Close
Faqja 15 prej 65 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 643
    i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Ah, moj e panjohura, qe perseri me preke thelle ne shpirt...

Nuk te duan qe t'ju vesh
    Nuk te presin, nuk kan' mall
    Per sa kohe e gjalle do jesh
    Qete do prehen, aty ne varr...
    * * *
    -------------------------------------------------------------------
    SHIKOJ DHE NUK BESOJ ATE QE SHIKOJ
    BESOJ DHE NUK SHIKOJ ATE QE BESOJ(nga mua)

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ah moj dite sa e gjate mu duke sot!Nga mengjesi me shkoi mbrapsht.Hapa dritaren te shof se si eshte koha dhe veshtroja kalimtaret qe kalonin rruges me nguti,papritmas para meje u qfaqen nje grup femijsh te cilet shkonin ne shkolle..Ishin regjistrua ne klas te pare dhe per tu njoftua me rregullat e shkolles kta femij fillojn te shkojn nje jave ne shkolle!!!Nga thellesija e zemres me doli nje ofshame e dhembshme dhe dy pika lote mu rrokullisen neper faqe......Mendja me shkoj tek Bija ime te cilen dje e vizitova,edhe ajo kete vite do shkonte ne shkolle,fillova ti shtroj veti pyetje:Athua si do te dukej po te ishte gjalle,athua si do e perjetoja percjelljen e pare ne shkolle?Sa e lumtur do isha por kto ishin vetem mendime e mundime,asgje nuk do te ndodh asnjeher nuk do te percjell se nena te percjelli ne nje rruge pa kthim.....Une jam shum e fort e mblodha veten dhe dola ne qytet bleva ca fletore dhe lapsa e i dergova ne nje shkolle per ti shpernda atyre qe kan nevoj,shiqoja femijt kercenin ca qanin ishin te vegjel dhe nga zemra u luta per ta qe te ken jete te lumtur e pa brenga.....
    Do te mundohem qe gjithmon te jem pran ketyre femijve do i edukoj te ken sjellje njerzore do ti mesoj qe mos te behen Tradhetar,ti mesoj si eshte me se miri do te mundohem me mish e me shpirt per ta sepse ardhmerija jone jan femijt,ani qe une si kam dhe nuk do ti kem kurr te gjithe kta i kam femij.......
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i dashur dita a ba muhabeti ja cifsha ndjenjat se spo ja ndien ma asnjerit ketu nuk jetohet ma ketu eshteba jeta ferra kur sdo si mendon a do te doje ndonje ri nejse naten ditar se sot spo me shkruhet aq shume me ka konsumuar shume dita
    Njėqind tė puthura dy pika loti, kjo ėshtė dashuria qė na ka dhuruar zoti

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    O ditar sa her te kam shkru , shkrimet mir mi ke rujt te lexoj e rilexoj e qdo her me shum per te kaluaren qaj...por tani te mbylli dhe ndegjoj muzik se asht e vetmja qe e ka jeten e mirź, ka shum zgjedhje qe te harrojn brengat me te mdhat....

Me kujtohet dita kur fillova punen e kisha nji shefe aq raciste e gjeloze qe se harroi kur , por ne ditet e zeza e ke nji person me shpirt te badh po ajo kishte trup te zi e zemer te bardh dhe kishte zemer me ndegju...me thonte fol zemer qfar brenge ke ? i thojsha shefja ku me takon me fjale me rendon me duhet me ja kerku pushimin por nuk ka qasje ....te kuptoj te kuptoj zemer .nji dit tjeter me thonte si je ? ajo kishte tavolinen me 6 fijoka i thash duke a prek asaj fijokat qe te gjitha fijokat e mija jan me probleme dhe rreze negative dhe me shkuan lotet ne faqe.
    ... u qova takova nji gru ajo ishte shefe e nji tjeter reparti dhe me tha eja ne zyren time te pime kafe , ajo ishte ne depresion dhe ma qeli zemren se borgjezet kur vujn vujn si derr e kur jan te lumtur jan te lumtur si kuaj .ate e kishin mbyll ne zyre me punu me kompjuter e jo ne qdo repart me takime me njerz ...nuk e kuptoja at politik...izolim ne punź ? presion ....endu qendu shko e eja si adem peja nji dit vin ide te reja ....oksigjen oksigjen truni ka nevoj per oksigjen , ne natyrź shofim me mire boten dhe oksigjeni te kthell koken ...lindi fillozofia ...
    dhe une ja dergova permes zezakes shefes time nderimet e mija ....kesaj i thon me ja lan pendlat ne dorź , njerzve pa ndejenja te bam horź ....

ditar te premtoj qe tash e mbas kam me te shkru gjera te mira te gezueshme se kam vullnet te mbrohem , per te mbrojt veten duhet me dit ku je qka je qka ban me kend rrin me kend jeton , kah po shkon....do ta bombardoj menden me fjalen dot fitoj dot fitoj nuk dorzohem pik...po qka me ba ne mergim ske as mik per ta vu koken ne krah te nji miku qe ta ndegjon zemren ...po normal bota asht duke u pergadit per Globalizim do me than: perdhogu (populli i botes) ne kanten e madhe e mishi (te pasurit ne pjatź ) e pra ne munges te njeriut filloja te vush koken ne jastak ....dikush ditarin dikush Confesionalin, dikush murin e lutjes dikush koranin e ndihmes ....mos valla erdhi fundi i botes ?

po ka gjasa ka ...ket e kam verejt kur isha ne shitore , shum arab kan hap shitore shum shum shum ne qdo shitore kendohet kurani ..qpo ndodh keshtu pse keta femij te lindur ketu ndegjojn keto gjera qe perpara nuk ishte ? po e kuptova , une kuptoj shum ...keto ju bejn te mundur te rrin me realitetin qe thojshin osmanet saber selamet ...ne qdo duqan mishtore zyre turizmi qdo kund ndegjon vetem kuran edhe ate me za te lart ..me qohen qimet qka po ndodh ...po kriza ekziston e ajo dot kalon vetem mendet tona te rrin shendosh ...kemi neoj per nji krah , te besojme ne diēka ..ne dashuri, ne femij ne ditar ...po dikush ka vetem ditarin ....vetem ditarin ...vetem ditarin ...po mjaft edhe ditari te ben shoqeri kur je e fort ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 08-06-2007 mė 19:47
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Mirmengjes ditar .po shof se dje isha krejt tjeter , sot jam tjeter , gjumi riparon trunin zemren dhe menden ...asht i domosdoshshem gjumi , lepri pse nuk flen e nxajn gjatart ...eh trullani vetem vrapon e nuk kqyr kah shkon !

Me ty ditar e me mobil po pij kafe dhe do e provoj fatin e fundit duke u mobilizu edhe njiher per atdhe.dergova me se 50 porosi votoni per shqiptarin Amet Gjanaj ai premtoi qe do ta vazhdon punen e rilindasve , mi zgjoi ndjenjat e vdekura ....i dergova 50 dhe 50 treguese qe arrijten dhe nji te fundit e ke kalu normen e porosive ti kena fshi ato te vjetrat ...po a? ...mir ja keni bo ...shnosh kryt se jarana plot ...tash e lash pak te pushon e do filloi deri mbrama , kam zgju te gjith qe njof te huj edhe tont ...miku te pergjigjet kur ke nevoj se kur ka nevoj e di e ka dit edhe baba im ....

shoqeria ime nuk ndihet mirź,ankohet dikush per pare per qudi ma se shumti ankohen per pare po more dreq lidhuni me mafien shqiptare e theni banka po ma lodhet koken belget thojn Merde ! ....askush nuk ankohet qe i mungon dashuria veq pleqt ...po te shkretit veq gjuha ju punon edhe zemra deri diku....e kan konsomu jeten duke punu kot ..per kend ...per faren e tyre haram ....me ra rasti te takoj plot pleq qe dalin me shetit e banojn ne shtepi te pleqve...e kur me shofin ju vjen rinia e me kerkojn per martes ...[B]rri i them trus or i mjer te ishe i ri kishe vrapu mbas belgeve tash haje nji bombon e ambelso gojen [/B]e te vjen pak lang se vdiqe nga tharja e dez-hidratacioni .....ne te duam shum ...me doni a ? ju besoj ...votoni pra gjanaj ....

Erdhi shiu ....mbi garazhe ne vende te ulta ka uj e zojgjet pin uj ...ata mbijetojn edhe pse disa i ndjekin e disa buk ju qesin ...moralin e kan mir se po shof qe diku po shumohen .....
    Plot buldingu me njerz , nuk ndihet njeri i gjal ...qka jan tuj ba ? tuj pi kafe vetun tuj mendu vetun tuj perzi kabllat e trunit sencili e tani me thojn amerikanet e zbulum nji semundje te re ALzeimeri ...po po diku duhet me qen vllau i anshtajnit ...ton konfuz ....une sjam mjeke dhe me pervoj po shof qe ky far zbulusi don me na shit gjethe ne vend te sallates ....truni ..qendra e trunit asht vjetersu ....e po vika alzeimeri ...qyre qyre e pse te inteligjentet nuk vjen deshta me thon te fillozofet...kam ndegju per femijt e medhej ata qe kan 2 here ka 30 e triher ka 30 vjet qe ushtrojn vallzojn defrehen kendojn lozin ne grup ....pse keta nuk pi kap qai far Zimeri ...

oh sa me bajn nervoz disa mjek qe dojn me zenvendesu Zotin ...e kur kam nji mik mjek qe smuhet i tem "pahiri" Zoti ta boft qaren ....nuk di ku u mesova me fol nji fraze me dy apo tri domethenie ....pervoja.ndoshta.....mir edhe pus qeshin me mu....

ditar per sot kaq neser votoj e te tregoj tani si ndihem ....

Ditari im ...bota asht prish apo ka qen e prishur gjithmon ?...deri tash mora pergjegje nga bashkatdgetart e mi ...pse nuk je ne list kishim votu per ty ....eh po per humor jeni te part ....Po une isha a nuk me njofni a ? heheheh po ather ishte me Grusht keshtu qe me ran hise kogja do grushta e sot ne elektorat po dalin me Trandafila e une po ju marr erź...

qfar njerz jemi ...fillozova te pa shkoll me thot : na shkoi jeta tuj e provu te gjith po rrejn ....Po i thash po ja bojm sikur plaki qe ka then para se me dek grus vet : gru po e provojm edhe njiher e ta shofin a po hin ma shum te ti a te unź...ai po edhe mu me shkloi jeta tuj rujt 7 ftyra "te qetyne njerzve" ....

ditar a don kafe ? se kemi qka me fol ...pusho pak mos pot kap edhe ty Zimeri ....

tash me thrret njani nese e gjoj per te dot votoj .......hehe a mendove qe jam kish ta bajsh nji kryq te une ..jo jo ...Po ti mik i mir masi me gjete mu ke me gjet edhe ate ...baba o dek po rrent i ka lon krejt si trashegim ...nuk ka tjera pasuri nder ne ......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 09-06-2007 mė 05:18

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Eh ditar!!!!
    Athua do te lexoj ndokush pasi une nuk do jem!Athua do ti bije ndermend ndokuj qe ekzistova ndojher?ata qe do ta lexonin nuk i kam,te tjeret do qasen punve me te menqura se vajin tim!!Po edhe kjo eshte nje pjes e jetes nuk mund te kemi te gjithe jete te lumtur.Jam e lodhur nga te gjitha por gjere ne frymen e fundit do punoj per lumturin e tjereve pasi per vete ose nuk pata dijeni te mjaftueshme ose nuk dijta te punoj!!!Nuk do jem as e mbyllur as e humbur ne kujtimet e hidhura edhe une do kyqem ne keng nese kendohet ne valle nese vallzohet por kete dua te ju them vetem qe tjereve mos te ju prishi disponimin......Tere jeten ja kushtova tjerve pa mendua kurr per vete,ndoshta edhe per kete mora kete denim,,SE NJERIU QE BEN MEKAT PER VETE DENOHET REND"Po nuk mund te ndryshoj nuk mund ta kthej kohen mbrapa po edhe nese do e ktheja me duket qe prap do isha e njejta.....Nuk me mundon fakti qe humba shum por gjithmon mendoj pse me ndodhi???Kujt i bera keq?Ku gabova?Me kto pyetje do te varrosem por pa pas asnje pergjigjeje......Te betohem ditar gjere sa te me lejohet do te shkruaj,por nese me ndalohet edhe ateher do pajtohem ....Te gjitha rruget mu mbyllen pse mos te me mbyllet edhe kjo??????Kurr nuk do ta akuzoj askend per kritikat qe mi bejn por edhe te ndryshoj nuk mundem keshtu me kete mendim dhe vuajtje te brendshme do vdes sepse nga jasht do mundohem te jem shum e disponuar,edhe qe nganjeher ndij dhembje,do e perballoj......e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Mimengjes ditar me duhet te flas me ty...sot e diele por jo e zakont , sot kojshit po zgjohen heret po ndihen duke dal disa me kerr disa kamb se asht dit e rendesishme per te votu per shtetin.Parlament dhe Senat. Jam ne dritare me kafe ne dorź dhe shiqoj belget sa rendesi i epin votes , jan te veshur si me shku ne darsem apo ne kish se jan te veshur seriozisht ....mua me ka then kojshia po shkojm me von mos te presin rend me orź .Jemi te ftuar ne nji shkoll ketu afer me numra per kete lagje jan tri gishteta ta hapura .....Njerzit jan ne heshtje , nga friga mos po din kush per kend voton e mua ma kan pyet per kend dot voton heheheh se ka edhe extremist qe jan kunder te hujve se asht lagje Snob ketu ....(une s'jam hehehe ) qeshem me ta ...
    ika te shkoi , sot me kan ardh mesage me te mira nga bashkatdhetaret me thon do votojm per shqiptarin , pra po shof qe ende kam aftesi dhe simpati per te nxe zemra te ftohura ...asht koha te nxehemi edhe njiher , pas vite te heshtjes duke prit ....pritjen ....

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    DITAR!!!!
    Asnjehere me rend nuk e perjetova naten!Mu qasen dy enderra,dy thirrje ajo e vdekjes dhe e jetes!S'dija kah te shkoj!Te dyjat i doja por kete te jetes do e zgjidhja qe mos ti krijoj vuajtje askujt,sepse i vdekuri nuk di te vuaj!Isha shum afer te pares por si duket e dyta ishte me e fort.....per momentin.Mos me akuzo ditar!!!!Ne ty kam besim te madhe Ty te kam shum afer Ty ti them te gjitha edhe qe nuk ndihem mire kur jam me Ty ndihem e fort.E dij qe Te merzis por askush nuk mund te kete dhembje me shum se une por gjithmon mundohem te tejkaloj deri ne frymen e fundit do te shkruaj.Me duket qe sa me shum qe shkruaj behem me e merzitshme por at edhe kerkoj qe te behem sepse me leht do perballoj nese me mbani ne mend te tille ani qe nuk jam ne natyre ashtu.
    Te gjitha po i ndali por lotin nuk po mund ta ndali vet rrjedh por nuk qaj pse dua te qaj por qaj per ata qe qajn per mua e nuk mund te me ndihmojn,i bera te palumtur,megjithat qe mundohen ne qdo menyre te me ndihmojn por si duket eshte pak von.E lodha zemren time shum por lendova edhe keta qe me rrethojn....
    Sa u mundova te jem e fort dhe prap mundohem po si duket e teprova pak....E lodha shpirtin per te tjeret,e tani fuqija eshte hargjua per vete nuk me mbeti....
    POR PRAP NUK DO JEM E LIGE,DO TE LUFTOJ GJERE NE ATOMIN E FUNDIT NUK DO DORZOHEM SE I LIGU DORZOHET,UNE NUK JAM E LIGE!!!!!!!

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar e panjohura pėr postimin:

Ēaushi (16-01-2020)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    e pa njohur je figure
    mendje ndritrur pene loti
    shpresa po na mban te gjalle
    shkruaj moj te falte zoti
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Te shkruaj apo jo Ditari ime!!
    Po shkruaj vetem pak te them qe nuk dorezohem deri ne frymen e fundit,jam e plagosur por jam e fort i qendroj kesaj plage....Nuk do lendoj askend,nuk lendova kurr e nuk mund tash ta beje kete ani qe mua me lenduan nuk dua te futem me nje thes me te tjeret.....Une prap do ndihmoj,une prap do mundohem te qesh e te flas po me at ritem qe kisha dikur por jo edhe me zemer.....Po tek e fundit zemren nuk ma shef askush e ndij vetem une qe rrah here me pak e here me shum.Nganjehere me duket qe me flet me akuzon per vuajtjet e mija por edhe une nuk e degjoj jam kokefort.Mendjen e kam shum te kthjellet lutem qe ajo te me mbetet keshtu gjere ne amshim dua qdo gje ta kem te kjart qoft edhe vuajtjen....Po tek e fundit vuajtjet jan per njeriun po sdi pse aq shum mund te durojm nuk eshte vuajtja ime unikat ka vuajtje edhe me te renda por secilit e vetja i duket me e veshtir.Sa shum rreze ka sot e mua me duket qe akull me rrjedh nga zemra e jo gjak .PSE?Nuk kam pergjigjeje adekuate.Ku te shkoj sot?Te shkoj atje ku ndihem me se miri nuk mundem,te rrij ketu e mbyllur me zihet fryma..e ku te shkoj????Skam tjeter ku....Dita eshte e gjate ndoshta do ndryshon pak nga perditshmerija ime se me eshte bere si nje ritual i femiut,Ushqimi gjumi,vaji dhe prap tere diten njejt...........

Faqja 15 prej 65 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •