Urime per Klinsmanin qe arriti deri ketu me Kombetaren Gjermane.I kendelli plotesisht....suksese,si duket thuhet se do te behet trajner i SHBA??
Urime per Klinsmanin qe arriti deri ketu me Kombetaren Gjermane.I kendelli plotesisht....suksese,si duket thuhet se do te behet trajner i SHBA??
Ka qen trainer shum i mire , dhe arriti qe gjermanin ta rendit ne vendin e tret te WM 2006. kjo do te thot shum per nje Gjermani me ata lojtar qe i ka..
Ka qen i kundershtuar edhe nga Gjermonet ketu , shum gazeta kan shkruar kunder tij , para se te filloj WM por ne fund te gjith e pan qe e paskan pasur gabim..!
Klisman e pelqeja qe nga femirija kur luante per Gjermanin ka qen lojtar fantazi dhe i lumt per cdo gje qe ta bere deri tani , qe na gezoj me vendin e tret , dhe me then drejten shum shpejt mundi te arrit ne Finale te WM..
Ikja e tij eshte personale pasi eshte nje qe nuk i jetohet shum ne ger.. dhe deshira e tij eshte US..
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Doreheqja e Klismanit eshte turp! Nje trajenr te tille e kane zili te tera skuadrat. Ky vit mgjth me deshperoi qe Gjermania nuk arriti rezultatet e merituara, me habiti me nje skuader si ajo e Klismanit. Nje Gjermani qe vetem sulmon ka qene e papare deri tani dhe sjellja miqesore e trajnerit me lojtaret eshte per tu admiruar. Shtypi gjerman eshte shkaterrues ndonjhere por une shpresoja qe Klinsi do te na bente te enderrojme ne 2008 e kushedi edhe ne te ardhemn me te larget.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
un personalisht klisman si lojtar se kam pase qef [sepse mbahej per 'diving' stimules] ,edhe pse ishte nje goleshenues i tmerrshem si vete i madhi muller.
ama si tranjer ,kishte ate qe pak tranjere e kan .besimi i plote tek ekipi i tij ,edhe pse aq shume i kritikuar.kishte nje entuziasem te papare ne fushe ,saqe edhe mua si tifoz italian qe jam me beri per vete...me kete boteror e tregoi veten qe kan qen nje lojtar i madh dhe nje tranjer modest dhe shume efektiv ..
me vjen vertet keq per ekipin gjerman ,se nuk e shof sesi nje tranjer tjeter mund ta mbaje ritmin e gjallerimit qe ai krijoi tek kjo skuader.
mgjht qysh e theksoi dhe titi pak me lart ,do ishte e pamundur per ate te bente nje jete te pergjysmuar ,duke bredh nga nje kontinent ne tjetrin.
as vet se besoj se si zgjodhi ate kontinent per te jetuar .spara i ka hije gjermaneve kjo gje ,mgjth kjo esht jeta qe ai zgjodhi dhe duhet respektuar per ate gje ...
uroj gjermanise ti gjendet nje tranjer kaq i talentuar sa vet klisman
kurse per ty pedro nje sqarim te vogel..gjermania kete boteror mund te kete qen gjithcka ,por jo ekip i madh .absolutisht jo .ekip simpatik edhe mund ta emertosh.italia si ekip i madh qe ishte sbesoj se ishte zhgenjim ,perderisa e fitoi ate .kaq se sduhet te dal nga teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 13-07-2006 më 21:41
Keq me vjen por skam cte bej , vendimi tij sikur na i ka shuar pak shpresat per fitimin e evropianit 2008 .
Nuk kam shume informacione mbi trajnerin aktual , por personalisht do preferoja Ottmar Hitzfeldt , vetem nje emer i tille mund ta coje supremacine atje ku i takon .
Krijoni Kontakt