Close
Faqja 17 prej 65 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 643
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    DORONTINA!!!!
    Shum kuptoj kur njeriu flet me rrotulla por me duket qe njeriu i menqem qan per te kaluaren se per te ardhmen sdi pse te qaj kur nuk din se qka e pret..... flm qe gjithmon gjen shoqeri te till ti shqyrtosh punet e tjereve mendo ndojher.edhe per vuajtjet e dikujt.......Me fal nese te keqkuptova
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    nji plak ishte ne pension dhe kishte ble do tespih edhe i shtynte kokrrat e tespihve me gishta edhe thojke kikiruq- kikirik kikrruq-kikirik -- deri kur ju tesh gishti ne nji kokerr te madhe e tha : eu qka don ti ik more kukurraq ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    E moj e nderuar po ta analizosh pak me thelle kete thenje kurr nuk do e kishe shkrua por prap te them nuk kam as edukat as ndjenja te tilla te shprehem ne te njejten menyr....Por lutem qe kurr mos paq nevoj ti numrosh tespit ani qe une nuk i numroj se kam plot shtepin me familjar tjere......
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Dorontina!!
    aq sa njof te panjohuren njof edhe ty!!pra nuk njof as njeren dhe as tjetren nga afer..ndersa ketu ne forum jam munduar qe te tregoj sa me shum respekt per te gjith antaret e ketij forumi,por ne vecanti per femrat,,eshte ne edukaten time pak a shum qe ti respektoj dhe te tregoj nje dhoj etike ne komunikim me to,gjithmon duke pasur parasyshe se edhe ti apo cila do qofte eshte moter apo bij e dikujt.dhe arsyeja tjeter eshte se cfar nuk kam qef te ma bej kushe, nuk kam qef ti a bej kujte!!
    i ndjek me vemendje dhe keqardhje te gjitha shkrimet e te panjohures,vertet jane rrenqethse te dhimshme,ka kaluar probleme,ka humbur njerzit me te dashur te saja; DORONTINA,nuk e di ne se je beqaresh ,apo je nene,e re apo e vjeter,por e di se mbi te gjitha je njeri!!dhe nje njeriut normal nuk i lejohet qe te luaj me fatkeqsit e tjertrit.vere doren ne zemer dhe imagjinoje vehten tende ne pozitat e te panjohures!qe sinqerisht nuk do ti deshiroja as ty dhe as armikut!

e panjohura ka kaluar fatkeqsi ,e cila met vertet me habit me perqendrimin e saj ketu ne forum,me sjelljet e saj,me edukaten dhe kulturen qe kjo vajze tregon karshi te tjervet!edhe une edhe ti po te ishim ne pozicionin e saja, ndoshta mund te kalonim ne ekstrem duke replikuar ashper me te tjeret qe mund kerkonin te tallen me ndjejnat apo fatkeqsit tona, qe uroj mos te kemi as ti as une dhe as njeriut qe i du te miren!

nuk dola ketu te bej avukatin!por thjesht doja te terheq vemendjen ty si shoqe si bashkombase,qe te jesh me serioze ne vlersimet e halleve apo problemeve qe te tjeret kan!
    uroj qe te mos me keq kuptosh dorontina!
    E PANJOHURA!njehkosisht te kerkoj ndjes qe reagova!mbase ju te dyja mund ti mbyllnit keto gjera te vogla pa nderhyrjen time ,ngaqe me sa une kuptoj vini nga kosova qe te dyja!!
    me RESPEKT BEHARI!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 15-06-2007 mė 14:45

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ditar ditar , ditar qe je aq privat ketu sejcili shkrun qka i brenkos ne zemer ne shpirt per humor per diten qe kalon .
    Ti je ditari im e jeta ime asht e veqant , po edhe jeta e tjerve asht e veqant me lumturi, vujtje pra sejcili ka jeten e vet me te mira dhe te kqija .
    Qdo njeri asht Roman ...
    Une vuajtjet e mija i qaj me pika loti ne jastak e kur zgjohem kendoj , por te gjith nuk jan si une , po edhe pse ti ndegjoj kukamat e njerzve qe shurdhojn kokat e tjervet , qdo gjamė 40 dit zgjat ...

Behari nese je avokati i dikujt asht puna e jote deshira e jote , ne qdo teme me kritikon edhe me ke mesy me shuplaka me miken tende te lisi .....une skam drejt mu tall me askend as nuk asht natyra ime mu tall pra as nuk duroj dikend te mi qan vesht qdo dit ......njeri merr keshilla dhe perkrahje e Jo ep doren e don edhe krahun ........se njer te lumtur une ende skam taku .Sejcili ankohet per vujtje por asnji per mend !.....Forumi asht forum e jo spital ku sherohet depresioni .......
    pse juve shkrimet e mija ju pengojn ?

une kendoj HIP HOP
    e ju kendoni me lahut ....po kendoni ne bashqen tuaj .....
    doni mi dhen Forrumit depresin !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 15-06-2007 mė 16:46

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    Ditar ditar , ditar qe je aq privat ketu sejcili shkrun qka i brenkos ne zemer ne shpirt per humor per diten qe kalon .
    Ti je ditari im e jeta ime asht e veqant , po edhe jeta e tjerve asht e veqant me lumturi, vujtje pra sejcili ka jeten e vet me te mira dhe te kqija .
    Qdo njeri asht Roman ...
    Une vuajtjet e mija i qaj me pika loti ne jastak e kur zgjohem kendoj , por te gjith nuk jan si une , po edhe pse ti ndegjoj kukamat e njerzve qe shurdhojn kokat e tjervet , qdo gjamė 40 dit zgjat ...

Behari nese je avokati i dikujt asht puna e jote deshira e jote , ne qdo teme me kritikon edhe me ke mesy me shuplaka me miken tende te lisi .....une skam drejt mu tall me askend as nuk asht natyra ime mu tall pra as nuk duroj dikend te mi qan vesht qdo dit ......njeri merr keshilla dhe perkrahje e Jo ep doren e don edhe krahun ........se njer te lumtur une ende skam taku .Sejcili ankohet per vujtje por asnji per mend !.....Forumi asht forum e jo spital ku sherohet depresioni .......
    [B]pse juve shkrimet e mija ju pengojn ?[

une kendoj HIP HOP
    e kuptova qe ti vertet kerceke HIP HOP!meqense e pranon dhe ti vete!!
    por doja te pyesja se mos je ne te njejtin grup me kete ketu!!

http://www.youtube.com/watch?v=dlrd2jq5alA
    nuk kisha ne mend te reagoja ne ket menyre,por ma impunove!!

kurse une vertet kendoj me lahut sic ti me thua,,por jam krenar per lahuten!
    sepse ka ma moral se hip hopi jot!!
    te ftoj ta ndiqesh po deshte!

http://www.youtube.com/watch?v=xpKKFqkHn2o
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 15-06-2007 mė 18:52

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Po une qe nuk mbaj ditar?
    mos harxhoni kohen me ditare se historite vjeterohen dhe harrohen,me thoni kujt i duhet dicka e vjeter??miqesore.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    Qdo njeri asht Roman ...

pse juve shkrimet e mija ju pengojn ?

une kendoj HIP HOP
    Ditari nuk shkruhet per ata qe jan ne depresion por shkruhet thjesht te mbetet nje kujtim e per ata qe bijn ne depresion me gjera te shkruara me mire eshte mos te futen fare.....Te isha depresive me siguri nuk do shprehesha ne menyr njerzore me ju e nderuar por mundohem qe nga fillimi te jem e afert me te gjithe......Ka edhe tjer qe at qe e mundon e shpreh dikund por asgje te keqe nuk shof nese une sot pata nje pervjetor dhe e shkrova ketu nese eshte e ndaluar me duket se ka moderator qe te ma terhjekun vrejtjen e jo me ofendime te lutem ....mbetsh e pershendetur nga une se une kam kete edukat nuk ndryshoj edhe nese me ben fyerje ......

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Ditari-Mirebrema apo Miremengjes.

Kjo eshte koha ime, sepse ai qe punon ēdo here fiton.

Ditar oh i imi Ditar,deri tani kam punuar por nga ty akoma nuk jam ndar.
    Ti moj drit mos u fik,skemi tjeter ne per dite.
    Ti moj drite drite e vogel, ben shum pune ne ket kohe.
    Neper rruge erret dhe zi,nuk rihet pa drita ne shtepi.
    Drita drita xixellon,me fuqin tende ti na mbron.

Dedikuar dhe atyre femrave qe e kan ket emer.-nga dibrani2006.

Ditar i Dashur ja dhe nje tjeter poezi gjithe te mijat dibrani2006.

Ky ēobani nje djal i ri
    kullot dhente ne malsi
    Ky ēobani me dhente e bardha,nisen kenges neper dardha.
    Afer dardhes ishte nje vashe ,ku ja niste ēobani nji kajnge,
    -oh ēoban,ēoban i malsis ja kenaqe zemren kesaj vajzerise.
    Oh moj ēup,ēupe mori me shkoj jeta me bageti,hajt mor ēoban mos ēaj koken te bej shoqri bash me lopen.

ca poezi batutash nga une te mijat dibrani2006.
    --------------------------------------------------------------
    NUSJA.

Erdhi nusja duke qare,se sonte eshte nata e pare.
    Dasmoret kendojne dhe vallzojne,kurse nusja i thot dhendrit hajt te shkojme.
    Leri dasmoret te kendojne, prit moj nuse edhe pak se per ne koha eshte shum e gjat do te rrime dit dhe nat.
    Nusja nuk qante per nenen,por qante per dhomen,sonte eshte nata jone leri dasmoret le te kendojne.-dibrani2006

----------------------------------------------------
    Kerkoj ndjese sepse une stilin e Ditarit e kam keshtu.

Flm.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI
    e kuptova qe ti vertet kerceke HIP HOP!meqense e pranon dhe ti vete!!
    por doja te pyesja se mos je ne te njejtin grup me kete ketu!!

http://www.youtube.com/watch?v=dlrd2jq5alA

kurse une vertet kendoj me lahut sic ti me thua,,por jam krenar per lahuten!
    sepse ka ma moral se hip hopi jot!!
    te ftoj ta ndiqesh po deshte!

http://www.youtube.com/watch?v=xpKKFqkHn2o
    Ti qenke njer pa moral andaj mir jeni taku ju dy ...
    kah po shkoni m*** pe boni......

ketu merr pjes edhe ai link i muzikes qe me ka qu ne privat me titullin "e ki bethen e mir" ! qe ia kam qu edhe moderatorve nji kopje ...

Faqja 17 prej 65 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •