Close
Faqja 23 prej 65 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 643
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    ehhhhh siq thot fjala belge...
    rinia hargjon kohen kot se nuk din,pleqria mundohet tan kohėn por smundet ...ehhhhh
    me dit rinia e me mujt pleqria....fillozofia i kap te dyja
    per fat jam ba fillozof
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    ...boshlleku stoliset edhe me lexime e jo vetem me mendime, jeta ka ndryshu ....shum vertet njeriu kerkon shum nga jeta ndoshta edhe te fiton llotari pa lujt ....une kam punu shum e puna per mu nuk ishte dhun por ishte nji lloj sporti qdo gja e kam ba me deshirź, sot punoj me pak , jetoj me mirź e kam fillozofi jete.lexoj shum , qdo muj blej nji liber e tri libra te blera asht nji liber dhurat (dhuraten ke drejt me zgjedh , kuptohet e marr librin me te rendesishmin per durat dikcionar, atllas botror , fjalor , liber t'anatomis ,medicina shtepijake etj etj..kur ma thyn banesen asnji liber sma kan vjedh vetem arin ...me siguri kan qen analfabet .e ka pas libra te shtrejta e te rralla..Jeta te ben me vujt por edhe te meson.Nese jeta ti gjun te gjitha topat e ping-pongut ne fushen tende , mos rri duar kryq por hjeki ....sportist asht me leviz e jo me numru delet ose topat duke kalu.....Vertet talenti krijohet ne vetmi , kurse karakteri ne shoqeri ....dua ende karakter te fort ...se kemi nji shoqeri te zymt .....pesimiste , qe nuk i beson as vetvetes por rrin ne qendrim gaditu per tu pergjigjur ne mbrojtje shoqeri bokser ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2007
    Postime
    5
    sot eshte nje dite e veqant per mua,sot festoj se pari tete vjetorin e njohjes sime me njeriun e jetes time,se dyti festojm 7 vjetorin e martese dhe ne fund ditelindjen time,ka qen nje dite e veqant per mua.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Kisha harruar sa terheqes qe ishte...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nganjehere njeriu ka nevoje to hit rock bottom qe te dale nga nje situate. Mua me ndodhi dje. Tani situata vetem mund te permiresohet, s'ka ku te shkoje me poshte...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...Dhe vjeshta i ka bukurite e veta!
    por nje gje se kuptoi, perse valle gjethet shendrrohen ne lloje,lloje ngjyrash?????
    p.s. me duket sikur ju ngjain disa fytyrave njerzve, qe din te behen me shum ngjyra...lool!!!!!

Hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ndjenjat e mia, ah ndjenjat e mia, cfare po me bejne, si po me shkaterrojne dhe si duket askush nuk e kupton gjendjen time?! Athua aq te pakumtimta jane ndjenjat e mia? Athua!?
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Ti me mesove urrejtjen, kend te urrej pervec teje?! Por une serish do mesoj te dua, por jo ty! Pse me ngacmon plagen, ti e di qe jam ne periudhe rehabilitimi, me duhet kohe, mbase edhe nje jete.
    Pse me dergon fjale, fjale, fjale ............ndjehesh me faj?! Une jo, une ndjej peshen e urrejtes, jam ne lufte me te, shpirti im s'eshte nje govate plehrash, une do ta mund. Por kurre edhe ndjenjen se kam humbur nje moter!
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    cohesh dhe i thua vetes nje dite e re eshte sot per ty, fillon diten me ndnjenja qe cdo gje to jete mire do kaloje mbare dhe ti do jesh e kenaqur. Te vjen keq kur si perfundimisht asge nuk u behet ashtu si e mendove kur hapje syte ne mengjes, mbledhe veten ne batanije dhe lyteshe te kishe nje dite te mbare!!!!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    LORI NGA TEPELENA...
    Ishte hera e par qe njoftuam nje vajze,mu ne mesin familjare Shqiperi&Kosov....Lori ishte shum emirepritur po nga kjo Familje Rugovase...
    Po ne kete dhe te huaj,(mergimtar)
    Thon se,Bota eshte e madhe.....po qenka edhe e (vogel) he,
    duke pohuar dhe me vete faktet.
    Lori kishte lindur ne Tepelen, ajo kishte dalur nga Shqiperia-per ne Greqi kur ishte 4-ter vjeqe,se bashku me dy Prinderit e saj,dhe me te vetmin vella,ku dhe ai gjindet po ne SHBA-IN USA
    do t'thot dy femij dhe keta dy te ndare,njiherit nga prinderit,po dhe nga njeri tjetri..!!valle si nuk po pelcet ky qiell nga lote e nenave shqipetare....!"
    valle qeshte ky fat i zi qe na percill,neper mes qiellit dhe tokes?? eee si nuk pati te ngopur, ky fat mjerimi....?!"

...vazhdoim Lori kishte ardhur po nga Greqia per t'vijuar studimet ne Canada ajo thot se kishte fituar bursin ne Greqi,por Shteti Grek nuk ia kishte paguar as ni me te voglin lek,apo Euro si t'them?!
    Nderkohe Lorit kur kishte ardhur ne kete Univerzitet i ishte rritur qmimi,gadi i dyfishuar,kjo ishte nje befasi per te!
    poashtu dhe per ne njelloj,te nesermen intervenuan djali dhe vajza, drejt per drejt me Univerzitetin,duke ju bere pyetje?se ku qendron problemi, qfare eshte kjo katastrof!
    Ata e thonin se keshtu ka qen qmimi,kurse Lori thoshte jo?!u habitem, nga ky depresion,nacizmi....por sikur dhe jemi mesuar keshtu,ps..mora bindjen se dhe fati i gjithe shqipetarve qenka ndryshe,nga fatet,e botes...looooooool!
    a mos valle kemi ardhur, nga ndoi planet tjeter....?!"
    e kush duhet qe te zbuloi kete se?!,he

keshtu qe,
    Lori thoshte se ni nga keto shpenzime nuk i kam nga shteti Grek por nga vete prinderit e mij...!
    Lori ishte nje vajze shum e zgjuar,madje dhe e pashme,me nje trup te shkurter,kishte nje ecje fantastike....vertet ua kam zili tipeve qe kan kete ecje...
    ndaj Lori do jete tani e tutje vajza ime e 4-ter....
    Shendet dhe fat,per LORIN dhe per gjithe FEMIJET e NENAVE te BOTES SHQIPETARE.....!
    ***************ZOTI I BEKOFT KU DO*******************

Ky meditim,te len gjurme ne kete ditar...!

....poezi ne legjend!
    nga Hajla Rugovase
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 23 prej 65 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •