Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 168
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Omari
    xfiles

Ke parasysh kete:

I ngjan fėmiut tė vogėl, qė e urren prindin, vetėm pse e ka dėnuar, apo ka kėrkuar qė t’i bindet pa sqarime.

Besoj se e kupton kete se vertet esht menyra me e mire ta kuptosh pse e urren All-llahun.

Ne tegjith kemi qen femi dhe e kemi urrejt prindin kur nuk na ka len me dal naten deri vone ose te pim duhan, por me vone e kuptuam se ai kishte qen i vetmi qe na paska desht te miren dhe sikur te mos ishte ai ti frikohemi jeta jone do te kishe nja kahje nga me te devijuarat dhe perplot krime.
    i dashur omar,
    une me familjen time kam nje raport te shkelqyer dhe ai shembulli jot nuk ka lidhje fare.
    Allahu qe njeh ti nuk eshte asgje per mua.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ti fajeso veten per kete qe nuk arrin te zgjedhes,jo gjithcka shihet me sy te lire duhet dhe pak truri te vihet ne pune,nuk duhet mendjemadhesi.Nuk ta ka njeri fajin per kete.Mgjthse une jam me ate qe une skam gje ne dore per ty,sado te mundohem te te jap argumenta nuk do te mund te bindja dot.Por fakti qe debatoj eshte se nuk mund te vish e te cenosh pa pasur fakte e duke u perdredhur sa andej kendej kur me e keqja as per vete sje i sigurte kunder cfare po lufton me kaq zell(me ate te drejten apo ate te padrejten)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Shiu
    Ti me heret as qe permende emrin "Allah". Ti flisje vec per Zotin, e nese beson se Zoti eshte Nje, atehere nuk mund te thuash se ky Zot per te cilin flet eshte "nje Zot tjeter". Te kane mesuar keta misionaret alla-Matrix se Allahu qenka "Zot tjeter" sepse s'iu ka mbetur me asgje ne dore.
    une nuk mesoj as nga ty e as nga matrix.
    Zoti eshte nje, vetem se Allahu jot ose nuk ekziston fare ose eshte vete djalli.

Besimi i tyre eshte nje lecke, nuk besojne me as ne librat e vet; Krishti u mban kurse online sepse e kane brenda... Krejt keto si justifikime per religjionin e deformuar dhe besimin e zbehur. Prandaj, ata "studjojne" Kuranin, kerkojne "gafa", e perqeshin sepse vetem nje arrogance e semure nuk u lejon qe te heqin dore nga besimi i tyre i shtremberuar e ta pranojne te verteten e pamohueshme. Ti ben pjese tek ata edhepse kendej na paraqitesh si ish-musliman, pastaj agnostik, e tash kushedi ne cka je shnderruar. Une vec e di se je duke perdorur metoda perfide per t'i larguar muslimanet nga besimi i tyre duke u paraqitur si nje ish-musliman i cili na qenkesh "vetdijesuar" duke u munduar te japesh shembull te tjereve. Te qenka ndritur mendja gjoja, prejse e ke leshuar Islamizmin, e ne fakt ti kurre as nuk ke qene musliman. Je vec nje lolo qe nuk te vie turp te tallen me ty, vec per te arritur njefare qellimi te cilin qellim nuk do ta arrish kurre. Sepse ne muslimanet nuk presim qe nje protestant apo nje kurrfare si ti te na e mesoje religjionin tone. Sepse kemi Librin qe s'i eshte ndryshuar asnje shkronje dhe qe eshte aktual gjithe kohen. Kemi dhe njerez kompetente qe sqarojne gjithcka rreth fese. Kemi dhe libra sa te duash.

Ndaj s'na duhet nje palaco si ti apo si Matrixi.

P.S. Kur do fillosh edhe ti me qengjin, nusen, dhenderrin e daullet?
    une nuk jam dakord as me krishterimin sepse hakshe hakshe eshte njesoj si islami, te dyja rrjedhin nga ēifutet dhe feja e tyre.
    kam qene dikur i krishtere, kur nuk kuptoja asgje dhe besoja ate me thoshin.
    kam qene mysliman sepse besoja se ishte e vertete per te pare pastaj se kjo fe e qe pretendon te jete kaq perfekte eshte nje iluzion.

Ne fakt une nuk po mundohem te mbush mendjen ty apo ndone tjetri per fene aq me teper te te shojegoj ty islamin se me siguri e njeh me mire se une.
    ti po jep mendimin tend dhe une po jap mendimin tim, kaq.

E kush tha qe nje te duhet nje palaco si une? nuk besoj se te kam ofruar asgje, dhe mos harro se forumi nuk eshte prona jote , po qe se nuk te pelqen ajo qe them jep mendimin tend dhe mos me thuaj se kujt i duhem.

Zoti ėshtė Dashuri! Maska e NoName
    Anėtarėsuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarė
    Postime
    2,192
    xfiles mor lal, mos u streso shume kur ben replike me shiun, duhet ta kuptosh se niveli i tij eshte shume i kufizuar nga ana intelektuale prandaj dhe nuk duhet te presesh shume prej tij si analizim, reflektim, perfundim.

Ai aq e ka, hudh nai parrull sipas urdherit. Vetem nje gje dua te i them shiut, pse s'ikni anej nga afganistani se mund te takoni dhe bin ladenin po qe se ju ka mare malli. .)

Skllav i genjeshtres, kshtu ke qene,
    kshtu do ekstinktohesh, sa i mjer qe je.
    Hajt pra te pafsha te partizani panjohur ..

PS. Ah si s'kame nje grusht te fuqishem ti bie ktij mali qe sban za.

hajt shnet!
    NoName

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga NoName
    xfiles mor lal, mos u streso shume kur ben replike me shiun, duhet ta kuptosh se niveli i tij eshte shume i kufizuar nga ana intelektuale prandaj dhe nuk duhet te presesh shume prej tij si analizim, reflektim, perfundim.

Ai aq e ka, hudh nai parrull sipas urdherit. Vetem nje gje dua te i them shiut, pse s'ikni anej nga afganistani se mund te takoni dhe bin ladenin po qe se ju ka mare malli. .)

hajt shnet!
    NoName
    Kjo replike sme perket mua.Por sa me shume debatohet as me shume bindem se sa te zotet jeni te mbroni mendimet tuaja.Hidhni gurin e mcifnin doren.Vertet ajo qe pritet nga nje feshkull si n.n eshte dhe permendja e
    Bin Ladenit, lere rehat se ska te beje me temen o i shkreti ti.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040

E meqe malit nuk mund t'i besh gje, mundesh guralecave poshte.

E dija qe je plagjiator, pastaj referues i plagjiatorit, por qe do beheshe edhe plagjiator i Migjenit - kete tash e pashe. Sepse nuk ke asgje ne koke, e duhet te huazosh nga te tjeret.

Mos e ke tepruar me pije edhe sot?!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    Ti fajeso veten per kete qe nuk arrin te zgjedhes,jo gjithcka shihet me sy te lire duhet dhe pak truri te vihet ne pune,nuk duhet mendjemadhesi.Nuk ta ka njeri fajin per kete.Mgjthse une jam me ate qe une skam gje ne dore per ty,sado te mundohem te te jap argumenta nuk do te mund te bindja dot.Por fakti qe debatoj eshte se nuk mund te vish e te cenosh pa pasur fakte e duke u perdredhur sa andej kendej kur me e keqja as per vete sje i sigurte kunder cfare po lufton me kaq zell(me ate te drejten apo ate te padrejten)
    une e kam bere zgjedhjen time dhe jam i lumtur per kete.
    pastaj kush po te ankohet ty moj goce per zgjedhjen time?
    ēdo te thuash me "nuk ta ka fajin njeri" se nuk te kuptoj.
    une kam nje ide, nje filozofi timen dhe po e them.

pse po te cenojne ty mendimet e mia?

Kjo nuk eshte lufte,
    qe kur ky forum qenka kthyer ne fushe beteje?

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085

NoName
    Kēyre, kēyre!! Po thellohet problemi i kėtij mjeranit... shif ēfarė shkruan

Aman o njerėz, pak mirėkuptim dhe ndjeshmėri pėr njerėzit me tė meta... lėreni tė qetė njeriun se ka probleme serioze... mos ja merrni pėr keq se qėllimin e ka tė mirė, le qė mendjen e ka tė sėmurė... e mendja ėshtė punė e madhe!!

hajt shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 24-07-2006 mė 11:25
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    aspak,
    sepse e quaj veten te gabueshem nuk kam guximin te pretendoj se e di kush eshte feja e vertete.
    kur diēka eshte e padrejte ajo duket , nuk ka nevoje per shume mend.
    Shikoje edhe njehere
    Je i bindur per zgjedhjen qe ke bere duke pohuar qe nuk di se kush eshte feja e vertete?

Mire u lexofshim me vone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    Shikoje edhe njehere
    Je i bindur per zgjedhjen qe ke bere duke pohuar qe nuk di se kush eshte feja e vertete?

Mire u lexofshim me vone.
    di qe krishterimi dhe islami nuk jane , i kam jetur te dyja.
    ka ende shtigje per tu zbuluar dhe bota nuk eshte vetem islam dhe krishterim.

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Kurani", kontradiktat dhe absurditetet
    Nga Legjion nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 312
    Postimi i Fundit: 03-10-2017, 08:23
  2. Shqiptaret, populli parahelen-perla e rradhes
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 28-04-2008, 02:11
  3. Baza dialektore e gjuhės standarde
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  4. Alb-shkenca nje liste e re per kerkuesit shkencore
    Nga landleli nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •