Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ajo me siguri ka UTI te pije cranberry juice edhe te marri azo per tre dite nese nuk ndien permisim ateher ka probleme me veshkat. amerikanja06 nuk ka te thoje me virgjerin nje gje e tille, ajo ka infection ne fshikzen e urines qe i themi ne shqip.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    me fal shkodrane82 se nuk e kisha pare postimin tend
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Amerikane, ti po qe e ndrite. Je dhe AmerikOne, mos fol si shqiptaret qe s'kane haber. (mbaj mend kur isha 14 vjec shoqja ime filloi te qante se kujtoi qe kishte humbur virgjerine nga bicikleta - por ne te vertete i erdhen 'ato' per here te pare)

O L&L (Lona e Leila dmth), pse mi dy jave zgjat nje UTI?

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anëtarësuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168

Smile

Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    Amerikane, ti po qe e ndrite. Je dhe AmerikOne, mos fol si shqiptaret qe s'kane haber. (mbaj mend kur isha 14 vjec shoqja ime filloi te qante se kujtoi qe kishte humbur virgjerine nga bicikleta - por ne te vertete i erdhen 'ato' per here te pare)

Po mire,varet ca moshe ka vajza.Mbase ngaqe mu kujtua Virgjeria Ime ,
    (origjinal pershkrimi i Zemerushes, -e kam me te vertete.)
    Mund te jete dhe infeksion,-por me cudit pse Zemrushja ishte aq e bindur qe shoqja e saj
    nuk kishte infeksion(sipas pershkrimit te saj).Deri me sot s`kam pasur probleme te tilla.I uroj sherim te shpejte Vajzes ne fjale.

ps;-Kuqalashe, une i besoj akoma virgjerise se femrave,LoL
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Eh, shoqja... lol. T'ia fillojme me keto ne s'ka fund tema.
    Dy jave zgjat rasti ekstrem; ne pergjithesi eshte 1 jave, 1 jave e gjysem... por sipas deshmive u ndjeka si 1 shekull (S'paskam mjaft dhembshuri sa te mos qesh.) Dhe vertete duhet te ndihet e tille sepse ato vejne ne banjo me shpesh, zere se vajten sa per 1 shekull. Me ilace te iken brenda disa oreve. U dukerkam qe e kam mjekesine ne gjak lol.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga AMERIKANJA06
    ps;-Kuqalashe, une i besoj akoma virgjerise se femrave,LoL
    edhe une e dashur.....virgjerise se meshkujve.

Leila, eh mi goce sa halle ka femra. Po lexoja nje dite nje artikull nga nje gjinekologe e thoshte qe ne u dashkemi te bejme 100 teste kur shkojme for the annual check-up, pap smear vetem s'eshte i mjaftueshem.
    Ah sikur te isha djale.....Lol.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

nese nuk kurohet zgjat edhe me shume edhe arrin deri ne probleme serioze. nese perseritet me shume se 3 here brenda 6 muaj shtrohesh ne spital.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    hej, juve L&L doktoreshave te forumit qe diagnostikoni falas with all due the respect, ai dp me sa e di une eshte mjek dhe nuk i dha ndonje diagnoze asaj kshu, se helbete eshte veshtire te diagnostikosh tjetrin ne forum

e kuptoj deshiren e mire gjithsesi lol

goces thuaji te shkoje tek doktori me vrap! se nuk sqarohen ketu keto pune

dhe po mos kete siguracion ska problem, se ja paguan fondacioni i kuqes

edhe une e dashur.....virgjerise se meshkujve...
    shpresoj qe kjo mos te jete e vetmja arsye (ose arsyeja kryesore) qe ti me pelqen mua kuqe ... I really hope so

P.S. Did u have to tell everyone on the forum?
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 11-07-2006 më 20:51

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga ****
    ajo me siguri ka UTI te pije cranberry juice edhe te marri azo per tre dite nese nuk ndien permisim ateher ka probleme me veshkat.
    As cranberry juice nuk duhet te pije pa rekomandimin e mjekut. Nga studimet ka dale se lengu ne fjale krijon gure ne veshka.
    Pra , e vetmja zgjidhje eshte te shkoje per nje vizite mjekesore edhe sikur gjendja te jete duke u permiresuar.
    You never know...
    Where does a thought go when it's forgotten?

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga diikush
    hej, juve L&L doktoreshave te forumit qe diagnostikoni falas with all due the respect, ai dp me sa e di une eshte mjek dhe nuk i dha ndonje diagnoze asaj kshu, se helbete eshte veshtire te diagnostikosh tjetrin ne forum

e kuptoj deshiren e mire gjithsesi lol
    Ajo po te donte mjek, gjente mjeke Shqiptare (qe ketu, fatkeqesisht, bejne pune te rendomta), por vajti te populli dhe populli i dha mend. Te thuash "95% e sigurte" nuk eshte diagnoze, dhe mua me ra goja duke i sqaruar keta qe postojne te mjekesia qe te shohin doktorr, por perderisa s'po e bejne, kjo eshte pergjegjesia e tyre... ku ta di une si e kane hallin? Dhe per me teper, une s'po u genjej per specializimet e mia, po edhe te isha doktorreshe, nuk ka doktorr ne bote qe te bej diagnoza virtualisht (jo dp, po askushi). Eshte ide absurde dhe akoma me absurde nqs tjetri (i semuri, pacienti me kete rast) ta pranoje kete diagnoze nga interneti. Njerezia vejne ne 4-5 doktorre (jo-virtuale) vetem qe te pranojne nje diagnoze.

M'u kujtua nje serial CSI ku po denonin nje grua qe u thoshte ketyre qe vuanin nga semundje te ndryshme dhe qe hynin ne internet per support group qe te vrisnin veten perderisa situata e tyre s'kishte permiresim. Dhe njerezit e benin. Ti me duket se ke tendenca te tilla perderisa more hov nga nje diagnoze te supozuar.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Më mirë një FUND me dhimbje, apo një DHIMBJE pa fund?
    Nga BrianaS në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 02-02-2007, 14:04
  4. Mjekime për dhimbje mesi të poshtëm
    Nga diikush në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 18:44
  5. Me dhimbje?...
    Nga kot në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 23-05-2004, 01:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •