Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Mua me duket ide e mire kjo e Helenes. Emblema e shoqates propozoj te jete nje dhi me bishtin perpjete.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    atehere e leme keshtu :P

nje kungull te sqetulles se majte ia jep burrit te vet tia mbaje dhe nje kungull te sqetulles se djathte prape burrit te vet :P lol
    femren kur e beri i madhi dy kunguj ia vari ne qafe. burrin e kalamane. per dy kungujt e tjere i la dy vende rezerve. sqetullat. tani femra e emancipuar s'ka nga ia mban. do i mbaje te kater por nje per sqetull i bie prap. ndersa mashkullin e gjore ay lart e genjeu me dy kumblla e nje kungulleshke.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Ncuq! Une i dua gjerat e balancuara! Se dua burrin gollozdrum qe te fryje syte gjithe diten. Une punoj-ai punon -ajo punon (ajo eshte sherbetorja ose mamaja e tij). I'm willing to take chances with my mother in law if she helps me out.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Femrat moderne ne fakt preferojne nje mashkull qe nuk e kane....Po ta kishin, do ta shanin....Keshtu qe preferojne nje mashkull "ideal" qe e ka nje femer tjeter, e cila nga ana e saj betohet e sterbetohet se do te preferonte me mire nje "tjeter" sesa kete qe ka tani!

Po ta dinin femrat se cfare kerkonin bota do kishte me pak halle e probleme...

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Femrat moderne preferojnë një mashkull për shtëpi

JO moderne po super e modernizuar te jete femra nuk mahet burri ne shtepi dhe pike. lol ( pa pune le te rije tek mami i vet)..........
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 14-07-2006 më 21:31

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kërçovare1
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afër...
    Postime
    222
    Te me ndihmoje ne shtepi po, por jo ai te rri ne shtepi tere kohen...

Happiness is: ME & YOU ;)

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anëtarësuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Pra, edhe meshkujt, të konsideruar gjithmonë të paaftë dhe për këtë arsye mënjanoheshin gjithmonë nga punët e shtëpisë, mund të hekurosin, të lajnë enët, të gatuajnë etj. Kjo gjithmonë për të mirën e jetës bashkëshortore.
    Kjo eshte shume e drejte.Nuk eshte se ndihmojne ne Femrat,-por ndihmojne Vetveten.
    S`kane nevoje te hekurosin, -kur kostumet, kemishat dhe palltot shkojne ne dry cleaner.Jete moderrne dhe per meshkujt moderrne.Ska ketu.O do veme femren ne fuqi si e gjithe bota,-o mos u martoni fare me djema.
    E mira bashkeshortore fillon qe ne lidhjen e saj(fillimet).
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga AMERIKANJA06
    Kjo eshte shume e drejte.Nuk eshte se ndihmojne ne Femrat,-por ndihmojne Vetveten.
    S`kane nevoje te hekurosin, -kur kostumet, kemishat dhe palltot shkojne ne dry cleaner.Jete moderrne dhe per meshkujt moderrne.Ska ketu.O do veme femren ne fuqi si e gjithe bota,-o mos u martoni fare me djema.
    E mira bashkeshortore fillon qe ne lidhjen e saj(fillimet).
    Faktikisht asnje mashkull nuk kerkon te martohet....Martesa ne 99,99% te rasteve kerkohet nga femrat....Ju jeni ato qe kerkoni "sigurine" e nje mashkulli ne jete, jo e kunderta....

Nga ana tjeter, nese nje mashkull i beka te gjitha ( hekurosjen, larjen , pastrimin e gatimin) , perse ai duhet te martohet me nje femer, kur mund te kete sa ti doje qejfi!!!!! Perse duhet ta kufizoje veten e tij tek nje ? Cili do te jete pra roli i femres ne familje nese mashkulli i ben te gjitha vete , duke filluar qe nga gjella qe duhet te vihet ne tryeze ( ana materiale) e deri tek punet e tjera? Roli i femres duhet te kufizohet sipas jush ne kenaqjen e oreksit seksual te mashkullit? Mund ta vesh dhe ne formen e taksave si zanat:"What do you do for living? - I fcuk my husband!"

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar më parë nga uj me gaz
    femren kur e beri i madhi dy kunguj ia vari ne qafe. burrin e kalamane. per dy kungujt e tjere i la dy vende rezerve. sqetullat. tani femra e emancipuar s'ka nga ia mban. do i mbaje te kater por nje per sqetull i bie prap. ndersa mashkullin e gjore ay lart e genjeu me dy kumblla e nje kungulleshke.
    Me te vertete uje me gaz qenke!!!!Na knaqe!!!Personalisht,kam dy kunguj per dore,nen sqetulla!!!Kumbullat dhe kungulleshken e nje mashkulli se llogaris fare!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    E shikon qe bekam mire une qe jam emigrant ne shtepine tim Urraaaa nuk me marton mami se nuk me dashka njeri gagagagagagaga

Dito.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Antitrafiqet nisin gjuetinë e bazave të prostitucionit
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 17-11-2007, 14:23
  2. Kush kërkon t’i kthejë gratë në shtëpi?
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2006, 20:32
  3. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •