Po te medhenjte ? Kam pare nje shkrimtare shqiptare qe jeton ne Nju Joooo:k Siti qe fliste keshtu, ne TV shqip :
Aaaaaa desha te them qe... aaaaaaa ajm veri sërpraizd qe jam ne Tirane, aaaaaaa... dhe ketu, njerezit jane llajk... aaaaaaaa... shume guuud.
(pastaj duke pare tavanin e studios)
Aaaaaaa... dhë llajf ne Shqiperi iz... aaaaaaaa... saç ë haaaa:d llajf... aaaaaaaa... bat... aaaaaaa... nje jete... aj miiiin... aaaaaaa... me kujtohet uan dej me gjyshen... aaaaaaaa... Ju nou... aaaaaaaa... itc riëlli haaaaa:d te flasesh per kete... aaaaaaaa...
(pastaj, papritur, tavani ra pertoke dhe e zuri shkrimtaren perposhte dhe atehere u clirua Shqiperia).
Ishte viti 2009, dhe shkrimtarja quhet E. D.
Mami kqyre e kam bo ni "loch ins papier" (bire ne flet)
lol
Mbesa ime e flet rrjedhshem shqipen vetem se ka problem se fjalet me r i thote me rr edhe ato me y i thote me u.
La vita è bella...
Kushuriri imeshte 11 vjeç dhe ka lindur ne itali por flet shqip sepsei flasin ne shpi gjithmone shqip.Llafet e pista ne shqip nuk i di.Nje dite ne plazh nje femije tjeter shqiptar qe ka pak qe ka ardhur ne it i thote ketij:he more shk....t erdhe ti?Ky me thote muae tha ai çuni shervel a nuk e di,dhe une doja ti thoja tha :e ke pare veten ne pasqyre?Kusheriri im nuk e kishte kuptuar llafin fare.Kam qeshur me lot.
Sa te edukuar qenkan kto kalamajt qe keni juve ne lagje.
Kta te lagjes time qe ne moshen 4 vjec, te shajn nga robt e shpise te marrin me liste dasme.
Frika i ben zap kta kopila, se ndryshe te vene flaken.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ahahha Apollyon, a te kan frik ty te pakten
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Krijoni Kontakt