cuni im eshte midis gjuheve.
Psh Te dua nuk e di ta thote shqip . Sado i them une I love you me thote. Ashtu i pelqen. Lol.
cuni im eshte midis gjuheve.
Psh Te dua nuk e di ta thote shqip . Sado i them une I love you me thote. Ashtu i pelqen. Lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Do ta mësoj, do ta mësoj kur ti hyj në punë!![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Ne rradhe te pare, klasen e pare dhe klasen e dyte e kam bere ne greqi, prandaj mati fjalet pare se te flasesh...dhe se dyti, gjuhen italiane e din te gjithe shqiptaret (dhe e dija dhe un nga emisionet qe shikoja)...se treti...te shkruash italisht apo greqisht nuk eshte aspak aq e veshtir sa te shkruarsh anglisht. Kur ske ide hic per gjuhen angleze mos fol kot, se dukesh shume injorat i dashur.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
hem shum tem e mir p[o kur do e kisha ba femiun tim do ja kisha mesu gjuhen shqipe pasi qe jemi shqipatar dhu gjithmon duhet ta dim se ni popull apo person i cili se pari nuk e nje gjuhen e vet ai kurr nuk do te arrij diqka qe do ket vler dhe do e ngroh shpirtin e tij e per gjuhet tjera do e kisha len te zgjedh vet femiu im
une do shpallja votimin ne fis. Demokracia ku s'ka hyre...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
shqip ta diskutim,madje kur te kete zoteruar te dy gjuhet (sado qe shqipen e vertet e meson vetem ne atdhe)do mundohemi ti mesojme edhe abetaren se eshte mire te dije te shkruaje dhe te lexoje.
Gjuhen shqipe pa diskutim.
"Carpe Diem"
Do ti mësoja spanjishten.
Është shumë gjuhë e bukur.
Nuk i dihet jetës, mund të jetojmë edhe në Amerikën Latine.
Krijoni Kontakt