Close
Faqja 11 prej 65 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 643
    i/e regjistruar Maska e Kettti
    Anėtarėsuar
    07-06-2006
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    35
    .........nje pershendetje te ngrohte ne keto dite te dimerit .....Mirembetshit te gjithe me lumturi dhe shendet ...........dihet e dhe me dashuri....

Respekte per et gjithe antaret e forumit nga une ........

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ti qe vdiqe? (vdiqe djall) athua valle a mendoje per kete dit?!
    a mos valle mendoje se evetmja ti nuk do vdesesh kurr!? a po mendoje se do tjetoni dhe me gjat...........duke ia menduar shum pak kuj te miren,e se si per t'hapur gojen me thashe e me trreme,ni fjal te sakt e 10 trreme,e si u dashka kjo tok te mban gjithfare,plehrave qe ju vie era me mija kilometra larg....... qe arrin me mija killometra,ta nxise sherrin mbi njerzit e pafajshem,e te mitur adoloshenta,ne mesin e te posa te martuarve dy te rinjeve qe zoti ua kishte lindur fatin qe ata te jen bashk per ta gezuar ni jete te lumtur bashkshortoreme perpjkejt e tua fantazmash,u perpoqe tia njollos shpirtin e dy te dashuruarveju hodhe ren ezez mbi kok,qiellin ua bere gri,yjet ua bre ferr henen ua bere kulqeder,dhe ti duke u zgerdhirur si krokodille mbi fatin e tyre te argjend
    po ja qe Zoti eshte me i madh dhe me i fuqishem se qmendoje ti.
    Ti sikur nuk edite Zotin nga urrejtjet e tua mashtruese, para meje dhe botes...po me qudisin te shumtet si po qjerren, gjaja se ju ke dhimbsur fort!?
    sikur dhe ata i kan te shumtat gjana,te perziera me ty... keshtu dhe atyre ju duhet nifare pelhure emaskes!!!!!!!!! thojshin moti se gjynahet i lan ne ate dynja,
    por jo,tani ka ndryshuar shum qka,nga kohrat ekaluara,se (xhneti dhe xhehnemi) si thon jan dal per fushe krejt po i perjetoim,sipas meritave ne kete BOTE TASHME po i perjetoim te tillat dhe te ketillat..... krejt kha po i lajm, ti une ai/o ata/o se kush prevohet me amelete e veta....(patjeter kjo)nuk e them se une jam engjull, ndoshta as une nuk jam ni engjull,ama jam e di veten se jam.
    Gjithkushe mund ta mat vehten,mendoi sekush e din deri ku po shkon dhe se qka vepron? te miren apo te keqen?cilen emjell edhe e korr thon, ne fakt se po.Tani ti vdiqe,pa me kerkuar falje per ndeshkimin qe u perpoqe te beni mbi mua dhe familjen time,nuk do te ua fali qoft inciativa e jote apo e kujt do ne familjen tende te gjithe ishi njisha per ta kthyer ujin perpjet me gjitha perpjekjet e juaja ka qen ne maxsimum,tejet skandaloze,per tshkatrruar martesen e dy fqinjeve te familjes time...e tenden e mbulove me (bllushtur)e te dikujen te qilter u perpoqe ta njollosni si ben kjo? si ka mundesi keshtu?!
    ndaj une nuk u perpoqa te dije as mbi me te voglen ide apo punet etua, as mbi ty e as mbi familjen tende!
    edhe po ti dija, edhe po ti shihja me dy syt.. e kam kthyer koken anesh,kam shiquar punen time...qfar me duhej mua per idet e tua?qfare me duhej mua,mbi jeten tende ? asgje,nuk kam pasur mirfat nga ato,qe ti perpiloi a po manipoloi gjerat dhe qellimet e tua qe ti i kishe,e jo vetem per ty por as per askend ne bot.
    nuk me duhen nuk ia vlejn keto,e pse une te ve ne bast punet apo jeten e dikujt, qe ta kem nene kontroll,dhe se si per te ia kthyer mbrapsht gjanat qoft elementare,qoft,familjare,qofte te shoqerise,qofte,ekonomise,financave e gjetiu....,jo,jo.
    Njeriu duhet nisur nga vetja te gjitha,qe thon mos ben qka te kanda, se te gjen qka ste kanda,dhe tjetra, hajen qe s'ke shije per veti, mos e qite ne gjeti!
    kurse ana ime dhe e familjes time duke te par me ni sy te mire, pa as ni qellim te keq, e ti pse tentove te beni ni te tille kaq serioze...perse? qofshi te ndeshkuar nga Zoti dhe nga une gjithe qka ke bere kinse te mira mbi mua kishin qen te maskuara mbi fytyren tende dhe te mbar familjes tende.... ti me ni dore me ndihmoje, kurse me tjetren me shtyje, tashme i humbe te gjitha...dhe ke len mbrapa ni sherr te mbjellur,kjo fare e keqe e jotja........me fytyra te maskuara(djalli)
    madje me mbeshtetje te Zotit dhe me shpirtin tim te qilter Njerzore.......i kam te gjitha bukurit para syve te mije,e rrethuar me engjuj qe Zoti shen te drejten dhe ai vepron me dukurit e veta *parajse* sot jam ne meshiren e Zotit Gj.Nehu.
    Sepse besoi tek ai dhe punoi per hiren Zotit dhe ne meshiren etij,per t'realizuar endrrat dhe deshirat me te bukura mbi veten time ku tashme gjithqka po shkon per se mbari....e kete ekam nga Zoti Gj.nehu dhe nga veprimet emija njerzore,jam e me dallon nga dhe shum te tjeret qe jeni mjaft, per keso veprime dhe tentime qe keni marrur dhe bere mbi jeten time te pervuajtur nga gjitha vitete e mija(tmerr)!!!!!!!!!!!!
    por Zoti gjithnje ka qen pran meje Zoti gjinje me ka mbrojtur,nga njerzit etille,dhe nuk me ka qitur ne grack!
    ai me ka pajisur me gjitha bukurite ekesaj bote kur mi fali te 5-tit engjull dhe ne ishim te mbrojtu nga ai Zot i madherueshem Gjelesha nehu.atij qofshim fal gjithmon ne meshiren etij.......kete e vlersoi lart shum lart........ dhe e qmoi sa krejt Boten....Falinderimet i takoin atij se askujt tjeter vetem atij qe me ka fale dhe meshiruar per gjithqka.....Zoti Gj.Nehu.
    Uroi dhe lutem para Zotit te madh, qe e tere njerzia te ken nje pamje te gjate para vehtes,dhe qe mos te bien preje e ndoi te pa meshirshem....Zoti kjoft dhe i ndihmoft te gjithe njerzit e mire nga qdo e keqe,dhe ata qe pendohen,ni dite,uroi qe Zoti ti ndihmon dhe ti kthen ne udhet e meshires dhe PAQES.....AMIN

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    ...Nuk jan fajtor syt e mi
    qe duke shiquar kan mbet,
    por fajtor jan syt e tu
    qe i ke si magnet!!!

...Emri:  CA4NA1SB.jpg

Shikime: 992

Madhėsia:  2.3 KB...

...MOSSSSSsssss....sss...s...

...Mos me kujto kohen kur me ke thirr,
    mos me kujto diten kur te thash; Lamtumir.

...Mos me thuaj se me ke dashur shum.
    Mos me thuaj se nuk do te me harrosh kurr...
    "Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    njeriu pa hije

SE KISHA MENDUAR KURRE SE DO TE VINTE NJE DITE E TILLE ,PO PO NJE DITE TE TILLE VEC NE ENDERR MUND TA KISHA PARE,NJERIU PA HIJE ME SHKATARROI GJITHCKA QE KISHTE TE BENTE ME MUA,POR AI HARROJ ,HARROJ SE SMUND TE SHKATARRONTE AZGJE QE NDODHEJ BRENDA MEJE ,SEPSE KJO VAREJ VETEM E VETEM PREJ MEJE,ASHTU ZVARRE ZVARRE MUNDA TE ECJA DHE HIJA ME NDIQTE NGA PAS KUDO UNE SHKOJA,KUR RENKOJA UNE RENKONTE DHE AJO,KUR QESHJA UNE QESHTE DHE AJO,KUR UNE KISHA URI KISHTE DHE AJO,NDERSA NJERIU PA HIJE VAZHDONTE POR ME KOT TE KERKONTE HIJEN E TIJ TE HUMBUR DIKU NE VITE DHE ESHTE AKOMA DUKE E KERKUAR
    E NDERSA AI VAZHDON TE KERKOJ HIJEN E TIJ PER MUA KALOJNE PRANVERA KALOJNE VJESHTA PO JAM PERSERI KTU I FORTE SI GJITHMON ................................

DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

shkodrane ne Zemer Maska e silvi82
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    16

ditar...

ka kohe qe kam vdekur ne shpirt... ka kohe qe edhe zemren e kam varrosur... por mendja, ajo e shkrete pse nuk dorezohet, por vazhdon me kemgulje te jete ne kerkim te dickaje me te mire, me te bukur, me te arrire... por une vete, jam e derrmuar, e lodhur nga kjo ndjenje qe ka muaj e muaj qe nuk me leshon, me ka kapur as vete nuk e di se nga ku, por sado qe mundohem te largohem prej saj, nuk mundem...me djek nga pak, si hija e gjate dhe e sterholluar e nje nate te bukur vere...

mbreme folem perseri bashke (sa me kishte marre malli edhe per te qeshuren tende)... ndoshta mbas nje muaji... edhe ndoshta per heren e fundit... sa do te doja qe kete here te jete me te vertete hera e fundit, edhe pse e di qe do te dua dhe do te vuaj per ne gjithe jeten, tashme jam e lodhur, s'kam me fuqi, me kupton? ndaj lutem dhe mundohem me ato pak fuqi qe me kane mbetur te te harroj, te pakten, qofte edhe per pak muaj, sa te clodhem pak, te marr pak fryme dhe ta kuptoj se bota rreth meje jeton... ashtu sic duhet edhe une te jetoj... pa ty, por me shpirtin dhe mendjen e cilter e te paster ne kerkim te nje dashurie te re...
    The heart dies a slow death, shedding each hope like leaves. Until one day there are none...

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Dje kuvendova me nje enderr dhe e lam te takohemi pasneser!
    Neser eshte dite pushimi.
    Ka kohe qe nuk kam bere 423 minuta gjume pa keputur.
    Nganjehere po ua kam lakmi arushave qe gjithe dimrin e kalojne ne gjume.
    Ndoshta, jorastesisht, nje Drenusheze me quajti sot Arushan!
    Deri te Molla e Kuqe!

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Sa herė dėgjoj Beethoven, mė kujtohet filmi “Immortal beloved”... gjeniu i kohės sė shkuar, vepra e tė cilit vazhdon tė jetojė pambarimisht... Tani qė po dėgjoj “The piano sonatas”(i dėgjoj shpesh), mendja mė vajti tek po i njėjti film edhe atė tek skena kur e dashura e tij (e kontestuar sipas disa studiuesve tė jetės sė Beethoven, se ai asnjėherė nuk e kishte dashur atė), megjithėse ai i kishte shkaktuar shumė dhimbje me sjelljen e tij anormale, gjė qė kishte qenė arsyeja e ndėrprerjes sė komunikimit midis tyre, pas koncertit tė Simfonisė sė Nėntė, ajo thotė (haptazi, jo tinėzisht): Unė nuk mund tė urrej dikė qė kompozon muzikė aq tė bukur, qė krijon art tė mirėfilltė... Pavarėsisht sjelljes tij, rrethanave dhe faktit qė botėt e tyre tashmė ishin tė ndara, ajo kishte vazhduar ta donte dhe ta respektonte me po tė njėjtin elan si ditėn e parė kur kishte lindur ajo dashuri. Ajo e donte veprėn e tij, pėrpjekjet e tij pėr ti dhėnė (jo asaj) tėrė botės, gjėra mė tė bukura se realiteti i hidhėt, qė megjithatė mbeti i hidhėt, pavarėsisht pėrpjekjeve tė shumė gjenive pėr ta ndryshuar dhe pėrmirėsuar atė...

Beethoven dhe shumė gjeni tjerė... lanė gjurmė tė pashlyera nė kėtė botė.
    Immortal
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Me kaq pėrfundon ky vit … asgjė e re , e as ti… vetėm viti ndėrron dhe ditėt si gjithmonė . Numėr mė shumė , durim aq mė pak …. Po plakemi ,dalėngadalė. Po , po , dalėngadalė sikur nė kėngėn e grupit “ Elonida”...Nihemi nė vitin tjetėr , nėse jemi gjallė............!!
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Pershendetje Ditarit Gezuar 2007-ten Urime dhe fat paqit ju anetar te nderuar bashkatdhetar ku do...AMIN

Zoti na bekoft dhe na ruajt prej diteve ma te veshtira, deshirat me te bukura qofshin per te gjithe... ne kete nderrim motmotesh,Uroi qe paqja dhe dashuria te mbreteroi ne secilin shpirt njeriu...AMIN

Larg vuajtjeve larg urrejtjeve bashkoni zemrat duani njerzimin paqe tkemi ne mes njeri tjetrit...FLM

O ju Rini Mbusheni Ditarin me fjalet me te bukura te Botes... gezoni zemrat ne perqafime te njeri tjetrit me ndjenjat hyjnore, ruani fjalen dhe besen,mos tradhtoni njeri-tjetrin,mos genjeni ne dashuri,hapni zemrat dhe tregohuni te sinqert pran njeri-tjetrit ne ditet e mira, dhe ne ato te veshtira...mos beni shkatrrime ne martes,mos thyeni zemrat ne fejes,mos leni thmin e juve ne udhet me te zeza,asgje ne ket bot nuk eshte perfekt,dhe as njeriu nuk eshte perfekt ,dikush ben gabime te medha, dikush ben gabime te vogla,kerkoni falje njeri tjetrit, shtrinje doren e pajtimit,mos beni ironi,behuni te sjellshem, mos humbni perspektiven shqiptare,mos lakmoni ne zakonet e huaja,ruani gjakun dhe kulturen,e kombit...mbani durimin ne momentet ma kritike,se durimi,te mbron nga e keqja,duke bere shqyrtimet behen dhe vlersimet...fjala emir e shendrit boten,kurse fjala e keqe merzit dhe token!

Uroi qe ky vit te na sjell,fat dhe lumturi ne mbare Boten Shqipetare...AMIN

Gjithe te mirat per te gjithe...PAQE

Hajla Rugovase
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Kettti
    Anėtarėsuar
    07-06-2006
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    35
    .sa me gezoj prezenca jote sonte sa do te doja qe cdo min, te beja nje shekull ,por cdo me shkoj shume shpejte .por prap jam shume e lumtur qe ne dite te para te ketij vite te ndje veten te lumtur dhe hareshem ............flm shume kudo qe je .........edhe pse ne largesi je.........por ne shpirte time je ..........

Faqja 11 prej 65 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •