Close
Faqja 12 prej 65 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 643
    i/e regjistruar Maska e Kettti
    Anėtarėsuar
    07-06-2006
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    35
    ..........vertet eshte qe beja lutje per Ty dhe per veten Time qe te me kuptosh .......por nuk e di sa e sa do te ken ndikim tek Ti ,por shpresoj se do te me kuptosh dhe do te me ndihmosh te gjeje rrugen qe shume e shume po e kerkoj ,mbasi Ti e gjete ,pra mos me le qe te jem e vetmuar se vetem Ty te kerkoj ..........dhe me trego rrugen Tek Ti te lutem ............kesaj zemre time te shkrete e te pervuajtur mjafte me...............

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Kettti
    ..........vertet eshte qe beja lutje per Ty dhe per veten Time qe te me kuptosh .......por nuk e di sa e sa do te ken ndikim tek Ti ,por shpresoj se do te me kuptosh dhe do te me ndihmosh te gjeje rrugen qe shume e shume po e kerkoj ,mbasi Ti e gjete ,pra mos me le qe te jem e vetmuar se vetem Ty te kerkoj ..........dhe me trego rrugen Tek Ti te lutem ............kesaj zemre time te shkrete e te pervuajtur mjafte me...............
    Te pergezoi per vargjet ne ditar Kettti...uroi qe Viti 2007 te jete viti i endrrave tua...duke te ururar me nje kenge moti ishte kjo, edhe dimri behet vere... fat t'keni ne jeten...gjithe te mirat

Persh, Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Eshte ftohte jashte,s'po arrij te gjej ngrohtesine e diellit as ne librat e mi te preferuar...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Sa kohe pa shkruar ketu..Dikur gjeja veten ne ca rreshta me mendime e ndjenja perzier. Sa te largeta me duken ato kohe!
    Shoh paraditeve diellin qe shkelqen dhe mundohem te kujtoj sa kohe ka qe si kam pare rrezet te shperndahen embel mbi qytetin e qete.
    Kjo jeta `e re` po me ben te ndjej edhe me teper ate peshen e valixhes se pergjesive, nga e cila mendoja se do shpetoja kur ti kisha serisht krahet e ngrohta, prane familjes.
    Gjithmone e me shume kuptoj sa me e komplikuar eshte jeta..Se me duhet gjithmone te bej zgjedhje,qe sjane thuajse asnjehere zgjidhje..Se me duhet te mesohem me `mungesen` e lirise dhe me pavarsine brenda korrnizave...Se shpesh me duhet te jem ajo cka te tjeret presin nga une dhe jo ajo qe dua.
    Tani dua vetem te fle..e te zgjohem me te tjera mendime ndjenja..forca e energji te riperterira..Neser eshte nje tjeter dite
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Ca njerez, gabimisht mendojne se une jam ne gjendje te shpetoj boten. Te gjoret! Sikur ta dinin qe une s'jam ne gjendje te shpetoj veten, patjeter qe do ta kishin ndjere veten heronj. Eshte teresisht konceptuale, "martirizimi" e kisha fjalen. E pastaj faji! heh, kete s'e kam marre vesh kurre! Eshte si ai borxhi qe i ke marre dikujt dhe s'te ze gjumi deri diten qe do t'ja shlyesh. Kjo eshte e natyrshme do te thoni ju. Eshte! Po si i behet ne rastin kur te kane futur ne borxh me zorr?

Dikush, deshperueshem ngre thiken kunder fantazmes qe fytyren s'ja pa (a thua te kete qene kaq e shemtuar?). Ah! ta dinte qe fantazmat nuk vriten!
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ne nje te ardhme te afert, besoj atehere kur bota te ndryshoj kahjen e rrotullimit e goditur nga meteoret apo meteori, atehere ne kujtoj se do te ndryshojme mentalitetin dhe nuk do te jetojme ne krahet e fantazise, por do te zbresim ne toke dhe do ta duam ate te gjakut tone me shume se armikun! Tek atehere do ta kuptojme se sa me vlere paska qene vellau apo motra e nje gjaku krahasuar me ate te huajin. Nje fjale e popullit thote: "I yti te ha misht, por te ruan eshtrat, i huaji te han te terin"
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Ne nje te ardhme te afert, besoj atehere kur bota te ndryshoj kahjen e rrotullimit e goditur nga meteoret apo meteori, atehere ne kujtoj se do te ndryshojme mentalitetin dhe nuk do te jetojme ne krahet e fantazise, por do te zbresim ne toke dhe do ta duam ate te gjakut tone me shume se armikun! Tek atehere do ta kuptojme se sa me vlere paska qene vellau apo motra e nje gjaku krahasuar me ate te huajin. Nje fjale e popullit thote: "I yti te ha misht, por te ruan eshtrat, i huaji te han te terin"

he mor poeti,me duket se fantazma jemi ne vet,se ia lem gojen hapur armikut qdo kund,dhe ne qdo vend....per kete arsye dhe nuk dim te zbresim ne tok,ndonjihere dhe papritmas ndodhe e kunderta,e jo si mendoim ne,ne shum raste dhe i yti po ta han mishin dhe madje ashtin,(se pak i doket mishin)lol!se shen si eshte ndryshuar kjo bote komplete,medet!

Mirembeteshit miku....

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Akoma i kam te derrmuarra shpatullat,nga pesha e rende e dhimbjes.................

Thone se vdekja vjen gjithmone e veshur ne te zeza,por "kuajt" karvanit te udhetimit pa kthim ti solli te bardhe.Dhe ti cuditerisht nuk me prite...............,por rende,ndoshta e lodhur,e munduar,e tretur,te gjeje pak qetesi shpirterore ne preherin e nenes tende qe ish nisur ne te njejtin udhetim tre muaj me pare,e kesaj here kish dale krahehapur te te priste.

Ka kohe qe nuk i trembem me erresirres.Sa here endem mes saj tres veshtrimin tim drejt teje,dhe ylli yt nje pike loti te argjende derdh ne pellembet e duarve te mia te bashkuara.Mes nates se shurdher dhe memece une degjoj zerin tend te me thote............"Tu befte drite o bir"

Kur koha te me lodhe e te thinje,do i kerkoj une vdekjes kuajt me te harbuar,te rend drejt teje,dhe aty mes preherit tend te harroj gjithe brengat e kesaj bote,dhe ti te me ledhatosh floket si dikur.

Dhe sa here do shohim neteve te erreta pellembe duarsh te bashkuara,dy pika loti te argjende do derdhin yjet tane,tu bejme drite atyre qe do leme pas.....................
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ndjenjat sot i kam cope cope .. me grip me nje fjale .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    e kap per dore, nji qen andaluzie, e tretesh rrugeve te ngushta metropolitane... derisa shiu bjen e ta lan shpirtin e asfaltosun. kohnat nuk jane ma aq te nxeta, e lapsi ne xhep te kemishes do mprehje.. mendohesh, a kam harru shkrimin, metafiziken e asaj dashnie vetjake?

e shiu bjen si shiu qe bjen...
    '...never could stand that dog...' - TW

Faqja 12 prej 65 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •