pamj e jashtme ka ndikim ne qdo mes sjell simpati te njerzit(QA SHIHET BUKUR TE GJITH E SHIQOJN)
pamj e jashtme ka ndikim ne qdo mes sjell simpati te njerzit(QA SHIHET BUKUR TE GJITH E SHIQOJN)
High Voltage , Power Supply
Ne fakt ka shume bukurosha/e por kur nderron dy pare muhabet me ta nga bukurosha/e shenderrohen ne pallosha/e
Revolution 1848
ndikon ne nje fare menyre.. kam vene re qe njerezit qe nuk kane nje pamje fizike terheqese jane ata me agresive..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Pa tjeter,njerzit e bukur e kane me te kollajte ne jete.Kush eshte ai mashkull qe nuk do te ja mbante deren hapur nje Dame?
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
NJani shkon ne nji tpame ,me demek per ngushllime.
Posa hyri i than ulu mas dere .U shprehu ngushllime ..priti ngushlluesi ta lutshin me nji gote uje te pakten ,pore as kush as ate sja ofroi.
Ah..harrova ta them se ishte nji varfnjak ,si i thon tani moderrnisht fukara i kput.
Pas dite shkon te nji i aferm e i lyp pallton gogjuf me lesh se po shkonte nder miq.Plakushi shkoi prap ne ate familjen per ngushllime dhe posa hyri u quan brof 100 burra ti benin vend ne ball ogjaku ku uleshin njerzit per respekt.Tha plaku me vete of gogjuf te pafsha hajrin u ula ne vend te hogjes.kerrk.
Shqiptaret fatkeqsish vlersoin ne kohen e fundit llukin e jo ate qe esht brenda saj.
Une pa kollare tybe as nqenef nuk shkoi me nder me than,e kom kuptuar lojen.
Ndikon bukuria fizike ne personalitetin e nje njeriu?
jo fare sepse me ka ndodhur mua shume veta me kujtonin se isha menjemodhe arogante etj etj si mas pamjes por kur me kan njoftur kan ngel sepse nuk jam ashtu...pranej une them qe jo
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
A ndikon pamja e jashtme e imja ne personalitetin tim apo ne gjykimin e te tjereve per mua ??
Nese nje dite ndihem mire shpirterisht ,natyra me duket e mrekullueshme,jeta e bukur... kete gje e rrezatoj edhe ne fytyre ,me hip nje nur qe nuk e shpjegoj dot dhe nuk eshte se kam bere ndonje ndryshim ne look.E nese bej ndryshime ne look,behem hotAtehere ndihem mire me veten ,me shume vetbesim dhe optimizem .
Pra "Nuri " eshte i lidhur me gjendjen shpirterore dhe anasjelltas
Ps.Shpresoj ta kem kuptu mir titullin e temes![]()
Krijoni Kontakt