Eh Ditar!!!
Shum e merzitshme dita e diel me zgjat nje jave kjo dite,sdi pse nuk e dua kete dite,me shton malle dhe dhembje shum...Ditar!Qte shkruaj???Te shkruaj qe jam shum e ngarkuar e dij qe me beson,se nese te shkruaj diq tjeter e din qe nuk flas drejt....Kerkoja dikend ti qaj ne preher ditar nuk gjeta askend te gjithe kishin ike,askush s'kishte te me perkdhel as te mi fshij lotet......Qaja dhe pushoja e vetmuar por me leht mu duk se ta permalloj dikend nuk dua askush te pikllohet per mua....Ditar njeriu qe qante bashk me dhembjen time nuk eshte me bashk me te tjeret iku edhe AI athua ju merzita edhe ATIJ ditar????Eh sa embel me kshillonte por edhe qortimin e kishte te embel BABI IM!!!Ai dinte te me behej NENE,Moter,Vlla,shoqe,mike e kisha qdo gje ditar mi dinte te gjitha!!!BABI PSE NUK ME MORE???Atje do kisha perkdhjeljen tende,ishe i durueshem me mua por nga durimi i madh me duket qe te humba nuk munde te me shofesh me dhembje,tani Ditar po iku edhe nga ti sot se jam shum e ngarkuar....Me fale ditar!!!!!
Krijoni Kontakt