Close
Faqja 13 prej 65 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 643
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga I paraburgosuri
    Unė shkruaj nga ky vend , ku , tė gjithė janė tė pafajshėm .Nga tė panjohurit , u bėmė miq tė ngushtė .
    Jam I pamartuar ,sepse nuk pata kohė ta gjej fatin tim . Vetėm ngase isha ushtar , mė fajėsojnė . I tillė ėshtė fati im qė luftova pėr njė Kosovė tė lirė , kurse Lirinė e saj nuk kam mundėsi ta shijoj . Mė futėn kėtu nė paraburgim qė disa vite dhe ende nuk kanė guxim tė mė gjykojnė . kėtė herė mė privilegjuan duke mė mundėsuar tė kontaktoj nė internet . Ky ėshtė raporti i parė nga njė burg I Kosovės ku mė mbajnė sit ė paraburgosur pėr njė krim qė s’e kam bėrė . Unė vetėm e desha lirinė e tė gjithėve nė kėtė vend .

p.s. Ju shkruaj pėrsėri nėse mė lejojnė
    O nuk je vetem ka shum qe mendojn per juve , per qudi si me erdhi rasti te flas me ty.Besom gjumi sme merr tuj mendu per juve,per ndejen tuaj per buken tuajn per lirin tuaj , me beso ju jeni ata qe e shtyni zemren time te rebelohem ...do ta kerkoj te drejten e juve deri sa te vi te ti aty ku je...
    gjith te mirat.
    "Jeta asht nji det ku duhet tan jeten me notu per te mbijetu"
    "Talenti zhvillohet me shoqeri,kurse karakteti ne vetimi"
    mos i harro fjalet e mia ....nji pershendetje nga brukseli
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Pardje kam ndejt me nji shoqe me thot jam zhgenjy nga jeta nga familja nga shoqeria;dje me thirri nji shok tha du te bisedoj pak me dieknd i thash eja te bisedojmź me tha ; jam zhgenju nga jeta nga famijla nga shoqeria .
    I thash te gjith ankohemi ,por... ketu ne mergim ankohemi per gjera qe smund ti mberrijm kurse ne atdhe ankohen per para dhe lek .
    shum qudi pse merzitem kot, pse dojm ma pas Hanen ne duar kur ajo asht per te gjith atje lart ne qiell ....
    "Te gjith ankohen per lek por mer mend askush "
    nuk i kuptoj njerzit qe idhnohen me famile duke mbrojt nji politikan koruptorź, nuk i kuptoj do njerz qe duartrolisin per nji superfuqi dhe mbyt njerz te pafajshem e tani thojn jam i merzitut jam zhgenjy ? ...i kuptoj njerzit e zhgenjyer ....
    "Normalisht baba dimrit i besohet deri ne 16 vjet e jo me shum"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    ...Mos me trego vuajtje, as dhimbje, hidhu ne kujtese pak mbrapa dhe aty e ke dhimbjen, ne syte e mi. Ne ato sy qe te kane pare me adhurim per nje kohe te gjate, deri sa ti vete i verbove per tu ruajtur nga te vertetat e kesaj jete, tek ato sy e shikoje te verteten e shpirtit tim, dhe nuk duroje dot perballjen me shtirjen tende te nxire. Shko kerce sot, qeshu e gezo, trego sa po "vuan", kjo je ti... Harroje realitetin ne boten tende loder, realitetin ku isha une e kurre se pe dot ne sy, frikacake...

nje pjesez e vogel vuajtjeje dhe sinqeriteti...
    bingo !!!

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    U be nje kohe e gjate dhe asgje nuk ndryshon, nuk di cfare pres, me duket e larget ajo dite kur une do te kem mundesine te kenaqem me ate qe kam enderruar dhe vazhdoj te enderroj. Une di te kenaqem edhe me pak, sepse nuk jam nga ata qe enderrojne gjera te medha por edhe ajo e pakta me mungon. Sa do doja te ndihesha si kur kujtoj te kaluaren, pse gjithmon e kaluara me duket aq e bukur ndersa ato momente ate kohe nuk me dukeshin ashtu? Nuk kam arme me te forta tani sesa meditimet, edhe pse do te doja te jem i zene dhe te mos kem kohe per gjera te tilla por tani per tani nuk varet prej meje, te pakten shpresoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jimmi_1978 : 25-02-2007 mė 02:47
    Barca

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Hyra ne mesinger dhe u hap nji dritare e vogl ta pranoja dikend..e pranova...ishte emer shqiptar pse te frigohem, pse mos ta respektoj. e pershendeta , a njifemi jo ? nga e more adresen time ? se di ...biseduam pak dhe e pyeta sa vjet i ke me tha 25 , qka ban si je si kalon etj etj ...ishte djal shum simpatik dhe i respektueshem ne bised e siiper me tha qe asht i interesuar ma dal nga vendi . A punon e pyeta ? jo nganjiher rral diqka ska punė, e prindet a te punojn ? jo asnjeni ? me qka jetoni ? po qe qeshtu ....
    Mendova shum.shum.....si ashtu ? nji famile mos te punon bile nji antar famileje ?
    po si sot ne "Liri" te kerkon djali me ik nga atdheu e kur ne atdheun e tij punon dreqi dhe i biri ???
    ...........................................nuk kuptoj njerzit .....si asht e mundur mesjeta ne europ ?????...............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    po si sot ne "Liri" te kerkon djali me ik nga atdheu e kur ne atdheun e tij punon dreqi dhe i biri ???
    Sa e vertete kjo...
    bingo !!!

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Koha eshte gri e cadra sma mbulon zemren..vrazhdsia e qiellit dhe e ambientit perreth me deperton si nje rreze dhe me merr edhe ate pak qetesi te mbetur...
    Po mendoj pse per te pershkruar trishtimin gjen gjithmone kohe..gjithmone e ke me te lehte te nisesh te shkruash..por gjithmone e kupton se fjalet jane shume te vogla..shume te varfra per te ngushelluar shpirtin. Kur do vije pranvera..?
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...koheve te fundit po ndegjoi nga njerez duke then se si ka ndryshuar Bota?!
    per qudi! nuk e thon se,si kan ndryshuar njerzit.....po thon Bota?
    ...a mos valle, njerzit qenkan vet Bota???????!!!!!!!!

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Edhe sot pezull..Dhoma e erret po me duket me e ftohte se gjithmone.Floket akoma gjysem te lagur me bien mbi qepallat e renduara nga gjumi e une akoma leviz shpejt gishtat ne tastjeren e vendosur mbi preher.
    Sot kishte dicka ndryshe, festuam nje ditelindje e zgjodhem dhuratat per mamin qe feston pasneser (e vecante te festosh ne diten e lindjes vetem nje here ne 4 vjet, i bie next apo jo?)hengrem nje darke te ndryshme, te vecante..Por prap te gjitha mbeten fasada `e lumtur` e shpirtit me fytyren e deshperuar, e shpirtit qe perpelitet ne monotonine e ndjenjave dhe pamundesine e shprehjes...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 16-05-2007 mė 02:07
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e Kettti
    Anėtarėsuar
    07-06-2006
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    35
    ..............sot jam e lodhur ,por e kenaqur se shume shuem pune kam kryer dhe me perfundime te mire .................

Faqja 13 prej 65 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •