Close
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 227
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Materrazzi njifet per gjera te tilla dhe e kemi pare shpesh here ne Seria A dhe Champions League...por ama ta shash si lojtare se ben ato gjera eshte mekat! Un vet se kam dashur shume si lojtare por ne boterore me cuditi sa mire luajti dhe e mbuloi shume mire mungesen e Nestes!

Sic e thash me lart, ta shash eshte mekat sepse provokoi te madhin Zidane, por kjo eshte diferenca ndermjet mbrojtjes Italiane me ato te tjerat...qe Italianet ne mbrojtje te thyejn kembet dhe ste falin asgje! Si Nesta-Materrazzi-Cannavaro secili ka te mirat dhe te ligat e veta ne personalitet, ama kur vjen koha ta tregojn ne fushe aty duket lojtari i vertet sado i lig te jet per gjera te tilla!

Materrazzi ose Gattuso ose Cannavaro prsh mund te jen te njohur per gjera te tilla por ne ndeshje japin 110% dhye bejn nje diference te madhe ne loje!

Nuk ka perse te behet ky muabet i gjate jo Materrazzi keshtu apo ashtu se ne fund ishte Zidane qe e mori goditjen me te forte (kartonin e kuqe), ku ne penallti do ishte ai ne vend te Trezeguez's dhe fituesi mund te ishte Franca!

Bravo Materrazzi, sado qe e kam urrejtur me perpara, ket here e ngriti emrin e vet dhe duhet respektuar , ku dhe Italine e ndimoj shume gjate gjith boterorit!

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    te drejte ke. Per keqtrajitim e ke fjalen qe e kishte shpatullen e vet te goditur besoj?
    Cudi...sa e kam pelqyer me pare lojen e tij. Qofte edhe nje veprim i gabuar paska shume rendesi
    sereno

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga dp17ego
    Cudi...sa e kam pelqyer me pare lojen e tij. Qofte edhe nje veprim i gabuar paska shume rendesi

kjo qe the nuk ka lidhje me cka citova une, at qe ti the se Zidane filloi te keqtrajtone te tjeret para ketij incidenti ... une s'pashe gje, ndaj ta citova ate, se thashe mos me kishte shpetuar gje nga ndeshja.

Nderkohe pashe qe ai vete ishte goxha i demtuar fizikisht ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    FIFA mund ti heq Italise kupen

Mars 2006

Ne nje koference te saj, FIFA ka vendosur per denime kunder racizmit.

Ne Artikullin 55, Paragrafi 4 te rregullores se FIFA-s thuhet:

Sillen lojtaret, zyrtaret apo tifozet e nje klubi apo federate, ne menyre rraciste apo ne menyre perbuzese ndaj njerezve te tjere, ateher ekipit , kur kjo ndodh per here te pare, i hiqen 3 pike.
    Ne ndeshjet ku nuk jepen pike, ekipi skualifikohet

---------------------------

FIFA ka vendosur te hetoj per incidentin Zidan-Materazzi.

Ne qofte se vertetohen theniet e shume eksperteve lexues buzesh, te cilet thone se nga buzet e Zidanit dhe te Materazzit kane lexuar keto fjale:

Zidan: - Meqenese te pelqen kaq shume bluza ime, po te duash ta dhuroj pas ndeshjes.

Materazzi: - Bir i nje kurvee terroristesh.

ateher Materazzi ka shkelur artikullin 55 dhe si rrjedhim Italise mund ti duhet, qe te jap kupen tek Francezet

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Nuk i ngjan nje kampioni siq eshte Zizu te bej ate gafe, e sidomos kur luante edhe ndeshjen e fundit te karieres, por nervoza te detyron.
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    NIK paske dale crusader e..?lol
    Hajde mi ekstermino pak disa barishte me pikepamje muslimane qe kam ne oborr...
    Per te mos dale nga tema...Zidanit hallall ja baft zoti , bile me dale qe me dale...t'ja kishte fut edhe nji take kepuce turinjsh atij pederushit...lol
    ...

Citim Postuar mė parė nga Antimafia

Mars 2006

Sillen lojtaret, zyrtaret apo tifozet e nje klubi apo federate, ne menyre rraciste apo ne menyre perbuzese ndaj njerezve te tjere, ateher ekipit , kur kjo ndodh per here te pare, i hiqen 3 pike.

Ne qofte se vertetohen theniet e shume eksperteve lexues buzesh, te cilet thone se nga buzet e Zidanit dhe te Materazzit kane lexuar keto fjale:

Zidan: - Meqenese te pelqen kaq shume bluza ime, po te duash ta dhuroj pas ndeshjes.

ateher Materazzi ka shkelur artikullin 55 dhe si rrjedhim Italise mund ti duhet, qe te jap kupen tek Francezet
    Nqs eshte keshtu Zidanes duhet t'i ulen pike per sexual harassement.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga Julie

Trezeguet sa flet kaq peshtirshem ndaj nje pjestari te ekipit te tij te shtrengoje gojen mire se ai ishte fajtor i humbjes se Frances.
    Julie perkundrazi trezegue e ka mbrojt me ato fjale dhe jo ofendu..ai le te kuptosh me ato fjale se zidane ka pride se pergjithesisht kshu jane banoret e atyre lagjeve te varfer por me pride. se di por versioni shqip duket shum i varfer dhe duket si ofendim por anglisht ishte tamam me kuptim .
    .

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Materazzi nuk di as te genjeje mo burre i dheut ...

Citim Postuar mė parė nga Materazzi ne interviste
    I certainly did not call him a terrorist: I'm ignorant, I don't even know exactly what an Islamic terrorist is ...
    ka njeri qe nuk e din ca eshte nje terrorist islamik mbas 11 shtatorit?

http://soccernet.espn.go.com/news/st...373731&cc=5901

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Antimafia

Mars 2006

E kam parandjenje
    Ja ku e kam thon edhe me perpara qe ket kup e ka fitu FRANCA
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teknologjia Matrix po bėhet realitet?
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 09:20
  2. Ēėshtja ēame: PS rrėzon projektrezolutėn e opozitės
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •