Postuar mė parė nga MiLaNiStE
ky stili amerikon eshte i mire per dasem, por do ishte mire te ishte edhe per parate, kur te mbahen llogari te perbashketa bankare midis ciftit atehere po do me pelqente ky stili (h)a mer ik
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
ky stili amerikon eshte i mire per dasem, por do ishte mire te ishte edhe per parate, kur te mbahen llogari te perbashketa bankare midis ciftit atehere po do me pelqente ky stili (h)a mer ik
Nuk ka asgje te keqe qe ashtu sic i sollen dhe na i lane traditat ,zakonet ,ashtu ti ruajme e tua leme edhe ne brezave qe vijne.
Flas te pakten per te gjithe ata qe jetojne ne Shqiperi.
Ajo na ngeli te amerikanizojme edhe ceremonite e dasmave.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Une jame shqiptare dhe para dy vjetesh bera dasem .
Bashkshorti im eshte american .Jetuam 4 vjet ne greqi per arsye pune sepse eshte ushtarak american dhe familja ime jeton ne greqi prej 13 vjetesh .
Martesa ime zgjati nje dite filloj ne 10 am dhe mbaroj ne 11te darkes .E bera martese me tradite americane .E bera ditene dasmes sic doja vete nje dite te bukur mes familjes dhe shoqerise te gjithe se bashku .
Shume e bukur paske dale! Si kukull!
Vetem nje gje na thuaj qe te heqim merakun...shamine e beqarit dogji ai burri yt
amerikon?
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Postuar mė parė nga Egla-tina
flm te gjithe per pergjigjet. egla-tina fotot duken shume te bukura. dasmen e bete ne shqiperi apo amerike? urime edhe jete te lumtur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 18-07-2006 mė 14:15
I LOVE GOD
j&g
Ajo na ngeli te amerikanizojme edhe ceremonite e dasmave.
Taman, vetem ajo nga ngeli ....
PO ku ka me lezet se dasmat Shqiptare more shoke e shoqe, jeni ne terezi? Po humbim te gjitha traditat tona dita dites dhe ju doni te privoheni nga dasmat tona te mrekullueshme?
Eshte e vertete qe mund te jene pak te lodhshme por ama kenaqesa eshte e madhe.
Gjithsesi seicili ka mendimin e vet, un keshtu e mendoj. Kam mare pjese edhe ne dasma jasht shtetit po dasmat tona jan me te vertete te vecanta. Si cdo gje qe nuk eshte perfekte, edhe ato nuk jan por ama me pak ndryshime behen akoma me te bukura.
Me habiti fakti qe shume ketu nuk dinin qe edhe shtepia e dhendrrit edhe e nuses benin dasem!![]()
Mendoj se dasmat shqiptare jane nga me te bukurat, per nga tradita.Dasmat kane qene dhe mbeten nje moment i rendesishem ne jeten e njeriut.Bukuria dhe hareja jane te pa perseriteshme(pavaresisht nga zakonet krahinore.pergatitja fillon shume kohe me pare dhe ate dite shkelqimi i emocioneve harrin kulmin me ardhjen e nuses, e cila eshte ne kulmin e shkelqimit...Mendoj se festimi ne kohe te ndryshme dhe ne vende te ndryshme,(njw here te nusja dhe nje here te dhenderri )eshte shume me bukur.
Krijoni Kontakt