Close
Faqja 21 prej 65 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 643
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ditar!
    Sot nuk te shkruaj me shkronja te zeza!Tere naten isha pothuajse e zgjuar dhe pritja me padurim mengjezin te zbardh se ky mengjes me sillte gjene me te lumtur qe me ka mbet...Vizitat e me te dashurve te mije.....E dij qe nuk do kem pergjigjeje nga ata e dije qe nuk me degjojn por une i ndij thell ne zemer.Voglushes sime iu afrova dhe e ledhatoja dheun qe ja mbuloj trupin e njom vetem dy pika lot me shpetuan por jo padashje ate e bera qe ajo te ndij aromen time dhe te ngopet me arom NENE pasi une mbeta e uritur per te..I vizitova edhe te tjeret por pa lote sepse ashtu ju dhash besen qe nuk do qaj ne varreza po tek engjellusha ime nuk mund te rrij pa derdh te pakten ato dy pika lot malli..Tani ndihem pak me e qete por gjithnje me zemer te shkrumuar por pa u diktua fort qe mos ti lendoj te tjeret!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Kam filluar te krahasoj dashurine me kontraten shitje-blerjeve,mosvalle dashuria s'eshte nje blerje e ekskluzivitetit te ndjenjave?Eshte e bukur sesi ne realitet ne mund te blejme anen fizike te nje njeriu por sa jemi ne gjendje te kemi ekskluzivitetin e mendjes?Ah,sa na pelqen pronesia,ne humaneve te pasigurte qe strukemi ne monogami.E ndoshta e vetmja gje qe mund te bejme te pronesojme mendjen e dikujt tjeter eshte te shtrengosh fort klauzulat e kontrates.Ekskluziviteti eshte nje mekanizem shtrengues.E shpreh njeriu dashurine vertete nese sakrifikon deshirat per njeriun qe dashuron?

