Postuar më parë nga PINK
Po mire ateher sa $ ne muaj merreni ju ne USA? 3000 $$ ? Kaq shum bensini papapap.. Mua me kan thene shum here qe eshte i lire per at mbani makina te medha tani me habitet ju ne US.
Postuar më parë nga PINK
Po mire ateher sa $ ne muaj merreni ju ne USA? 3000 $$ ? Kaq shum bensini papapap.. Mua me kan thene shum here qe eshte i lire per at mbani makina te medha tani me habitet ju ne US.
Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 22-07-2006 më 11:30
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
Ke te drejte se makinat i kan te medhaja (SUVs) sepse deri 5 vjet me pare gazi ishte vec $1.2 Galoni, dy vjetet e fundit ka shkuar $3 Galoni. Megjithate njerzit ketu jan mesuar te ngasin makina te medha si tanke dhe zor se heqin dore.
Hallall , e fitoke me djerse te b'ythes...Postuar më parë nga Fifija
![]()
...
E atehere thuaj qe s'jane te embel shqipetaret..Postuar më parë nga Fifija
![]()
Postuar më parë nga AgainstAllOdds
..................
Ju qe ju duket shtrenjt futjnai kros, pune shpi vajtje ardhje.
Ky konflikti israel Liban e ka cu benzinen 10 cent per liter ktu ne London. Kurrgjo mos me kon ishalla kta e nalin konfliktin vec per benzinen time.
$ 3.16 galloni...
eh sa me ka marre malli per koherat kur ishte max $ 1.60 ... hm that was like 2 yrs ago..lol
today $3.29 per gallon. $90 per week.
Ketu ku ndodhem une me e ulta eshte $3.19 edhe me e larta $3.30 per gallon, ne mos gabohem jane rreth (3.8L ne gallon). Sot ne lajme thane se mesatarja i bie $3.00 per gallon ne USA.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt