dhe une bashkohem me mendimin e parafolesit
dhe une bashkohem me mendimin e parafolesit
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
ka plasur lufta keq ne lindjen e mesme
Pse ka qene ndonjehere ne paqe lindja e mesme?Postuar mė parė nga i_pakapshem
Profeti ka ngrene edhe mishin e derrit asaj kohe kur nuk posedonin frigorifera dhe meqenese mishi ishte prishur, ai e volli ate dhe e ndaloi dhe fajin per ndalese ia hudhi Allahut.Postuar mė parė nga Toro
![]()
![]()
ps .Per Robet e Allahut!
Cka eshte me e demshme ne islam? Mishi i derrit apo shurra (jashteqitja) e gameleve?![]()
Te paren e ke provuar,prandaj nuk do ta kesh veshtir qe te provon edhe te dyten,degusto,krahaso dhe...na informo me kohe per rezultatet,jemi ne pritje.Postuar mė parė nga Cappuccino
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buki19 : 22-07-2006 mė 14:57
Postuar mė parė nga buki19
Te dytin nuk e kam provuar mbase nuk jame rob i Allahu, edhe me eshte e ndaluar te konsumoj.Po ua le juve pasardhesve te Allahut qe te na tregoni c'shije ka aj leng nga kanalet e jashteqitjes?
![]()
Per mishin e derrit, edhe shkenca ka vertetuar dobin qe kemi nga ai. Me thuaj sa eshte jeta mesatare e nje Harapi (Qe nuk ngre gjate jetes se tij mish derri) dhe sa e nje njeriu nga perendimi qe ngre mishin e derrit?
Me mire mos u pergjigj se do turperohesh![]()
Cappuccino ka plotsisht te drejt. Sipas te dhenave statistikore, nje perendimor jeton, mesatarisht rreth 75 vite, nje arab apo nje aziat qe nuk e ha mishin e derrit, nen 70 vite e ka moshen mesatare te jeteses.
Dmth. mishi i derrit qenka eliksir,jetezgjates?Postuar mė parė nga Meteoriti
![]()
![]()
OK.Behet pyetja : sa jeton nje perendimor qe nuk han mish te derrit :
a) 75 v ?
b) 70 v ?
c) 60 v ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buki19 : 22-07-2006 mė 15:38
Krijoni Kontakt