Kam kuptuar qe integriteti eshte koncept qe zor del intakt nga nje situate sentimentale e renduar.Mekat per ato njerez qe e humbasin...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Rrespekt per Blue Sky!!!Eshte domethenes fakti, qe ekzistojne vlerat e mendimeve,principet dhe integriteti!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    krediti juaj ka mbaruar "i nderuar abonent"...
    nuk e di nese keto fjale mi thote operatorja telefonike me zerin e saj pa ngjyre..(.apo mos kam filluar te mos i dalloj me ngjyrat?) apo astari i zverdhur i xhepave te mi ...ndersa kerkoj kemngulshem nje monedhe qe me duhet per te marre autobuzin...
    shiu i ngrohte i fundveres me lag te gjithen...ndersa heq dore nga idea e hipjes ne autobuz...dhe marr rugen ne kembe....
    floket me ngjten ne fytyre dhe me pikojne embel mbi shpatulla...ndersa ti o njeri i kollarisur...vazhdon te me ndjekesh me sy...ndersa luaj me shiun e ngrohte...
    ehhh ti nuk di te luash me shiun... kur ka qene hera fundit qe ke luajtur me te...?
    shiko sa i zymte e i palumtur qe dukesh, ndersa qendron stoik mbas xhamit te erret te makines komode...rrehtuar e mbrojtur nga xhamat e erret... duket se te pelqejne xhamat e erret... ndjehesh i mbrojtur mbas tyre...? a thua te jene te afte xhamat te te fshehin zbrazetine shkretetire qe ke ne shpirt...?
    ti nuk di lush me shiun...ke haruar te luash...!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Sot vendosa te ajerosi anen time te erret e kjo duke i rene ndesh cdogjeje qe ty te terhiqte tek ajo ane.
    Sot vendosa te rifitoj veten; u be ca kohe qe s'po arrij te takoj gjitha neuronet e koshiences time.
    Mgjth e tere kjo s'ka rendesi tashme,rendesi ka qe ti,stuhia ime,te arrish te ndeshesh me ndonje rreshje vere...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Moving on... Maska e Lover
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    62
    Ja ku jemi serish. Te lodhur nga te thenat fjale, te lodhur nga urrejtja ndaj njeri-tjetrit. I thame njeri-tjetrit shume e shume gjera, e lenduam njeri-tjettin ne menyren me te pashmangshme te mundshme, .....dhe tani ka ngel vetem...ndjenje e paster.
    Sa shume mundohem te te harroj, e po aq e pamundur eshte. Te mendosh se mbi gjithe ate urretje te shprehur, serish gjendem ne piken e fillimit me ty. Me tmerron dobesia ime per te te harruar. Por vazhdoj te jem aty, te shoh per ty, te ndjej ty ne cdo seconde te dreqosur te ketyre diteve qe nuk po u jap dot nje emer....
    Vazhdoj te jem ajo zemer e jotja qe rreh tek ty, vazhdoj te degjoj te rrahurat e zemres tende ne timin kraharor....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ditar!!
    Me vjen keq po ja une prap por me shkronja te zeza Ditar!Jam merzit u mundova mos te rrefehem po nuk mundem mu ka ngushtua frymemarrja....U mundova te jem ajo qe kerkohet nga une,e hapur e ,,gezuar"po nuk ja dola....Qdo kund ne qdo vend jam e njejt nuk mundem te jem e hareshme ndoshta po mundohem kot se deri ne amshim do jem keshtu
    Neser do ti vizitoj te dashurit e mij ndoshta ateher do jem pak me e hareshme ...Ah sikur te me flisnin,sikur te me degjonin te ju trgoj se si u ndiva ne at aheng qe shkova pas sa vitesh dhe te me thonin q'te beje.....Do ju tregoj qe asgje nukl pash se mu erresuan syt,asgje nuk degjoja se mu mbyllen veshet dhe mu dukte vetja qe jam e vetmuar por ne nje moment ca zera femijsh me kthyen ne realitet dhe ateher verejta qe syt i kisha te perlotur dhe verejta shiqimin e tjereve u ndiva edhe me keq....Ditar nuk ju besoja kembeve te mija te ngrihem dhe te dale ne ajr te paster.....Ah thash me vehte moj e mallkuar po q'kerkove te vijsh ketu ku nuk e ke vendin???Mu duk qe e prisha atmosferen e gezimit dhe mu duk qe ne qdo person ne vend te gezimit i pash te perlotur.....DITAR me thuaj si ti harroj ata qe ma shkrumbuan zemren,si ta harroj engjellushen time?Si ta harroj te dashurin tim qe u rritem bashk dhe menduam qe edhe do vdesim bashk??Por kjo nuk ndodhi AI iku me la te vuajtur te perlotur per tere jeten....
    Ditar te pershendes me fale!!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e resina
    Anėtarėsuar
    19-05-2007
    Vendndodhja
    ne nje vend te bukur,ku cdo stine ka bukurine e vet
    Postime
    286
    Te dashurit e ty nuk ke per ti harruar kurre,deri sa tu shkosh prane(kjo qofte sa me larg)
    Por ne rradhe te pare nuk duhet te harrosh veten tende.Duhet te behesh shume
    e forte , e kjo gje besoj se nuk te mungon.Jeta vazhdon me te mirat e te keqijat
    e saj prandaj duhet ta jetosh pa e vrare ate.
    JETEN TA JETOSH PA E VRARE

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ditar!

Me lejo te pushoi pakez ketu,ishte nje kohe e gjate qe nuk kam kaluar ketu pari!
    ps..jo se nuk doja une? por ishin te tjeret ata qe gjejshin kohen, sa per ta humbur estetiken,mbi lamit e vargjeve te mija burimore....flm,

Hajla Rugovase
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Pikėrisht sot, u zgjova nga ankthi i stėrzgjatur .Pėr shumėkė, dukej tė ishte vonė, e pėr disa...
    pyesnin vetėn, si u zgjova !?Nuk duhej tė kishin frikė, nga gėzimi im, nuk duhej tė trazoheshin poqėse tėrė atė mallėngjim do e shndėrroj nė hare, por ja qė frikėsohen,digjen nga inati e mė shikojnė sikur t'ua kisha mbytur prindėrit.
    Mundohem ti kuptoj , por nuk mundem !
    Sidoqoftė, mė nė fund ....
    thonė , nė fund tė tunelit .... duket pakėz dritė!
    ta shohim , nėse vėrtetė do tė ndodhė kjo , asgjė para se tė bėhet , por jo edhe asnjė shpresė....apo jo?!!!!
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Faqja 21 prej 65 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •