Ty ka te drejte qe ta ka fshire temen, se i ke fshire, arin nga emri i cunave ke shkruajt vetem Bledi, kur ai arin ka vleren eme te madhe te emrit...Postuar mė parė nga PINK
Kush eshte ky Bledari, qe rru temat e forumit?
Ty ka te drejte qe ta ka fshire temen, se i ke fshire, arin nga emri i cunave ke shkruajt vetem Bledi, kur ai arin ka vleren eme te madhe te emrit...Postuar mė parė nga PINK
Kush eshte ky Bledari, qe rru temat e forumit?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Kisha dhe une 4 tema te fshira.
Po te pakten Bledari ka miresine dhe dergon nje pergjigje automatike sa per te vene ne dijeni.A ke keni idene se sa tema apo posta mund tu kene fluturuar pa dijenine tuaj??
Pfffff....as dua ta vras mendjen.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
ore po ju paska rene shume ne qafe ky bledari juve po cbehet keshtu mer ?
nuk qenka puna se i ka fshire njerit ai i paska marre mbare te gjithe
duhet te pergjigjet ne kete teme te gjitheve juve
Forumi shpesh pastrohet nga temat e vjetra.
Kur nje moderator mbyll temat dhe i sposton ne Koshin e Posteve ju vjen nje mesazh per te ju informuar mbi kete veprim.
Ne qofte se ju jane fshire temat kontaktoni me moderatotin me mp.
Po nuk patet pergjigje kontaktoni me smod/admin.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Pershendetje!
Po ju jap pergjigjen te gjitheve.
Fillojme nga Nenforumi Votime dhe Sondazhe.
Ai nenforum kishte shkuar mbi 12 faqe dhe ishin akoma tema te vitit te kaluar qe dhe disa anetare i kishin hapur dy here po te njejta tema kshu qe mu desh te pastroja nenforumin nenforumi Votime dhe Sondazhe.
Shpresoj qe Dito i di keto gjera dhe rregulla sepse ka qene dikur vet moderator.
Forumi i Futbolli
Tema: Ne video, karakteri i materazzit kur luan kunder yjeve te futbollit
Tema e pare ishte fshire per aresye rracizmi dhe inateve qe keni ndaj nje lojtari dhe ndaj anetareve te tjere, sepse ka shume tifoza qe jane me Italine dhe simpatizojne italine dhe i duket si rracizem dhe inate ndaj tyre kshu qe dhe postime aty kishe me shum ofendime dhe me shum rracizem "gje cila disa anetare kane mare paraljamerim me pike".
Tema: Pse nuk jepen sqarime kur fshihen temat?
Aresyja eshte sepse ajo teme ishte hapur ne vendin e gabuar, por ke te drejte per dicka qe ne vend qe ta sillja ne kete nenforum pa dashje dhe shpejtesia e dergova ke koshi i forumit dhe per kete te kerkoj ndjese.
P.S. Sa per tifoz asnje nuk e mohon qe une jam tifoz me italine dhe me Milan por ket nuk e ben qe une te behem i pa drejte dhe te fshi postime e anetareve, dhe kjo gje ska ndodhur asnje her qe kur une jam Moderator i ForumiShqiptar ktu e 3 vjet.
Pyetje te tjera keni?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 15-07-2006 mė 12:26
Kam Une Nje
Roft Brazili
Hahhahahaha
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
More Bledar djali, se c'kam qene une c'rendesi ka! Rendesi ka ajo, qe une te kam derguar dy Mp dhe zotrote nuk denjon sa per etike te formulosh nje mini arsye dhe te jesh ne rregull me antarin qe i asgjeson dy tema mjaft serioze.
Nese do me pyesje mua si nje ish koleg ok ketu jam dakort dhe te jap une nje mendje se si duhet vepruar (Qofsha i gabuar)
Si moderator normalisht duhet te jesh ne korent te gjithckaje qe ndodh ne nenforumet qe moderon dhe nese ti e gjykon te arsyeshme qe nje teme i kaloi koha veprohet: Fillimisht e mbyll ate teme dhe e le ne harresen e kohes, pasi ka kaluar nje kohe relativisht e mjaftueshme , atehere po asgjesoje temen dhe ki miresine ti dergosh anetarit qe hap temen nje mesazh plot olekuence dhe dashamiresi qe te menjanosh debatet e kota, apo si ne rastin tend qe te behet tabelle qitje e anetareve.
Tani prape dua te pyes se me ngeli merak: Vertet me ato dy temat e mia c'pate sepse nuk ma do mendja qe te flasesh per Fisnikerine eshte teme jo serioze!
Duke te uruar moderim te mbare ne te ardhmen, uroj te jesh me i kujdesshem ne veprimet e tua, dhe amin te mos jem i gabuar ne keshillat e mia.
Dito.
Ishte nje teme e vjeter nga Faqa 10 nese sgaboj dhe nuk kishte me komente qe nga Nentori i 2005 kshu qe mendova ta liroja forumin me heqjen e disa temave.Postuar mė parė nga Dito
Flm Per urimin
njeriu2006 ....Postuar mė parė nga njeriu2006
Per Materazzin eshte folur gjeresisht ne keto tema , qe jane akoma te hapura :
- ZIDANE , fiton ''Topin e Arte'' te Boterorit !
- Goli i kampionit te botes Materazzi !
- Kush goditi Zidane apo Materazzi ?
Nuk ka lidhje tifozlleku , por fakti qe ato videot qe ke vendosur ti i kane vendosur te tjere brenda ketyre temave . Eshte krejtesisht e panevojshme te hapen shume tema me te njejtin argument .
Kishe hapur dje a pardje , se mbaj mend , 3 - 4 here kete temen e famshme me videot dhe meqe e kishe marre me qef (lol) nuk ti fshiva por ti kam bashkuar me nje nga keto temat me lart . Po te kishe pare me kujdes do dalloje qe postimet e tua jane te gjitha e nuk te eshte fshire asnje .... Nuk te censuron askush , por nuk mund te mbajme shume tema me 1 argument ....
Shendet e forca Matrix ...![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
O Zot, sa qesharake qe beheni! Temen ku flitet per karakterin e materacit ma paskan fshire dy tifoze te interit dhe te italise, dhe me flasin per racizem dhe per tifozeri.
inter forever, per materacin eshte hapur nje teme nga anetari pastiqe qe thote "ketu do te flitet vetem per golin e kampionit te botes, materacit". Kete ti s'eke permendur. Pra, eshte teme ekstremiste, por pro materacit. e imja nuk eshte as ekstremiste e as raciste, sic e ka perkufizuar racisti Bledar, por thjesht ve ne dukje karakterin e vertete te materacit.
E imja nuk e thote qarte me fjale si tek tema e pastiqes, por pak a shume te jep idene "ketu flitet per karakterin e materacit ne pergjithesi".
nuk ka lidhje me asnjeren nga temat e tjera. Eshte me vete, dhe s'ke pse e fut si postim ne nje teme tjeter.
Veprimi juaj eshte thjesht per arsye tifozerie dhe per rracizem te theksuar ne karakterin tuaj, te cilen e pasqyron shume mire edhe firma jote (juve in B, -30 punti, pa permendur sondazhin tend qe ke hapur se pse fitoi italia, ku ke vene vetem opsione per pro italise. Sondazh si votimet ne kohen e enverit. Turp!) , edhe mungesa e sqarimeve nga ana e bledarit... I kam cuar gjithe ato MP dhe u desh te hapej nje teme qe te kthente pergjigjje.
Cuna, nese doni qe forumishqiptar.com te jete serioz, sic tingellon nga emri, behuni serioze, jo tifoze, se nuk jeni ne stadim. Tema "Gjermani 2006" eshte e te gjitheve, jo vetem e tifozeve te interit dhe te italise. Shendet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga njeriu2006 : 16-07-2006 mė 06:24
Krijoni Kontakt