Postuar mė parė nga inter_forever
..............................................
Postuar mė parė nga inter_forever
..............................................
Cfare do ti kete thene ti kishte rene pas ndeshjejo aty.
Qenka gjaknxehte si Shqiptaret![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Materazi do behet vip jo per rrolin e tij qe pati ne fitoren e kupes se botes por per nxjerrjen jasht te Zidane.
Ja e ka thene Zoteria me lartPostuar mė parė nga apollon 23
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Sa shpejt qe e hapin gojen ca ktu, qe jo ishte gje shume e keqe e gabim jasht mase i madh e jo ashtu e jo kshu. Jo Zidan qeka i prapambetur dhe u ufendoka nga sharjet per gruan e nenen e ku di une. Nje pyetje per ju te gjithe. Ta zeme se ju ishit ne vendin e Zidane, kishit luajtur 115 loje, shpatulla ju dhimbte, dhe nje kurve si puna e materazzit ju shan shume keq, cfare do te benit? Jeni te sigurte qe jo vetem nuk do tja keputnit me koke, por dhe do ta zinit me grushta? Hajde pra mos folni kot. Te gjithe behen te ndryshem kur flasin per gjendjen e tjetrit, por kur vjen puna ta eksperiencojne vet ndryshe flasin e ndryshe bejne.
Per ma plere se ai materazi se bo nona mo.. E meritoii shum dhe i lumt Zidanit tani filloj ta dua edhe 1 her me shum..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Zidani mendoi keshtu:
Nese godas Materacin, do me perjashtojne. Nese me perjashtojne, Franca do humbi. Une do e godas, sepse jam budalla dhe nuk e caj shume koken nese Franca do humbe.
Mendimet e mesiperme jane ato te heroit francez Zinedin Nastradinit. Lum si ju per heroin qe keni.
i pakapshem... e kam nje pergjigje te shkurte...
Perveq qė sė pari te them ... lexoj te gjitha shkrimet dhe merr vesh tamam se qka ndodhur....
kurse per pytje: Nuk do ti kishte thene fare Matrix ashtu ... mirpo Zidane filloj me batute ironike ... e pastaj vazhdoj MAtrix...
tung
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Mor inter ti thuj kshu , po ta kishte goditur materazzi zidanin cfare do i kishte ndodh futbollit ?
E kishin rras ne burg te shkretinlol
Si tifoz i Italise,u gezova shume per fitoren e merituar te pepinove, mirepo veprimet e Materazzit nuk me duken te hijshme dhe pranoj se e paska merituar.
Sidoqofte Zidane do kish bere mire te duronte deri ne fund te ndeshjes.
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Krijoni Kontakt