Ti ben mire te nderrosh Firme!![]()
Ti ben mire te nderrosh Firme!![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Jo shoqe jo se sme ke kuptuPostuar mė parė nga ClaY_MorE
Milani osht -44 pike as per Uefa, ndersa NQS pretendojne se kampionati ishte fallco sic thote edhe vete inter_forever renditja do te ishte ndryshe apo jo, duke i marre te gjitha parasysh, qe nga piket e deri te morali i skuadres pas nje humbje jo te merituar. Me kuptoni ku dua te dal. Kampionati ishte fallco sduhet ta marri askush!!! Eshte njesoj si te marresh nje 50000 leksh fallco ene te shkosh te blesh ne dyqan, kete gej do beje dhe Interi do krenohet me nje titull qe nuk e meriton!
Juventus ...
Eshte e kote te replikoj ... Per ty gjithcka ka qene ne rregull e gjithe kjo qe po ndodh eshte fantazi ...
Per ty Juve eshte kampione , do lozi sivjet ne champions dhe ne serie A ...ok ...vazhdo te shofesh enderr...
Muahh ...
Arsyetimi yt qendron ... Por kete muhabetin e titullit varet se ne cfare kendveshtrimi e shef ....
Une mund ta thjeshtoj muhabetin e te them : meqenese na kane vjedhur 2 skudeto (te vertetuara) , hajde te marrim edhe ne kete ne tavoline ...
E nuk e feston askush kete scudeto se eshte absurde ...eshte thjesht formalitet ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ndersa per ty gjithcka ka qene jo e rregull( gjithcka pozite jash loje),....Postuar mė parė nga inter_forever
Per mua Juve do jete gjithnje kampione se eshte klubi me i mire ne Itali dhe nder me te miret ne bote,....endra sjam tu pa, sic shihni ju, Ju qe 17 vite shihni endra ndersa neve sot kemi filluar e ty ke mbetur me na tregu neve,....
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Une jam tifoz i interit i cmendur por shof disa postime nga disa tipa qe flasin titullin e merito Juventus?? jeni ne vete mer ta meritonte nuk ra ne serine B dhe -30 pike...
Forca inter
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Team: That team in Italy with 28 titles. Or was it 27?![]()
kampionati i takon inerit dhe pike...
INTER IS THE BEST
vari leshte
looooooool i leverdis ti jepet ky titull interit mos tja mori te gjitha juves :P
It's nice to be important, but it's more important to be nice...!
Pse do e marrka interi kshu qyl ket titull ? ishte 15 pike mbrapa se meriton
M&M
Slimo ne se dum
Po tjerit ta japin me zor kur e shofin qe jemi ekip fair play ne ēdo aspekt![]()
Krijoni Kontakt