kur zgjodha, zgjodha personin por tani me plot bindje them qe arritja eshte teper e rendesishme.
kur zgjodha, zgjodha personin por tani me plot bindje them qe arritja eshte teper e rendesishme.
I LOVE GOD
j&g
dashuro njerine, se jeta eshte para dhe ka kohe per arritje
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Arritjet e personit jane pjese e personit romeo. Riformuloje pyetjen....
Un nuk thashe qe arritjet e personi nuk jan pjese e personit, pse i merni gjerat si doni ju?
Un thashe vetem ke pjese te personit dashuroni, arritjet e tija ne jete apo pjesen tjeter te tij qe eshte njeriu vete si esence? Nuk eshte e thene nje cdo njeri te arrijte te behet dikushi ne jete, po do te thote kjo qe ai person nuk vlen apo nuk eshte i mire per tu dashuruar?
Do zgjidhja njeriun per ate c'fare ai eshte..Nuk mund ta shihja jeten time kurrsesi mbas interesit. Jeta do ishte fallso, pakuptim dhe e trishtueshme.Dashuria eshte ajo qe jeten e mban te gjalle dhe rilind nje te neserme.
Ja te ju tregoj dicka..
Na ishin nje here nje cift i varfer dhe ne porten e tyre trokosin 3 veta.
E para ishte pasuria, i dyti suksesi dhe e treta ishte dashuria. Pasuria dhe suksesi u tregojne te mirat materiale qe mund tu ofronin ciftit te varfer dhe dashuria u thote pervec se dashuri s'mund tu jap tjeter.Cifti ishte ne hall se cilen prej mundesive te tyre do zgjidhnin. Pasi u menduan mire thane duam dashurine.
Me ane te dashurise mund te arrijme suksesin dhe pasurine.
Pra dashuria eshte celesi i jetes dhe arritjeve ne jete.
Mendoj une..
Do dashuria njeriun ashtu sic ishte per ato qe ka bere.Per te mirat edhe gabimet qe ka bere ne jeten e tij.
Romeo, oh Romeo................
Te gjitha gjerat jane relative dhe perputhjet e njerezve varen nga karakteri i njerezve. Ka njerez per te cilen eshte e mjaftueshme te kene nje jete pak a shume te rehatshme, mbase jo shume glamorous (ne kuptimin qe nuk kane arritur shume pika te larta ne jete). Nje Ex-i im me pergjigjeshe kur e pyetja cfare donte nga jeta: "I just want to be happy!", po kur e pyesje se cfare e bente te lumtur, ai nuk e kishte nje ide te qarte te lumturise se tij ose cfare duhet te arrihej dhe mjaftoheshte me situaten ne te cilen ishte. Une nga ana tjeter, po nuk isha e lumtur me arritjet qe kam, insistoj me shume per te arritur me lart, po kjo eshte pjese e karakterit tim. Si te tha edhe I Pakapshmi me lart "Arritjet ne jete jane pjese e personit" dhe nuk mund ti ndash kaq qarte dhe te presesh pergjigje te sakta. Pyetja do ishte bere me mire: "E do nje njeri per ate qe eshte apo per ate qe ka?" Tingellon njesoj po nenkuptimi eshte shume ndryshe, se tani perqendrohesh ne aspekte me materiale.![]()
Ignore List: Den Bossi
Dashuria lind per personin dhe jo per "titullin" e tij . Nqs e dua ,jam krenare per te . E nese arrin stade te rendesishme gjate jetes do te me pelqente te isha prane tij per ta ndare me te lumturine .![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Zgjedhim veten.
Un prsh gjithmonė zgjedh veten,edhe pse gjykohem si njeri i keq.
Krijoni Kontakt