a t'kam thene qe jam e dashuruar me vjeshten (megjithese eshte femer ) ?
sot ne fakt me shume se kurre .............
a t'kam thene qe jam e dashuruar me vjeshten (megjithese eshte femer ) ?
sot ne fakt me shume se kurre .............
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
"Mos thuaj kurr po,e as mos thuaj kurr jo!?
se bjen diqka qe deshton fjalen,
e fjala? mbetet peng.
p.s.ne shpirt e (ndjen si breng)!
Hajla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 11-11-2006 mė 00:33
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
.........,vazhdojne ditete pa TY ,athua .........asgje me ,se nuk kam guxim te shkruaj e jo me te flas........por ate qe e kam me duhete te mbaje ne vete dhe te mos ndaje me asnje tjeter kete .........qe shume te DUA.
Jam mėsuar ti pėrziej ndjenjat me arsyen . Aq shumė i pėrziej saqė , harroj cila ėshtė e tanishme ..
Po jetoj sa pėr tė mos vdekur , e kur dėgjoj qė ti rėnkon , dua tė mos jam mė qė, ti dėgjoj , dhimbjet e tua. Dita ditės mė duket sikur ato ndodhin mė shpesh.
Dikur nė njė kohė tė mbrapshtė , e kuptova se nuk do tė duhej tė lėshoj , dhe sa pėr tė mos ndėrhyrė nė ēėshtjet tua , i dhashė vetės arsye tė tė largohem. Pendohem ! Mėrzitem ! Kujtohem ! Mendoj!
Pėr pak , ngjallem qė tė vazhdoj , aty ku , e lamė dikur .Por vetėm pėr shkakun tėnd . Mjafton !Tė dua mė shumė se qė mundem tė mendoj tanimė!
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
...Akoma me tingellon zeri yt i embel....si zogu kur kendon kengen e par ne pranver....
E vogel egjyshes pellumbesh
TI MOJ
FORTES
Te magjinosh,
sikur te kisha prekur me dor permes "ekranit"?
shpirtin do ma kishe qetsuar.....E vogel engjellushe mje
O JE SHQIPONJE: NE FOLE....
Se,nga malli qe me pervelon shpirtin..... mase parit hapa biseden me ty.....
para babit dhe nanit,para tezeve dhe tezakeve, qe te gjithe te kishin rrethuar,qe aqe shum te duan,ti i befasoje,me nje talenti te pa pershkruar, qe zoti ta ka dhen ty' si askujt ne bot.
Se di qka te shkruaj me pare? per talentin tend.
Si e mitur,akoma pa i plotsuar 3 vite...
per qdo fjal dhe vjeresh qe ti na i thoje,ishin florinje,ne te gjithe bejshim duar trokitje per ty,pran ekranit!
duke folur gjat dhe gjat,se pari fillove nga disa perralla femirore,pastaj,na fole per shoqe dhe shoket e tua ne qerdhe,na fole se qfar te meson? edukatorja,na fole per shum e shum gjana,per nanin dhe babin.. se te duan shum.... aqe mire dije si nje e rritur!
na fole dhe per macjen,per qenin,per lepurushin,e ca e ca vjersha te bukura,me magjin tende te mahnitshme,me fjalet e tua plot ar,me buzeqeshjen si diell,me syte e bukur shkendi,njemije yje ne ta i shihja,po po e shihja, dhe zjarrin qe te dilke flake nga goja, per mallin qe kishe, per gjyshen dhe gjyshin..here pase here duke na then hajdeni kha, te
FORTESA
Ti aspak nuk u lodhe,duke na folur.....dhe here pase here,duke na dhuruar, te puthuren e dores plot magji....![]()
Ohhh, e shtrenjta e gjyshes, e pazavendesuashme je ti.
askush nuk e nxen vendin tend, ne zemren time jo askush.
Ti je yll ne shpirtin tim,mengjeset me zgjoin me fytyren tende*plot rreze*dhe netet mi ben drit....ti je diell,ti je yll,ti je jet....
TI FORTES
Ti me ben, me te Lumturen e kesaj bote.....FLM
Te pershendes me plot mall....te putha, lehte ne ball.
E Jotja Gjyshe
Hajla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 17-11-2006 mė 23:15
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
"Malli po me pervelon shpirtin,te ndjeje shum afer,mundohem te qmallem me foton tende!,edhe pse jam larg me mija kilometra...
mendjen te ti mbaje pergjithmon, sa shum te dua e imja nipe eshtrenjt.
Gjyshja ka per t'stolisur bredhin per Ditelindjen Tende
edhe pse nuk te kam pran? sikur po argetohena me enderrat me te bukura per ty' qe diten kur do te marr ne perqafim![]()
Te putha lehte ne ball engjullusha ime Fortes
gjum te embel
Te deshiron e jotja Gjyshe
Hajla
......nje dhimbje embel e di qe eshte nje vuatje e dashurise qe me ka kapluar ,malli per Ty ,por largesia po e bene te veten dhe nuk munde as te degjoj.....sepse je large ....por ne shpirtin time je aty qe eshte ngrohtesi dhe nje strehim i sigurte e dashurise qe e kam per ........
Mbrem, Festonim FESTEN KOMETARE e gjithe shqiptare SHQIPERI KOSOV te tubuar, (ne ni dhe te huaj)!.LARGE ATEDHEUT TE SHTRENJT larg vendlindjeve,larg nga te gjithe larg dhe shuuuuuum laaaaaaaaaaaarg........O ZOT si u dashka keshtu te perjetoim te tillen?!
qe shpirti po vuan aqe shum,ne mungesen e gjithekujt, te thyer ne shpirt,te thyer ne zemer, ne mungesen e venlindjeve,ne mungesen e te afermeve tan, sekush per t'vetin,ne mungesen e shum shum qkahes??????????????????????? te shum endrrave dhe deshirave, qe nuk kan te ngopur,e veqenarisht eshte kjo. PAVARESIA E KOSOVES
deri kur keshtu kjo pritje .................................................. ................. OooooooooooZOOOT DERI KUR KESHTU???????????????????????????????????????????
Hajla
mise jam ftof prej kesaj bote te brishet,po dhe bora edyfishoi sot!.
Po fillon nje Dimer i stuhishem.....dhe dimri e don stinen e vet,
quditrisht! sot per here ta par qe bie debora ne ket muaj dhjetori,mbrenda ni dite i mbushi gjitha udhet e qytetit, sikur donte ti zavendsonte dhe muajin e nentorit,lol!
nga vitet qe kan kaluar zakonisht binte ne muajin e nentorit,ndaj sot sikur donte te hakmerrej dhe per muajin e kaluar,
udhet u mbushen perplot debore,automjetet udhetonin me veshtersina,neper disa udhe te qytetit nuk mundin te depertonin kurrfare komunikacioni,as kamionet qe duhet hapur udhet nuk bejn dot hapin!
ta shohim qka po linde e nesermja?
qysh e thot Zoti Gj.nehu...
Hajla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 04-12-2006 mė 21:33
Me ka munguar dicka kto kohet e fundit! Po do ti qe u 'mjaftova' duke lexuar ket gjyshen me siper... tek po t'i lexoja ato fjalet nje per nje deri ne fund, per nje moment mė nxorre malle e s'imėje! (gjalle e kam gjalle, shyqyr Zotit. E ju shtofte ymri se i kam shume borxh!)
nderime zonje!
Krijoni Kontakt