Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371

Forumi është i ngarkuar

Forumi është tepër i ngarkuar në këtë moment. Ju lutemi na vizitoni më vonë.

Po me iken menja zoti founder.. kam gjith diten qe dua te futem ne forum edhe me thote te njejten fjale, nderkohe shoku im te nje pc tjeter arrin te futet shume mire edhe te flase, kurse un nuk arrij te futem fare.... sa identifikoj nick timin.. bllokohet forumi se di ca ka.. ama mka ik menja gjith diten nuk arrij te futem.

Tani doja te dija se çfar ka ky forum qe un nuk arrij te futem, me thuj te pakten mos te lodhem kot duke tentu qe te futem ne forum.. ne rast se ka ndonje problem ma bej te ditur ne rast se ska asnje problem, me fal per shqetesimin.

Ja kalofshi mire.

po na bin floket nga nervat.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,976
    Postimet në Bllog
    22
    Kur hyjne shume veta nga nje adrese Interneti apo kur shfletohen/postohen nje numer i madh temash ne nje kohes hume te shkurter, forumi nxjerr ate mesazh.

Albo

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar më parë nga [strano]
    Forumi është tepër i ngarkuar në këtë moment. Ju lutemi na vizitoni më vonë.

.. ama mka ik menja gjith diten nuk arrij te futem.

po na bin floket nga nervat.
    Ama po te iku mendja per kaq gje more djale, lum si ti, spaske halle fare...

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371

..

Citim Postuar më parë nga Albo
    Kur hyjne shume veta nga nje adrese Interneti apo kur shfletohen/postohen nje numer i madh temash ne nje kohes hume te shkurter, forumi nxjerr ate mesazh.

Albo

Albo nuk ka mundesi te ndodhe kjo qe thua ti.. per arsye se un u futa ne forum kur nuk kishte asnje user tjeter qe fliste ktu, edhe me ndodhte e njejta gje, kur nuk isha i identifikuar, forumi punonte normalisht, sa identifikova nickun, FORUMI U BLLOKUA... tani meqe e bera prove te regjstroja kte emer te ri edhe tani punon rregullisht, do te lutesha qe e gjith llogaria e nickut [strano] te kalonte ne kte nick qe po flas tani, per arsye se ai nick ka probleme nuk arrij te flas ne forum, te pakten ky qe regjistrova tani eshte ne rregull.

Faleminderit.

ps: pres qe te gjitha postimet te vijn te ky nick qe kam tani.... nga [strano] te kalojne tek --> strano

Gjith te mirat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ok si stranua ketu kam te njejtin problem me nickun e vjeter nuk punon me nje te rri hapen temat shume kollaj..hmm na keni bllokuar gje nickat keshtu, skeni turp skeni

Tema të Ngjashme

1. Forumi Shqiptar numëron 60.000 anëtarë të regjistruar
    Nga RaPSouL në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 15-05-2018, 13:32
  2. Forumi Musliman sulmon shkrimtarin Ismail Kadare
    Nga Davius në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-06-2006, 08:44
  3. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  4. Përse unë jam përjashtuar nga forumi?
    Nga Albo në forumin Pyetje - përgjigje
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 00:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •