Close
Faqja 29 prej 65 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 643
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kane kaluar 16 vjet qe atehere sot te pashe papritur...pse duhej???je e bukur si atehere,po floket!!!!ca ju ke bere flokeve?ti nuk ishe bionde.....dhe te mijat kane ndryshuar por jane natyrale,pse sot me duhej te ngrihesha me heret se ditet e tjera?,pse duhej ta pija kafen jo ne barin e zakonshem?te pashe dhe nuk doja te prishja qetesine tende,lumturine tende.i rezistova shume tundimit per te te folur,i mblodha gjithe fuqite dhe ja dola mbane,nuk doja te te hapja plaget e mbyllura,une pas pak ditesh iki mijera km larg.ti as nuk e ktheve koken!!ska sesi, ti as nuk e di qe une jam ketu,por me e keqja ndodhi,une tani di se ku ti banon.duhet ti rezistoj deshires per te kaluar atje ku banon ti,nuk dua te prish lumturine tende.njehere ta kam thyer zemren,nuk ta thyej per se dyti.............dikur te kam dashur shume fort JOLANDA
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Kane kaluar 16 vjet qe atehere sot te pashe papritur...pse duhej???je e bukur si atehere,po floket!!!!ca ju ke bere flokeve?ti nuk ishe bionde.....dhe te mijat kane ndryshuar por jane natyrale,pse sot me duhej te ngrihesha me heret se ditet e tjera?,pse duhej ta pija kafen jo ne barin e zakonshem?te pashe dhe nuk doja te prishja qetesine tende,lumturine tende.i rezistova shume tundimit per te te folur,i mblodha gjithe fuqite dhe ja dola mbane,nuk doja te te hapja plaget e mbyllura,une pas pak ditesh iki mijera km larg.ti as nuk e ktheve koken!!ska sesi, ti as nuk e di qe une jam ketu,por me e keqja ndodhi,une tani di se ku ti banon.duhet ti rezistoj deshires per te kaluar atje ku banon ti,nuk dua te prish lumturine tende.njehere ta kam thyer zemren,nuk ta thyej per se dyti.............dikur te kam dashur shume fort JOLANDA
    pse nuk i fole land... nje pershendetje nuk do ta trondiste harmonine, ekuilibrin e saj.... nje pershendetje per hir te koheve te shkuara... do te te lehtesonte edhe ty...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Vallahi, ju qofshi me gjithe keto ndjenja. Une, asnje ndjenje. Iē o iē. Asnje per be. Edhe njecke qe desh me lindi dje, mu fashit pernjehere. Ja si ishte puna :

Po ecnja menduar rruges se qitetit tim. Koken unjur poshte, veē kur pashe ca shina. Treni ! thashe me vete. Ne fakt kishte qene tramvaji. Eh mire, thashe ta provonj njeēiēke ndjenjen e frikes. Edhe u ngula aty. Prit e prit, ska. Prit e prit, asnje tren, as tramvaj. Thashe me vete : ēfare tersi ! Pastaja ngrita koken lart, keshtu kot, dhe pashe ca yje ne qiell. Qenka nate, thashe me vete, pa ta shoh sa eshte ora : plot 3 e mengjesit. Ah budalla qe me je tine, i fola vetes, po ku shohin trenat te ecin naten more derezi. Le qe mashinistet duhet t'i kete zene gjumi tani. E si perfundim, nuk e provova fare ndjenjen e frikes. Kur s'te ecen nganjehere, s'te ecen per qamet.

Moving on... Maska e Lover
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    62
    Jane kafshuar krahet e lirise....jane bere copash....renkon dhimbja e syrit te drites...prej kohesh plasaritur retina....
    Life without the courage for death is slavery.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ender e keqe........Ne fillim konfuzion me pas vjen zemerimi,terbimi..............vazhdon deshperimi,kuptoj cfare kam humbur......lutja,pergjerimi,cdo gje eshte e kote, kujton se kjo gjendje do zgjati pafundesisht por jo.....mendja fillon te qetesohet,logjika fillon te punoje,je duke dale nga gjendja e keqe i nje fundi dashurie,shume thone se dashuria eshte shume afer me urrejtjen,jo nuk eshte e vertete,te pakten tek une nuk ndodh,kurre mos urre, ta erreson gjykimin.........fillon ftohtesia,cdo gje ne mendje eshte e paster,dalengadale fillon haresa,te kujtoj gjithmone dhe me ralle(ky eshte nje nga ato momente)........EXPOSED IN THE LIGHT......zgjohem nga kjo ender e keqe,nje dashuri e re te pret perpara.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "(heshtja) me vret?! dikush din te gjuan gurin dhe, (doren mshef) PERSE valle?

Hajla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 12-01-2008 mė 11:18
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Kam menduar se ditari mban vetem te verteta e jo zhgenjime,sa qudiiiiiiiii!!!!!!!!!!!?

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sa e pameshireshme eshte bota, ne vecanti kur duke mos i ditur rreathanat ballafaqohesh me akuzat...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    SOT MENDOVA PĖR NJERĖZIT

Njerėzit, ėshtė e pamundur t' i njohėsh sa duhet.
    Zhgėnjimi ėshtė pafundėsisht i madh kur zbulon thellėsit e tyre tė errėta.
    O Zot, jo gjithmonė, por megjithatė, nuk ka errėsirė mė tė madhe se ajo qė fshihet brenda unit tė ca njerėzve tė kėqinj...
    Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    4
    u ben kaq shum koh qe ti me je larg po nemendje te kam a thua do mbaroj kjo enderr

Faqja 29 prej 65 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •