Postuar mė parė nga
Matrix
Nderkohe qe Zoti ne Kuran pershkruhet si nje padron, "i cili na ka krijuar vecse qe ta adhurojme", Zoti i Bibles (Dhjates se Vjeter dhe se Re) ka marredhenie aterore me ata qe e duan
16 Sepse ti je ati ynė, megjithėse Abrahami nuk na njihte dhe Izraeli nuk e di se ekzistojmė. Ti, o Zot, je ati ynė, Ēliruesi ynė, emri yt vazhdon ngaherė.
Isaia 63:16
26 Ai do tė kėrkojė ndihmėn time, duke thėnė: "Ti je Ati im, Perėndia im dhe Kėshtjella ime e shpėtimit".
Psalmi 89
19 Unė thoja: "Me ēfarė dėshire do tė tė vendosja midis bijve tė mi dhe do tė tė jepja njė vend tė mrekullueshėm, njė trashėgimi tė shkėlqyer midis gjithė kombeve!". Thoja: "Ti do tė mė quash: Ati im!, dhe nuk do tė largohesh mė nga unė".
Jeremia 3
10 A nuk kemi tė gjithė tė njėjtin Atė? A nuk na ka krijuar i njėjti Perėndi? Pse, pra, veprojmė me pabesi me njeri tjetrin, duke pėrdhosur besėlidhjen e etėrve tanė?
Malakia 2
A e ka thirrur Muhamedi, qofte dhe nje here te vetme Zotin "At" ne jeten e tij???
Madje, jo vetem kaq, por Muhamedi disa here skllaverohej prej demonesh dhe prej magjive.
Treguar nga Aisha:
Magjia kishte vepruar mbi Profetin, keshtu qe ai kishte filluar te fantazonte sikur ai po bente gjera qe ne fakt nuk ishte duke i bere. Nje dite ai ju lut Allahut per nje kohe te gjate, dhe tha: "E ndjej se Allahu me tregoi se si te kurohem. Dy njerez erdhen tek une ne enderr dhe u ulen njeri tek koka, tjetri tek kembet. Njeri nga ata pyeti: "Cfare semundje ka ky njeri?" Tjetri u pergjigj: "I kane bere magji". Tjetri pyeti: "Kush i ka bere magji?". Ju pergjigj ai tjetri: "Lubaid bin Al-A'sam."
I pari e pyeti: "Cfare materiali ka perdorur?" Tjetri u pergjigj: "Nje kreher, nje tufe flokesh mbi te dhe lekuren e pjalmit te hurmes" . I pari pyeti: "Ku eshte kjo?". U pergjigj tjetri: "Ne pusin e Dharvanit"
Keshtu, Profeti shkoi tek pusi dhe u kthye duke thene: "Hurmat prane pusit jane si koka djajsh". Une e pyeta: "A i nxore ato gjerat me te cilat ishte bere magjia?" Ai tha, "Jo, sepse une u kurova nga Allahu dhe kam frike se mos perhap te keqen midis njerezve." Me vone, pusi u mbulua me dhe.
Sahih Bukhari 4:490
Krijoni Kontakt