Close
Faqja 28 prej 65 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 643
    UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Dy binjake qe shkruanin me te njejtin nick.........njeri nuk eshte me,ai i jashtezakonshmi,qe dinte shume gjera, me trimi qe kam pare ndonjehere,ai tek i cili nuk kam pare kurre shenjen me te vogel te frikes......ka ikur pergjithmone.........tani ka mbetur ai i dobeti ai tjetri ai i thjeshti qe nuk gjen qetesi derisa ti shkoje prane vellait.
    Per meshiren e atij personi te vecante, dhuroji atij njeriu nje dhurate duke jetuar jeten tende te pakten nje dite me shume.
    Kur iken nje njeri,
    Gjithmone do te jete dikush qe reflekton imazhin e tij,
    Dikush i ri dhe i gjalle.
    Dhe ai dikushe je……..
    TI!
    Te afermit tuaj,
    Do te kerkojne imazhin e tij ne ty.
    Per ata , ti je ai qe e mban vllain tend te gjalle ne zemrat e tyre.
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Edhe nje Vit i Ri pa ty. Lutesha qe te mos e mberij e gjalle. Por ja ku jam perseri ketu. Degjoj zhurmat e muzikes nga jashte,zhurmat e fishekzjarreve..si duroj dot. Po me cmendin. Shoh fytyren tende te qeshur ne fotografi. Te flas por nuk e dij a me ndegjon? Me jep nje shenje se me shikon, se je afer meje te luuuuteeeeeeem.

chacha Maska e diviner
    Anėtarėsuar
    31-01-2007
    Vendndodhja
    Dibra F*** City ; Dibra e Madhe
    Postime
    353
    Dy binjake qe shkruanin me te njejtin nick.........njeri nuk eshte me,ai i jashtezakonshmi,qe dinte shume gjera, me trimi qe kam pare ndonjehere,ai tek i cili nuk kam pare kurre shenjen me te vogel te frikes......ka ikur pergjithmone.........tani ka mbetur ai i dobeti ai tjetri ai i thjeshti qe nuk gjen qetesi derisa ti shkoje prane vellait.
    Edhe nje Vit i Ri pa ty. Lutesha qe te mos e mberij e gjalle. Por ja ku jam perseri ketu. Degjoj zhurmat e muzikes nga jashte,zhurmat e fishekzjarreve..si duroj dot. Po me cmendin. Shoh fytyren tende te qeshur ne fotografi. Te flas por nuk e dij a me ndegjon? Me jep nje shenje se me shikon, se je afer meje te luuuuteeeeeeem.
    Te dy bashke ne kete mbremje me shtuat dhimbjen dhe pikat e loteve,

ju puth shum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    Fletė ditari

31 dhjetor, 2008

Bie borė.
    Miliona flutura tė bardha lėshohen lehtė si balerina.
    Bien jo sall mbi tokė, por edhe nė kujtesėn time.
    Edhe pak ndėrrohen notet. Motet ndėrrohen, po dhimbja mbetet se mbetet.
    Gjithēka ndėrrohet, veēse jo edhe Ėndrra qė ngeli diku nė njė kthinė jetė...

2.
    Bie borė.
    Nė ato miliona flutura bore sikur mė kthehesh ti. Mė bėhet se ato miliona flutura bore janė trupi yt i shpėrbėrė qė po kthehet kėtė natė, apo qė po kthehet sall pėr njė ēast.

Mos mė thuani ėshtė e pamundur.

Pikėrisht nė orėn 24 ia behu. Qe njė ēast i atyre botėrave, ku je as fjetė as zgjuar,
    as qenie as joqenie, as materje as jomaterje, je as ide as ėndėrr plotėsisht.

Por, mos harro, je nga tė gjitha ngapak...
    Je tėrėsia prandaj... Tėrėsia me mundėsi tė pakufishme...
    Po e shoh sesi po e luani kryet. Po ngėrdheshni, po ma qitni gjuhėn...
    S' keni tė drejtė tė mos besoni.

Ne e zbrazėm kupėn kėtė natė...
    Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga diviner Lexo Postimin
    Te dy bashke ne kete mbremje me shtuat dhimbjen dhe pikat e loteve,

ju puth shum.
    Pershendete biligoan,nga une...........kte grua,me madheshtoren nga te gjitha.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Erdhe edhe ti!

Si gjithe te tjeret. Me befasira te pakendeshme. Oh jo. nuk me befason me, erdhe me rutinen tende te shpifur qe e ruan me aq shume xhelozi!
    Nuk prisja te vije ndryshe, jam bere njesh me monotonine tende qe rishfaqet e rishfaqet serish. e di, deri ne fundin tim.

Qe nuk do te vonoj!
    • The rest is silence.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Naten vetem ne rruget e ........... ti nuk dukeshe,ike diku tjeter,sa te kam kerkuar ate nate,me le vetem ike dhe ike duke qare....kurre nuk do e harroj,i humbur ne rruget e nje qyteti te madh dhe te panjohur................po mijerat e kilometrove larg prej nga kisha erdhur pse i harrove pse,ti qe u betove per dashuri te perjetshme,......................io lo so,niente dura per sempre,adio
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Ora 3.20 e mengjesit. Rrija me cel. ne dore, si cdo nate. E kisha te ndaluar te rrij ne zonen intezive.Me thiren urgjent ne spital. ‘Zonje ajde shpejt se ai po mbaron’. Vrapoja si e cmendur neper shi. Mberita shpejt, dera e dhomes se tij ishte hapur.
    Dr.mu afrua dhe me tha ‘ulu ne karrige dhe mbaja doren, behet fjale per minuta’’. Shikoja monitoret, tensioni ulej ne menyre drastike, temperatura e trupi ra ne 20 grade, cdo monitor tregonte se ai me ka vdekur. Vetem ai I zemres punonte, me cregullime, njehere zemra rrihte shume shpejt dhe pastaj ngadale. Dr. hynin dhe dilnin te shqetesuar. Kaluan dy ore, njeri prej tyre mu ul ne gjunje dhe me tha ‘’Ai ska shpetim, por po lodhet shume, une kurre ne karrieren time nuk kam pare qe nje njeri te lufton kaq shume’’.
    Ora 5.20 Ai mundohej. Pastaj mu kujtua se une I kisha premtuar se se leshoj te ike. Sdi cndodhi por I mblodha te gjitha forcat u cova ne kembe, ju afrova te koka dhe I pershperita ‘I dashur shko, shko drejt drites..une jam ketu, une do te jetoj per ty’’.
    Vija ne monitorin e zemres u be e drejte……u degjua alarmi……….
    Bota u nxi……..

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Si sot ajo dite pushuese e nje jete. Trupi i babajt s'pranonte me asgje vec prehjes se perjetshme. I lodhur me jeten, shlodhjen vdekjes i kerkoi. I lodhur me genjeshtren, drejtesise se amshuar u nis. I dashuruar me dashurine, dashurise se zemrave tona mbeti. Frymemarrjes se fundit, emrin tim leshoi, EDI. Atehere me dukej kodi me i veshtire per ta ckoduar. Sot jam vete baba. Sa here degjoj jehonen e emrit tim, i kthej pergjigje me gjuhen qe vetem une dhe babaj e kuptojme.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga arjeta3 Lexo Postimin
    Ora 3.20 e mengjesit. Rrija me cel. ne dore, si cdo nate. E kisha te ndaluar te rrij ne zonen intezive.Me thiren urgjent ne spital. ‘Zonje ajde shpejt se ai po mbaron’. Vrapoja si e cmendur neper shi. Mberita shpejt, dera e dhomes se tij ishte hapur.
    Dr.mu afrua dhe me tha ‘ulu ne karrige dhe mbaja doren, behet fjale per minuta’’. Shikoja monitoret, tensioni ulej ne menyre drastike, temperatura e trupi ra ne 20 grade, cdo monitor tregonte se ai me ka vdekur. Vetem ai I zemres punonte, me cregullime, njehere zemra rrihte shume shpejt dhe pastaj ngadale. Dr. hynin dhe dilnin te shqetesuar. Kaluan dy ore, njeri prej tyre mu ul ne gjunje dhe me tha ‘’Ai ska shpetim, por po lodhet shume, une kurre ne karrieren time nuk kam pare qe nje njeri te lufton kaq shume’’.
    Ora 5.20 Ai mundohej. Pastaj mu kujtua se une I kisha premtuar se se leshoj te ike. Sdi cndodhi por I mblodha te gjitha forcat u cova ne kembe, ju afrova te koka dhe I pershperita ‘I dashur shko, shko drejt drites..une jam ketu, une do te jetoj per ty’’.
    Vija ne monitorin e zemres u be e drejte……u degjua alarmi……….
    Bota u nxi……..
    arjeta,tani e lexova me shpetuan ca pika loti te tharta......beju e forte,nuk te ngelet gje tjeter te besh.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Faqja 28 prej 65 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •