Close
Faqja 18 prej 65 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 643
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006
    Ditari-Mirebrema apo Miremengjes.

----------------------------------------------------
    Kerkoj ndjese sepse une stilin e Ditarit e kam keshtu.

Flm.
    shum bukur me pelqen Dibrani je gazmor tu gezoft zemra e meriton te kendon je i veqant ......

edhe une kam nji stil te veqant ,edhe per te vertetu kam marr plot komplimente ne privat....je fantastike e veqant ....sa me vjen mir qe kam ba zemra te lumtura dhe ndihem vet e lumtur...
    -----------------------------------------
    tash e kam ket stil ....
    Hip Hop po deshte Dibrani eja te bejm nji turr

http://www.youtube.com/watch?v=98W0i...elated&search=
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 16-06-2007 mė 08:26
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ditar!

Sa ndjeva munges qe dje te lash te zbrazur!Por isha edhe ashtu e zbrazur pa TY sikur qe mbeti edhe faqja jote!!Qdo dit e me e dobet qdo dite e me teper dhembje,por nuk do ti tregoj as TY ditar!!!do te jem e kujdeseshme me TY....Nuk te ngarkoj me!do ngarkoj vetem vehten time....Pershendetje DITAR tani do vazhdoj te jem me TY por pa u vrejt do ti them ne heshtje te gjitha pa me degjua as lexua askush .........
    Edhe pikat kan domethenje!!!!!!!!e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ditar!!!

Nuk te harrova mos mendo por njeher nuk dashta te shkruaj fare,por prap thua se me leshove nje ze dhe ja erdha ti shkruaj dy tre fjale..E lodhur por e fort te perballoj qdo sfid te jetes,nuk dua te nenshtrohem do luftoj qoft edhe me veteveten.E shkuara nuk me kthehet per te tashmen flas shum pak e per ardhmerin do flet koha,per qdo risi Ti ditar do jesh i informuar i pari nese do kete risi.Ah sikur ta dija se do mundem ndojher te shkruaj gjera te bukura Ditar veshtir por nuk ka asgje te pamundur!!!!!!!!
    e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ditari im i dashur!

Kam menduar se jeta eshte shume me e lehte, por isha gabuar! me fal te lutem per gabimin. Megjithate ky gabimi imi me ka prekur vetem mua, sepse i nderuar ditar, vetem une dhe ti e dijme se sa e rende qenka kjo jete dhe neper sa sfida e probleme qenka e nevojshme te kalojme. Them se do behet me mire, them se e adhmja do te jete rruge e mbuluar me lule, them...sepse shpresa per dite me te mira nuk guxon te mbetet vetem enderr e pa realizuar. Si thua ti ditar?! do behemi optimist une dhe ti tashe tutje!?
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Ditar!!!!

Pak me vones te shkruaj sot i nderuar Ditar!!Prita se paku sot te shkruaj diqka te mire por kot si duket te mirave ju kan vu sankcione tek une,po nejse nuk do vajtoj kjo eshte nje pjese e jetes.....Dashta te shkruaj gjera te gezuara po nuk pata,dashta te njoftoj per ndonje risi te mire fatkeqesisht edhe atu stagnova,e thash me vehte po q'ta ngarkoj kete te shkret Ditar ?Q'me ka faj i gjori por ti Ditar nuk me akuzon edhe nese ,,ndojher"te shkruaj vuajtje!!!!Vura ne thonjeza ,,ndojher"sepse kjo eshte gjitheher por me erdhi keq nga Ti Ditar me beso!!!!!Qe ne mengjesu zgjova pak e lodhur edhe dita nuk me shkoj sot aq mbar sdi pse nganjehere me mbeshtillen punet Ditar por pasi te kam ty e te rrefehem pak i zbrazi kto qe me brejn ne zemer.....E din Ti Ditar qe nuk ka ne bote njerez qe nuk kan probleme por njeriu eshte shum i fort dhe i perballon....Une Ditar jam njeriu qe ndij dhembje per te gjithe e me se paku per vete ashtu jam krijua nga femirija!!!!!Ditar te pershndes mos te mallengjehem se pastaj e teproj !!!!!!!!!!!

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    Kishte kohe qe nuk e kisha pare veten aq te lumtur ne pasqyre....
    Sot i dhurova vetes dhe dites time nje Buzeqeshje....!!
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Ditari ime!!!!

Sot per here te pare dua te shkruaj nje moment lumturije qe perjetova ......Por ishte vetem enderr.Ani edhe ne enderr ja vlen te jem per nje moment e lumtur,edhe qe ne fund mbaroi me lot.
    ,,Ne nje livadh te gjelbruar ishim une e Ti,kisha vu koken ne prehrin tend dhe shiqonim njeri tjetrin.Ishim te rrethuar nga nje gjelbrim i papar kurr me plot lule dhe mbi ne nje qiell i kthjellt dhe nje diell qe nuk dij a me djegte dielli me teper apo shiqimi YT.Qfar knaqesije shiqoheshim por shum pak flisnim kur doja te te them diqka me mbyllje gojen dhe me thoshe,,DUA TE NGOPEM NJEHER ME FYTYREN TENDE PASTAJ BISEDOJM....Sa i embel mu duk zeri vazhdoi te mi perkdhel floket dhe fytyren mbyllja syt dhe deshiroja te them diqka por nuk me dilte zeri leht me perqafoj dhe une fillova ta perqafoj por kur morra te ngritem me iku sepse gjumi me doli""Ah sa kerkoja livadhin po gjeta vetem shtratin e zbrazet,kerkoja fytyren e Tij ditar gjeta vetem jastekun e bere qull nga djersa pastaj dhe lotet....Sa u luta qe te me vazhdoj ajo enderr dhe kurr mos te zgjohem fillova te qaj lotet me rridhnin vet nuk doja por smund ti ndaloja me dukej ende e ndijsha at arom te TIJ dhe luleve.Por kjo ishte vetem enderr qe kuuuurr nuk do te behet REALITET.....Me fale ditar per perfundimin mallengjyes te lutem!!!!!!

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar e panjohura pėr postimin:

Ēaushi (16-01-2020)

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Nuk dua qė t’ma prishin ditėn , peripetitė tua,egoja yte ,apo qeshjet ironike , tė tyre! Asnjė ėndėrr nuk bėhet realitet , duke pasur parasysh se ėndrra mbetet vetėm ėndėrr.Tė mėrkurat ,gjithnjė marrin fund, me kujtimin pėr ėndrrat e nesėr me shpresėn qė kjo apo ėndrra e tė mėrkurės sė kaluar tė bėhet realitet.
    Nuk ėshtė as hera e parė e as e fundit qė shpresa ėshtė e vetmja qė nuk humbet dot. Tė tjerat , ikin , vijnė dhe pėrsėri zhduken …
    Sot , tė vėshtrova mjaft gjatė ,duke u munduar ta kuptoj se sa i mjerė paskam qenė qė kam adhuruar njė pėrson si ty. Tash kur e kam tė qartė kėtė situatė , mendoj :
    “Asnjė moment tė bukur tė mendimeve tė mia , nuk e meriton !”
    Megjithatė ,nuk tė urrej aq sa tė kam dashur dikur , por , habitem se si njė pėrson qė dikur kishte domethėnie tė madhe pėr mua , tash nuk ka vlerė . Mundohem ta kuptoj se si ėshtė e mundur qė kur isha aq i pasionuar pas teje , vetėm po tė kaloje pranė meje , ndjenja ishte e papėrshkruar ( dhimbje e gėzim ,pėrnjėherė ) , kurse tash , nuk ekziston diē e tillė.
    E panjohur ėshtė rrjedha e jetės ! Enigmė e pazgjidhur!? Sikur njė lum qė humbet nė nėntokė.
    Mė kujtohet njė thėnie qė ma tha miku im i vjetėr :
    Asnjė fije e barit nuk rritet , asnjė insekt nuk fluturon , asnje kokėrr pluhuri nuk ngritet nė ajėr , asnjė zemėr nuk rrahė , pa dijen dhe dėshirėn e Allahut .
    Andaj edhe tėrė kėto ndjenja qė dikur kisha pėr ty e tash nuk kam , nuk mund tė kishin ndodhur pa dijen dhe dėshirėn e tij ....
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    DITAR!
    Mos mendo qe te harrova jo jo por doja qe te me kerkosh vete ditar!Sa shum po me sillen verdall ca kujtime ditar po nuk ti them dot nuk dua te ndikoj keq ne lexuesit,tani ata qe kan mundesi leri te kenaqen e ata qe skan mundesi leri te vuajn.....Ditar sot veshtroja njerez qe iknin ne pikniqe e une ku te shkoj ditar???Me kend te shkoj??Po qendroj ketu me ty te beje shoqeri se Ty te kam me te afermin!Leri le te defrehen te tjeret edhe une do defrehesha por kaloi defrimi ime u varros thell ne toke!Po nuk mund tash ta ndali kohen as nuk mundohem ditar!!Degjoj zera te lumtur femijsh shof qe me nguti fusin gjerat ne makina dhe nisen pa i zan vapa e une qmallem me Ty ditar!Eh lutem ne vete t'ia kalojn sa me mire dhe kurr mos ti shof te merzitur kta femij....Mos te mallengjehem me teper ditar ika edhe une nga ky veshtrim u mbylla ktu ne kete dhom dhe lexoj edhe kjo eshte nje knaqesi e shpirtit kur nuk ke tjeter!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 23-06-2007 mė 08:52

Pse sillet keshtu me mua?- me pyeti nje shoqe sot. Gjithmone tregohet i dashur, me perkedhel....ndihem sh mire ne pranine e tij.... por, ka dicka qe me ben te mendoj qe sillet keshtu jo sepse ndjen dicka per mua....thjesht sepse eshte meyre sjelljeje e tij....
    Me thane, qe e kishin pare ne pranine e nje vajze.... disa nete me pare.... Nuk e di ne duhet t'i besoj, nuk e di ne ajo ishte thjesht nje shoqe apo te kete valle te dashur... nderkohe qe une di qe ai nuk ka nje te tille...... 100 pyetje me kalojne ne koke.... nuk e di se c'kuptim kane ato fjalet qe me thote, batutat qe ben....per te mos folur per perkedheljet e shikimet e tij.....

Ah, sa do doja nje pergj.....

Faqja 18 prej 65 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •