Keto me poshte nga Allouette Lake, para dy javesh. e para - perroi qe buronte nga mali ende me bore e derdhej ne liqen.
Keto me poshte nga Allouette Lake, para dy javesh. e para - perroi qe buronte nga mali ende me bore e derdhej ne liqen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henri : 13-07-2006 mė 17:55
Perėndia nuk ėshtė mace...
gryka e liqenit, ku derdhej perroi me lart
...ec e ec, kaluan pyllin, pastaj, c'te shohin...? (mos thuaj te mbrapmet e mia se te ngordha)
ti vete e ke fajin xhuxho, i bie te "mires" me shkelma dhe nderkohe te iken nga duart dhe e "keqja" udhuuu! He edhe nje tjeter qe te te shtohet marazi. Nga krahu i majte tek kjo foto me lart vinte perroi,nje e gjelber marramendese, e uji brisk pasi buronte nga mali ne fund te shtratit te perroit, me majen ende me bore... kur te vish do t'i shohesh vete e do zesh be per koke te vancouverit edhe ti si ca te tjere pastajPostuar mė parė nga Xhuxhumaku
![]()
Icik larg teje kuqke e te rri pak i shkurter... megjithese valixhen e ka goxha te "rende"Kuqalashja: Kush o ai kokekuqi mi se te tjeret i njofa?![]()
Nuk lidhesh ti jo, kot ia kam vene fajin samarit deri tani une. Pa u futur ne te thellat midis hejbeve dhe valixhes, po te jap te cekten e gjerave: hejbete jane primitive, te pershtatshme per kuajt, kurse valixhja personifikon edukimin, familjen (kjo e fundit me F -te mahaaadhee) si dhe thellesine e kuletes. Keto gjera shikojne vajzat ne moshe ti kuqke, jo madhesine e hejbeve, se hejbet ndonjehere mbusheshin edhe me gure per barazpeshe e dashur. Keshtu vajze e mbare, zbriti kalit e shih perreth se kane filluar te shetisin me UFO njerezit keto kohePostuar mė parė nga Kuqalashja
nsh pas fshirjes se Kuqes: e fshive, ta ndjeu lageshtiren 5000km larg, ja per kete te dua shume une ty
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henri : 13-07-2006 mė 18:26
Krijoni Kontakt