Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Si futbollist e cmoj ate lojtar, nje lojtar qe nga mbrojta vjen ne cdo korner per te ndihmuar ekipin e tij, qofte ate kombetar apo Interin, ja kete me se miri e tregoi me Italine, qe shenoi dy gola vendimtar (me shume nje sulmues) , por ne anen tjeter ka disa veti qe nuk i kan hije, njeren nga keto veti e shfaqi me Zidanin, si thone "ka share Fene e Zidanit (Islamin) dhe i ka thene Zidanit se je terorist".
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Materaci kampion bote, Zidani kampion rrote, .

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Materaci osht nje lojtare plehre edhe pse eshte kampion bote.
    Une vetem Futboll qe nuk mund ti them qe lun.Mos ka ngaterru sport me ate futboll amerikan noshta.

Pastaj per Zidane nuk kam fjale.Eshte e vertet qe ka bere nje xhest qe nuk duhej ,por e boni qe e boni,pse mos ti binte qe mos te kishte mo fuqi me ngrejt kupen ai mr katunari.
    Zidan eshte dhe do ngelet nje kampion dhe do i jepja nje keshille Materacit qe te shifte mos blen ndonje videokasete te Zidane dhe te mesoje se si luhet futboll pastaj te mare rrugen per te hyre ne fushe.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ore si u tha vieri ne konference per shtyp gazetarve te cilet s'kishin lon llaf pa thene per te (u kujtohet), une ngrihem ne mengjes dhe e shoh veten ne pasqyre me krenari sepse jam dikushi , ndersa ju jo , sepse s'jeni askushi .

Kshu eshte dhe kjo puna materazzit , kampion bote tjetri , hyri ne librat e historise duke shenuar nje gol ne finale , Ja nxorri dhe biografine e zeze zidanit te cilet shume nga ne akoma se kishin mesuar , edhe mirupafshim u tha , mision i mbaruar , (druvar ) apo (kasap) une e ju bashke se shohim dot ne sy , se ta thy koken tjetri vetem me famen qe ka marre .
    Ndersa ju akoma vazhdoni me filmin vizatimor tau tau .

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    ti lart je neutral, se nuk ben tifo per italine lol bej shaka e...

tao tao

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga Titi
    Ore si u tha vieri ne konference per shtyp gazetarve te cilet s'kishin lon llaf pa thene per te (u kujtohet), une ngrihem ne mengjes dhe e shoh veten ne pasqyre me krenari sepse jam dikushi , ndersa ju jo , sepse s'jeni askushi .

Kshu eshte dhe kjo puna materazzit , kampion bote tjetri , hyri ne librat e historise duke shenuar nje gol ne finale , Ja nxorri dhe biografine e zeze zidanit te cilet shume nga ne akoma se kishin mesuar , edhe mirupafshim u tha , mision i mbaruar , (druvar ) apo (kasap) une e ju bashke se shohim dot ne sy , se ta thy koken tjetri vetem me famen qe ka marre .
    Ndersa ju akoma vazhdoni me filmin vizatimor tau tau .

Ja shtoj kesaj... edhe qe mbreme shkoj beri qejf Me Rolling Stonesat e famshem , kendoj e u kenaq ne stadiumin Gjyzepe Me Aza ku ishin rreth 70 mije shikues .... kurse gazetat vazhdojne
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilove_INTER : 12-07-2006 mė 13:31
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ne kampionatin e 82 keshtu flisnin per gentile dhe cabrinin ,por ama ishin ata qe e mbajten mbrojtjen italiane duke i sjell sukses italiase ate vit,e mbas 24 vjetesh jan ata qe kujtohen prape per ate kampionat ...nuk kujtohet as rrumenige,sokrates ,platini e as maradona

ju akoma beni gam gam kot per nje lojtar qe edhe pse me nje histori violente ne futboll ,ka lujt nje futboll fantastik kete boteror dhe me ka pelqyer temperamenti i tij .

un vet jam juventin edhe kete lojtar e kam urryer shume ,sepse ku gati sa sja solli ibrahamovicit kembet ne dore ne nje ndeshje,ama nuk e mohoj faktin qe kete kampionat boteror ai esht sjelle shume mire....

un them se ai do e ket ofenduar zizun ,e mbase rende ,por ama besoj se zizuja do e ket ndezur sherrin [me fjale] si fillim.

futbolli esht loje shume magjepse ,por ne te njejten kohe te ben ta humbesh toruan nga lodhja e shume faktore te tjere..keshtu qe mos ti marrim gjerat kaq seriozisht se futbolli i ka te sharat jan pjese e saj..

un e shof kampionatin anglez ketu , e nuk ka loje qe nje lojtar nuk shan tjetrin ,e ne ca raste shajne dhe vet albitrin..

un e thashe njeher .kete histori e ben kaq te bujshme sepse esht zidane ,por po te ishte ndonje lojtar tjeter i rendomte si ballack psh
    sbesoj se do vinte investikimi kaq gjate
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 12-07-2006 mė 13:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Kampion behesh ne fushe dhe te djelen Materaci u be kampion, kurse Zidani refuzoi te behesh nenkampion. Shoket deshmuan qe Zidane paskesh thene "Nuk dua te shkoj te marr medaljen e argjendte, pasi nuk meritoj asgje".

E pranoi vete qe eshte inferior ndaj Kampionit te Botes Materacit!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Pasiqe
    Kampion behesh ne fushe dhe te djelen Materaci u be kampion, kurse Zidani refuzoi te behesh nenkampion. Shoket deshmuan qe Zidane paskesh thene "Nuk dua te shkoj te marr medaljen e argjendte, pasi nuk meritoj asgje".

E pranoi vete qe eshte inferior ndaj Kampionit te Botes Materacit!!!

Po cili eshte burimi i ketyre informacioneve apo te besojme vetem thashethemet e tua?
    Ignore List: Den Bossi

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    E vertete eshte qe beri nje gol ne finale por nuk eshte per te quajtur kampion se Materazzi e ka nje titull, si kasapi i futbollit,...
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arkivi i gazetės elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  2. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  3. Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 14:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •