Pse kerkoni nga femijet qe te flasin gjuhen Shqipe kur emrat e femijvet shqiptare ne shume raste jan emra grek , italian ,arab anglez e etj .
Prindet jane fajtore dhe jo femijt .
Pse kerkoni nga femijet qe te flasin gjuhen Shqipe kur emrat e femijvet shqiptare ne shume raste jan emra grek , italian ,arab anglez e etj .
Prindet jane fajtore dhe jo femijt .
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 17-09-2009 më 19:00
eh ata e kane harruar fare shqipen. Ne shtepi prinderit flasin me ta ne gjuhen amatare kurse femijet u kthejne pergjigje ne gjuhen e huaj, pale pyet prindi cfare do te thote kjo.
Po une te tregoj kuptimin e emrit time ,por s'pari kush pyet per ti treguar ,une mbaj nje emer perkujtimi per nder dhe rrespekt te te vetmit vlla ce kishte baba i im i cili me dha emrin e xhaxhit tim te ndjer.
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 18-09-2009 më 17:18
Marya---nipcja ime qe e mesoi shqipen jashte e flete sikur te jete nga kosova , ne nje moment qe prinderit e tij jane tiranas
Shumë më ËMBËL se TI e flet nipçja .
Përshendetje vetem për Shqiptarë
kalamojt e mi flasin çisto shqip.
Mbesa ime i thote ca fjal qe me pelqejne shumê , kurê e pyse te kujna jane qorapat me thot "qorapat jane te tyy" cfare ka pregaditur mami? Mami ka ber pite me akullore hahahaaaaa eshte ajo pitja me gunguj![]()
Krijoni Kontakt