Close
Faqja 20 prej 65 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 643
    Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Nuk dua !!!

Nuk dua t’a bėj atė qė nuk duhet bėrė , as atėherė kur mė vėshtirėsohet mundėsia tė bėj vetėm ato qė duhet bėrė . Nuk kėrkova mėshirė nga ti , as tė ma zbusėsh dhimbjėn . Nuk dalloj nga ata apo ato qė ti i njeh ! As nga njerėzit e tjerė qė na rrethojnė , ty dhe mua . Ne jemi tė njejtė , tė barabartė , para zotit .
    Shkruaj vetėm tė njoftoj se ekzistoj, edhe pse vdes pėrbrenda ,dalėngadalė.
    E kujtoj tė kaluarėn vetėm pėr njė gjė : T’a njoh tė ardhmėn mė mirė !
    Jo ,pėr tė jetuar nė atė ,tė kaluar….
    E ēuditshme ėshtė vetė jeta , mbase i ka tė gjitha ngjyrat, por herė e akuzojmė e herė e duam aq sa qė, kėrkojmė tė zgjasė edhe ca.
    Ne s’kishim tė drejtė tė kėrkonim mė shumė sesa qė mund tė fitonim. Ne, thjeshtė mund tė jetonim pėr tė vdekur e jo tė vdesim duke jetuar .
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    Miremengjes ditar....

Ja u zgjova me ty ne duar...te duket sikur mbreme kemi fjetur te dy bashke ne te njejtin jastek endrrash ..,sikur te dy trupat tane kane shplodhur krahet e dhimbjes se tyre ne te njejtin shtrat deshirash....U lodha ditar....!!
    U lodha se vrapuari gjithnje pas endrres...pas se vertetes....pas buzeqeshjes....asnjehere nuk mund t'i kap dot....ato vrapojne kaq shpejt....ato jane kaq larg meje .....!
    Ja edhe sot....si cdo mengjes tjeter....u zgjova me sy te enjtur nga pagjumsia....me nje hije trishtimi ne fytyre...,as uji i ftohte qe hodha persiper nuk mundi ta largonte ate...ajo hije tashme me eshte bere tatuazh....pastaj....kafja...dhe tani asgje.....nuk kam asnje plan....anje deshire per te bere dicka ndryshe me diten time.....Patjeter me vone do marr nje telefonat nga mikja ime..ajo do me ftoje per te dale bashke dhe une sic bej tesh sa dite do ta rrefuzoj edhe sot ftesen e saj.......dhe ajo nuk do merzitet nga kjo ,por do me riftoje neser.......Nuk dua qe ta trishtoj edhe ate...!!
    Po largohem......po tretem ne punet e dites...,qe te harroj veten......kete vete pa buzeqeshje...vete te trishtuar.....vete te palumtur....vete qe duhet harruar..............
    po iki..............
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ditar!!!
    Per mua ke shum vler ndoshta une per ty jo sepse nga une nuk pret asgje te mire asgje te embel por ditar e dij qe me kupton.....Me shum se askush ne bote do deshiroja ta pershkruaj lumturin por ku ta marr????E kam humbur ditar ma muarren te pa shijuar te pa djallezuar,me lan keshtu te ftoft dhe pa ardhmeri!!!Eh ditar asnje minut nuk do kisha pushua se shkruari po te ishin kto gjera te lumtura por kto qe i shkruaj nuk e gezojn askend perveq atyre qe i krijuan dhe mi muaren...E veshtroj qiellin dhe nga largesija vrej henen me duket qe edhe ajo me shiqon me nje dhimbsuri por nuk mund te me ndihmon nuk ka se si,po edhe une nuk kerkoj ndihm jam pajtua me kete menyre te jeteses dhe qdo ndryshim per mua do te ishte tretje edhe me e thelle,pra mos te vij keq ditar por une nuk do ndryshoj kuuurr do mbetem kjo qe jam.....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Vendndodhja
    Qyteti i Lidhjes...me Lumbardhin mes per mes...
    Postime
    165
    Shume pyetje te shtruara me kryepytejen cka dreqin kerkojme nga jeta, e perbejne kompleksin e mungeses se pergjigjeve, prandaj nuk cuditem edhe kur planifikon "dalje deri ne cmendi...dikah...kah vec e imagjinojme se mund te dalim".

A eshte jeta e thjeshte dhe jemi ne ata qe e komplikojme, apo ne kompleksitetin e jetes kerkojme nga dicka te thjeshte eshte pyetja te ciles as qe dua t'i jap pergjigje.

Ne boten qe smund ta nderroj dot, une jam nje bubrec qe mund ta shkelin te medhenjte kur te ju teket, prandaj nuk e di pse duhet te bezaj pertej rremujes ne te cilen marre fryme.

A s'eshte me mire te kenaqem me hiqin qe e kam ne vend te kerkimit... qe te shkakton kokedhmebje.

Dje ka dasht te me plas koka, dhe po thoja me vete. Kur desha ta beje nje hap ne jete filloi te me dhemb koka. U ktheva mbrapsht kot sepse kokedhembja mbet...

Me heret i mpire edhe nuk mund ta kuptoja se si ndjenja dhe akulli ia leshojne me kaq shpejtesi vendin njera tjetres e ne fakt...s'ka tjeter.

Thjeshtesia gjithmon eshte shume me komplekse se ēdo kuptim tjeter i jetes.

Endrren s'ta them dot, sepse se kam mbajtur ne mend e gjate gjithe rruges kur dola sot nga shtepia po perpiqesha ta rikujtoj se cila ishte endrra qe e pashe sepse vertet e kam pare mbreme nje enderr...
    !...

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    ...........
    Kendshem kaloj dita e sotme......Zgjimi i mengjesit ishte nje "mrekulli " e vertete......Babai tek luante ne piano....mami tek me thoshte : - Shpirti mamit ,zgjohu se te kam bere kafen.....Pastaj perballja e perditshme me pasqyren.....e cuditshme...sot kisha te pikturuar nje buzeqeshje gati feminore mund te them......Lava syte per te pare se mos kjo ishe thjesht nje enderr.....une duke Buzeqeshur....por jo ishte e vertete...
    -Ndoshta eshte efekti i melodive te pianos ..thashe me vete...,teksa po shkoja drejt dhomes.....Nje " Miremengje" familjes ....pastaj rrokullisa kafen....hmmmm e shijshme si gjithnje....
    ........
    Pastaj nje dush ...... nje teelfonat........nje takim me nje mike ......rituali i veshjes.....nje tualet te lehte fare...per te mos trukuar buzeqeshjen aq te vertete te fytyres.....celsin shtepise dhe me ne fund ne rruge.........
    Takimi me shoqerine pas nje kohe te gjate pauze mes nesh me beri shume mire....me kishte marre malli per to......per gallatat ......ngacmimet......te gjitha te tjerat...Qendrimi bashke per gati 2 ore ..,ne nje lokal te qete....duke shkembyer te rejat e fundit .... te qeshurat qe nuk pushuan asnje moment .......me beren te kuptoj qe oret ...javet e kaluara nen trishtim jane kaq ore kote.......kaq ore boshe!!
    Jam e gezuar ditar....qe sot kalova nje dite ndryshe.......nje dite me miqt e mi......dite qe patjeter do te perseriten ....... Jam e gezuar ditar ,qe kam pasur fatin qe te takoj miqt te tille.......qe jane perhere kur ti ke nevoje per ta.........Jam e gezuar qe ata dine te degjojne melodine e zemres time...!!
    Sonte patjeter qe do fle duke buzeqeshur..........dhe do shoh endrra te bukura..........
    NAten me shume Buzeqeshje..............
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    DITAR!!
    Mos mendo qe te harrova por prisja te me ndodh diqka e re dhe te shkruaj.....Sa e marr qe jam po q'te re pres kur i mohoj te gjitha??Asgje nuk do ndryshon tek une kuuuuurrr!Jam dhe do mbetem keshtu me kete mendim me kete jete te perditshme pa kurfare risije......Risi eshte vetem qe me ikun ditet dhe vije ngapak duke u mplakur kurse tjerat pa ndryshime......Kujtimi per te kaluaren nuk me fshihet asnjeher ....Qdo dite eshte ne te kaluaren e asesi ta jetoj kete te sotmen.....Pse valle athua eshte fshi memorja ime qe te mendoj per ardhmeri apo diqka nuk funkcionon.....Po ditar po them keshtu se une jam e vetedijshme qe te ardhmen e fshiva vete ashtu e pash te drejt dhe kthim prapa nuk ka...Sido qoft nuk me mungon ardhmerija por me bren e kaluara shum ......asgje sme mbeti te gjitha u treten perveq ketij ditari te vjeter dhe Ti ditar i RI por pa risi.....Mirembetsh ditar!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    DITARE PERSERI ERDHA!!!

spunon pena ,spunon dora
    mbase esht,mbaru dhe boja!
    pot bej be ,ditar perseri
    une tuj te shkrua, e bera vi!

Thirrjet jan vertet, te kota
    nė kėt natė ne ore te vona!
    Athua zėrin tim,ti se nigjon
    me qellim spo me kujton!!!

Pa zėrin tėnd,ndjej shum munges!
    me rane kembet, mua tuj ec
    Per fjalė tua,shum po vuaj
    u ben gadi, tesh tre muaj!!

Atėher kur ti hesht,me mungon shum
    hajt bre burrnesh,se na le pa gjum!!!
    Atėher kur s'mė pėrgjigjesh,behem merak
    mbeta tuj shetit ,un bajrak me bajrak!!

Thirrjet jan tė kota,hala se kuptoj!!!!!!!!
    nė kėt natė tė vonė,me le me gisht ne goj!
    Sikur fjalėt e tjetrit,te kan hyr ne vesh!
    mbase dikush mendjen, ta ka ber pershesh!

ditar!!!tash po te shkruaj prap kur te mos kem kohe!!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 17-07-2007 mė 19:40

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Ditarė !

Une jam bere kujdestare i yti ditarė ,une dhe ti jemi miq te vjeter!... keshtu do vazhdojme edhe me tutje ....
    Bota pa miq eshte e shkrete ....dhe sod dua te le tek t'i ditarė nje njohje miqesore me nje mik ...qe na perputhen mendimet ...dhe na ofruan idealet e njejta personale dhe kombetare ,jo rastesisht njerzit i bashkon ideali i njejt ,eshte kjo nje dite ne mesin e diteve te shenuara per mua dhe ndjeshmerine time ...!
    Me mire nje mike se nje thes ar!

U pafshim ditari im !
    Dhuro shumė...e prit pak!

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    ...do jepja gjithcka, mjafton te isha qofte edhe thembra e nje stoiku te perkryer! e di, e kam te kote, tashme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    6

Stalakte

Kohet kur ajo i drejtohej ne emer ishin larg. Kohet kur e permendte neper biseda ishin po ashtu larg. Larg ishin edhe kohet kur e germezonte se brendshmi emrin e tij ne thirrje te shurdheta, duke shpresuar qe malli i saj do ta ndillte te kthehej. Pas kaq kohesh per pak sa nuk besonte se se shpejti do te mund te harronte edhe se si quhej ai..atehere... Sikur mos te ishte ajo shtangje e brendshme qe perjetonte sa here ai emer tri shkronjesh rrokullisej rrezikshem brenda saj. Emri i tij kishte patur qysh ne fillimin e afrimit te tyre shije te veta: here te athet, here te embel, here perveluese e here etjeshuese. Pasi u lane, (u lane te dy me bindje e krenari prej guri, pa lote as nga ajo) ajo nuk provonte “shije te hidhur”, sic thuhej rendom ne librat roze. Sapo degjonte jehun e atij emri, ajo ndjente nje njelmesi te kripet ne gjuhe.

Here here ia sillnin krijesat e nderujrave ne kujtese mengjeseve. Ai vesonte per pak mbi castet e para te dites se re e tretej. Here here ia sillnin fantazmat e diteve te kaluara e ajo ngrinte nga qielli koken me cudi. Nga pikte keshtu? Vecse ndonjehere pikellimi nuk e leshonte per dite me rradhe. Emri i tij kthehej ne nje mendim te ngulmet, ndersa ngjarjet e perditshme perngjanin me pjeset e nje endrre absurde. Kjo ndodhte se shumti ne pranvere e deri mesin e veres. Kohet e fundit ajo po mundohej te zbulonte ndonje rregullsi te stineve se si rreshnin ato kujtime e permallime. Shpresa se ato stine dikur nuk do te perseriteshin me e braktisi kete vere te fundit: edhe pas dashurimit te ri pas nje tjetri (per cudi me po ate ndricim te qelqet ne sy si ai) asgje nuk ndryshoi.
    Pikerisht kur u puthen per here te pare nen strehen e nje kishe te vogel ne te dale te qytetit, ndersa shirat binin me kercellime, ajo ndjeu sesi pikelima e fundit ra: kujtimi i tij u be perfundimisht njesh me truallin e mendimeve te saj.

Faqja 20 prej 65 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •