesisht.por ty shume shpejt te merziti ngrohtesia e shpirtit tim.e mban mend cme ke thene ne momentin kur vendosem te lidheshim?jam i yti pergjithmone dhe sdua te te prekin as me nje pupel.kurse tani je ti ai qe me ben te me dhembi shpirti.sa shume te dhimbka dhe goditja me nje pupel...
    e urrej shiun kur bie!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Askush nuk te ngjan; askush s'flet si ti, askush s'duket si ti, askush s'me prek si ti ne shpatulla lehte ndersa ecim si dy femije te turperuar, askush s'qesh si ti,...askush s'mund te te zevendesoje. Vetem idea e dickaje te tille me peshon me teper se asgje. Me ben te nxjerr fallsiteti i atyre qe duan te jene ti...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 14-06-2008 mė 19:57
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    pesha e ndergjegjes na godet egersisht shume here,perndryshe do te thote se ke vdekur shpirterisht

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ku je sot dashuria ime?Aty ne qiell ku ta kam bere peidestalin?Si debatuan sot me aq zjarr per Zotin dhe ekzistencen e tij?!Thane se Zoti do cdo krijese te tij,se sheh ne cdo zemer,se na lehteson dhimbjen,.......se..........Atehere cfare arsye kishte Zoti te shkaterronte lumturine time?!
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    PERSONAZHI

EH KJO DREQ LETĖRSI!!!
    E pash ėndėrr personazhin tim. Si njė ankth u lėshua mbi mua. Ma zuri frymėn. Kur mė doli gjumi isha i qullur nė djersė. E ndeza dritėn...Piva ujė dhe kujtova atė qė mė kishte ndodhur.
    Pėrsonazhi im, ndėrsa ma zinte frymėn, mė kishte thėnė:" Si lejon qė pas gjithė atyre qė mė kanė ndodhur atje nė mundimtore, qė Hetuesi me suitėn e tij tė futen nė shtėpinė time, tė tallen me mua, tė mė pėrgjojnė dhe tė mė hetojnė?!
    Tė nesėrmen e ndryshova kapitullin e fundit. Personazhi kryesor vrau Hetuesin dhe suitėn e tij prej tre vetash...
    Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Uh,neser kam provimin e pare e akoma s'jam ulur te persersis.Sa rapid iku koha...do filloj,do filloj,ja dhe pak...
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Vitet ikun tutje ashtu si ika une , ika nga dashurija ika nga mirsija ika nga te gjitha .... por nga endrra nuk mujta kurr me ik , ti vjen ne enderr dhe mi zgjat duart me fton ne vallzim , dhe une nuk mundem te pranoj se shikoj kohen qe duhet me ik .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Me mungon.
    Me mungon shume.Kaloj kohen duke menduar per te.Takoj njerez,flas,qesh,por mendjen e kam te ajo.I jap kurajo vetes,perqendrohem,shperqendrohem,hutohem,rri i menduar,skam me force per te genjyer dhe mendja me rri vetem te ajo.

Faqja 35 prej 65 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •