Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694

Takimi i parë i të dashurit-ës me prindërit tuaj!

Mendoj qe eshte njeri nder momentet qe mbetet ne kujtim pergjithemone ky takim.Pra prezantimi i te dashurit-es me prinderit.
    Mua per vete me kujtohet qe disa dite me pare pata vendosur se cfar do te veshe(fustan te bukur patjeter ),si do te flas bile i pata menduar edhe cilat lule do i blej per nenen e te dashurit tim.Dhe... erdhi krejt ndryshe. Duke qene e bindur qe prinderit e tij nuk jane ne shtepi ,une ne xhinse te vjetra dhe nje triko te gjere , shkova vetem te i marr ca shenime qe me duheshin per provimin e radhes,dhe ne dere doli nena e tij,Sa sme ra pika ne zemer .Dhe ne shikimin e pare pata pershtypjen qe si mbusha sy per djalin fareee,por me vone ishim shoqe te mira ,sepse u pelqyem ne brendi te shpirtit.
    Si ishte takimi juaj i pare me prinderit e djalit(vajzes) qe e doni ?

Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Apo ndoshta ka edhe raste qe pershtaten me kengen:

Pse po me qortoni zoteria juaj
    Vajzen tuaj e dua ,dhe per te vuaj
    Pse spo na lejon , te lutem me thuaj
    Pse kur ajo me do , zoteria juaj ( kushtuar vjehrrit kryene&#231
    Ndryshuar për herë të fundit nga Foleja_ : 17-12-2005 më 14:20

Bah, dihet që vjehrrat kanë më përzemër "kandidatin" dhe shohin me atë dyshim e parë "shoqen e çunit" siç e quajnë disa.
    Sa për përplasjen mashkullore vjehërr-djalë, mjafton të mendohesh mirë ndaj pyetjeve që duan përgjigje të shkurtra: po, jo Më kujtove 2 filmat "Meet the parents"
    ""
    Megjithatë për të qenë më seriozë, është moment sa i rëndësishëm aq dhe i "lehtë" kur ke bazat e etikës, mirësjelljes dhe edukatës së fituar gjatë jetës
    Ndryshuar për herë të fundit nga helios : 17-12-2005 më 14:34
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Une takimin e pare me nene e gruas e kisha ne shtepine time, kur ajo erdhi ne vizite dhe nuk kishte askush te sherbente, hahahha
    Kisha frike se do te me bie tabakaja nga dora dhe do behet si nuk ben, por fatmiresisht nuk ndodhi dicka e tille. Kurse takimi me babain e saj ishte pas martese (kohe te vjetra) dhe pas nja nje ore qendrimi ne dhome ma familjaret dola me kushurinjet e gruas te lauj futboll (dicka e pa pare per mentalitetin e tyre).
    Takimi i gruas sime me familjaret e mi, ishte ne shtepine e motres, kur edhe ajo nuk e dinte se kush e pret, prandaj edhe kishte te veshur nje kapote te vellaut,qe i rrinte shume e madhe dhe kur i doli nena dhe gruaja e vellaut perpara vec sa nuk u alivanos...pastaj çdo gje ra ne binaret normal.
    Tani koherat kane ndryshuar dhe takimet jane me relaksuese dhe me te lehta, por sido qe te jete, jane momente karakteristike ne jeten e njeriut.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    hahahahaa Poeti, per ate qe ke sherbyer mire te ka dhene pelqimin per vajzen.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga Foleja_
    hahahahaa Poeti, per ate qe ke sherbyer mire te ka dhene pelqimin per vajzen.
    Pelqimin e kam marre nga vajza disa muaj me pare, por (pak vetelavderim) eshte ndare e kenaqur me menqurine dhe bukurine time hahahahahahaha (pak ndoshta eshe shkaku i sherbimit te mire)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    shume interesante historit

per vete shpresoj se nuk jap pershtypje te keqija 'vjerres" ..sadoqe sbesoj, femrat e moshuara me kan qejf
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Mbaj mend qe heren e pare qe prezantova plaken me 'dashnoren' emocionet ishin aq te pa-permbajtshme saqe, jo vetem qe nuk e shikoja dot plaken ne sy, por edhe plastelinen qe kisha ne duar e bera cika cika nga sikleti!

Ishte viti i fundit i kopshtit pa dreke...
    Edhe sot i kujtoj kacurrelat e saj...dhe kominoshet kadife te kuqe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    QUEENS, NYC
    Postime
    160
    haha hallall plako. kto dy llafe plasteline edhe kominoshe kishte nja 6 vjet qe si kisha cu neper mend.
    sa per mua plaka ime shum per zemer e mori ne fillim ish-dashnoren time, po qe kur u hap llafi qe kishte qen dashnorja qe kish pas Deusi ne kopsht, aha maroi ai muabet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Hmmm, takimi i par kur takova mamin e te dashurit tim. Ishte mas nja 5 muajsh qe kishim dal bashk edhe kishim per te shkuar tek nje dinner. Ai kishte therritur ate dhe mua. Qe ateher, ja kemi kalu shum mir. Ndersa babin e tij, lol, shkova tek shpia nje her edhe ai s'ishte atje, ishte vetem babi i tij. I dash. do vinte mas nja 5-10 min. Edhe un i thash, "Okay, po pres perjashta" lol, pastaj tha "jo jo futu mrena" so kshu-kshu.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Milo: Ju tregoj takimet Nano me Millosheviç dhe Majko-Papandreu
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-03-2017, 15:39
  2. Tregon Paskal Milo..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-02-2009, 06:13
  3. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  4. Disa Këshilla Për Prindërit
    Nga shefqeti11 në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 17:41
  5. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •