Une femijve te mi do i mesoj anglishten, se me shqipen time ( Kosovarqen) pertej kosoves si duhet me lol
Normale Se Shqipe tani kur te filloj shkollën Gjermanisht/Anglisht![]()
Une femijve te mi do i mesoj anglishten, se me shqipen time ( Kosovarqen) pertej kosoves si duhet me lol
Normale Se Shqipe tani kur te filloj shkollën Gjermanisht/Anglisht![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kur ti vije koha nuk diskutohet qe SHQIP. Dhe nqs nuk funksionon ashtu si duhet, do e nis per ca kohe ne Shqiperi... gjuhet e tjera jane ne rend te dyte.
Gabohesh me kete argument, ndoshta e ke lexuar tjeter per tjeter. Nese do te kesh me shum informacion rreth zhvillimit te femijes. E cila eshte dhe nje nga lendet me te rendesishme ne psikologji dhe quhet Psikologji e Zhvillimit. Ku te flet qe nga embrioni e deri ne adoleshenc. Femija thith gjithmon gjuhen qe i flitet ne fillim dhe nese kalon nje moshe pa e degjuar ate gjuhe kur hyn ne moshen e trete apo drejte vdekjes fillon e flete gjuhen qe ka degjuar qe ne lindje, pavaresisht qe me vone nuk e ka degjuar apo nuk ka folur, apo e ka harruar ate.
Lexoje kete liber Advances in developmental Psychology per ta lexuar kliko mbi linkun qe kam vendosur.
s'ka ma mire se me te fol femija ne shqip edhe pse je jashte shtetit ku ata te dine rrenjet e veta vlerat dhe zakonet qe na bejne te jemi aq krenar
Une gjithsesi do te mundohem qe ne radhe te pare te i ofroj gjuhen shqipe dhe ate mundesisht ate qe e flasin bashkekombeasit e mi ne Shqipri, sepse me pelqen pa mase menyra e shprehjes dhe e artikulimit te fjaleve plote e perplote tinguj dhe melodi qe te zgjon kersherine per ti degjuar pa u merzitur asnjihere.
Pastaj gjuhen e vendit ne te cilin jetojme dhe gjuhen angleze.
Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....
Meqë kemi shum turq ketu kam qejf ti mesoj turqishten.
Ou kush te paska thene ty qe per te mesuar gjuhen italiane dhe greke nuk eshte e veshtire apo te kane thene emigrantet qe hapen bythesh kur shkojne per vere ne Shqiperi sikur dine ti flasin keto gjuhe...!?
Ti nuk e ke idene se çfare gramatike ka gjuha italiane dhe ne pergjithesi gjuhet latine dhe te njejten gje duhet te them per gjuhen greke qe eshte shume e veshtire per tu shkruar...
E ke idene çfare do te thote te mesosh nje gjuhe te huaj apo ja fut kshu siç te vjen per mbare ??
Falendero Zotin qe te doli llotaria per ne Amerike por mos na shit pordhe ktu sikur je e pikuar nga qielli !!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Shqip ......
Krijoni Kontakt