Sa e vret trurin per ate ,ajo la burrin dhe kalamonin dhe u arratis , dhe imagjino ne ate kohe qe se dinim a do hapeshin ndonjehere kufiri ,per ashtu

,lene mo se as qe e lexoj me ....kam lezuar ate librin per jeten e saj ,me ka perzi zorret ,na e hiqte veten santa , ishte aq e perkryer dhe me moral te larte dhe shume innocente .... vetem ajo kishte jetuar e veshur mire ne Shqiperi ,sepse kishte mundesi te ikte me sherbime jasht (idiotia ,sa marinare e shofera eksporti ,qe shisnin rroba sa fuqi kishin ,plus ato qe kishin njerez jasht ,qe i vinin pakot çdo muaj ,nejse keshtu kishte shkruajtur ).
Libri i pare dhe i fundit qe kam lexuar dhe nuk do e lexoj me ,dhe po te mos kishe vene incialet e di qe e ka thy qafen andej ....
Pse i vellai nuk flet po ashtu ? aman pordhe shqipesh (kur thone italiont
pidocchi rifatti ne nuk mbahemi per komb
artificial po ja del ndonje kokerr keshtu...
Une ne pergjithsi ,nuk gjykoj ,e din çdo njeri vete se çfare ben me jeten e tij ,po mos na u be si shenjtore ...
Nuk e di ,une kam ikur jasht ne vitet 2000,kisha udhetuar shume perpara per pushime dhe per pune ,kisha dhe njerez jasht sa te duash dhe prap eshte shume e veshtire vendimi ...sidomos kur je pa dokumenta ,te iken truri mendon se nuk do shkosh me kurre ne Shqiperi (nuk do ti shohish kurre njerezit e tu ).
Koha ime se sa jam bere me dokumenta ishte e shkurter ,po une i kam bere valixhet na 10 here gati per tu kthyer ,duke pasur njerezit e mi ketu me familjet plus prinderit erdhen dy here per te me pare ,prandaj kete e gjykoj se e di se çdo te thote ...,ku te çon mushka ti lesh te gjithe njerezit e tu me te dashur per nje cope burre...)
Krijoni Kontakt