Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 55
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    kurse une them cmimet e benzines po rriten ne proporcion te drejte me popollaritetin e kuqes; so far all the way to Greece

dhe aman mos u zini per benzine, se kam hall mos na vini ndonje zjarr afer pikes se karburantit te forumit

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Rreth 40 Euro ne jave!!!:S...

Mos te ishte Makina une de blija nje Fabrike pas dy vitete
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRË ME QENË INTERIST <------...

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Me cmimet e tanishme shkon 50$cdn /jave -benzi,dhe 25$/jave KIA.Kjo e dyta eshte shume ekonomike.
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e King_Gentius
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    485
    Sa per hybrid jan akoma teper te shtrenjta, dhe me cmimet e sotme te gazit ndoshta nuk ja vlen as te blesh nje honda civic $22,000 qe eshte e madhe sa nje kuti shkrepse, lol. Merrni dhe ne konsiderate se kur merr $6000 dollare borxh me shum prej bankes per nje hybrid paguan interes mbi kete, ndersa per parate e gazit nuk paguan interes. Ulja e cmimit te makines hybrid dhe rritja e metejshme e cmimit te gazit ndoshta do shtyje me shum njerez te blejn hibride.

Te un tash eshte 3 dollar galloni. Cmimi eshte dyfishuar qe prej 5 vjet me pare.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Po ti ku qenke qe qenka kaq lire? lol

Ne usa mi jam . Tamam tamam eshte $ 3.26 . Disa exxon gas station e kane akoma me shume $ 3.56
    Rrofte Bushi!!!!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    More mire karburanti qe vajti i dreq e gjysem, po kjo makina ime sot kishte harxhuar edhe antifrizen ishte shpuar tubi i rikthimit te ujit nga motorri edhe mi qeroi 5 mije leke antifrize, mu dhimbsen ato leket qe kisha pagu ne dhjetor:P.

Dito.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Sot qe u furnizova , disel ishte 2.95 $ per gallon dhe bleva 140 gallona qe i del 413 $...lol
    Kjo per diten e sotme se shnosh te henen duhet me ja gersit edhe nji 400 $ tjeter..
    Se desh harrova...2 serbatorat ( tanks ) i kam nga 80 galonesh secili ( just in case te mos me lej nafta rruges... )
    Dikur qe thoni ju ( para 8 vjetesh ), e mbaj mend benzinen ( regular ) 89 cent per gallon dhe mbushja makinen me 9 dollare...!
    Kaq !lol
    ...

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kam nja dy vjet qe s'paguj per diesel (pagu kompania) por vallai me thon t'drejten ktu n'Angli cmimet stratosfere. Dje e mbusha plot (tumllas ) dhe vallai bilai hamdyrrilai 9.99 pence per litre! ...edhe nuk ka ndermend te bien cmimet! Rrofte kompania thuj se del e tepro nafta edhe per pune edhe per makinen private...

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    25€ ose 30€ ne 3-4 Dite.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    1.34 Euro/cent.. per liter ne Ger.. Por problemi eshte qe kemi edhe makina te shpejta qe kan ps dhe motorr te madh po na mbysin 12...15 ).. se ketu kur te dalim ne autoban veq e kemi aty +120 dhe sa te shkon mushe Po ta knaq zemeren..

60...70 ne jav..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. I paguani Mjeket Shqiptare?
    Nga Dito në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 15:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •