If this happens, I will buy free drinks for everyone (keta te NY dmth). Betohem ne emer te Zidanit!!!Postuar mė parė nga Antimafia
![]()
If this happens, I will buy free drinks for everyone (keta te NY dmth). Betohem ne emer te Zidanit!!!Postuar mė parė nga Antimafia
![]()
Postuar mė parė nga alDI
alDI une se di si eshte shkrimi ne anglisht po une e lexova ne shqip ketu ne forum dhe fjale per fjale sic ishte thene, nuk dukej se ishte thene per te mire. Fjala getto eshte ne sensin negativ te fjales, ambjent i ulet, i zymte, i rremujshem, i varfer e per kete une mora sensin negativ. Ne frengjisht getto s'perdoret sidomos per shokun tend se quhet ofendim. Mgjth varet si eshte bere perkthimi e si behet interpretimi.
see ya
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 11-07-2006 mė 19:41
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Fifa meqe i ka hyre kesaj pune le te deshifroje fjalet e lojtarve ne cdo ndeshje te boterorit dhe te dale me rezultatet, lol, asnje gje nuk do nxjerre po i hyri kesaj pune. Do zbulojne sharje mes lojteresh per 7 breza kishurinjsh. Nuk hiqet kupa se po na qan nje zidan si femije 5 vjec. Keep dreaming though.
Keta qe shajne materazin, ne fakt shajne italine sepse se durojne dot si ekipi me i mire ne bote qe eshte dhe ketu na dalin si parimor qe gjasme denojne provokimin e materazit dhe dokrra te tilla. Ohu italia ka dal kampion, materazi e beri rrup sup zidanen tere lojen dhe ne fund gjaku arab se la me rehat dhe pellciti. Materazin se kam dash se interin e kam inat, por tani mu ka rritur rrespekti per te. Bile do kisha qejf tja bente zidanushes pas ndeshjes sic ja beri atai lojtait te lecesh parvjet.
Avash ti Lunesta mos fol per italine sepse e dime se ca futbolli ka italia... ITALIA ka futboll hajdutesh, plehrash, mafiozash rracistash, prandaj mos na trego skuadren me te mire ne bote, sepse sikur kjo te ishte skuadra me e mire ne bote, un pervete sdo shikoja me futboll, po do ja nisja te luaja SHAH.
Sa per provokimin e materazzit kundra Zidane kjo ndikoi direkte ne rezultatin e ndeshjes, sepse u largua LIDERI skuadres shpirti i Frances, tek i cili i kishte shpresat e gjith skuadra e gjith Franca, prandaj ai materazzi jot qe thu ti eshte tregu aq plehr sa i ka then terrorist, kur ne te njejten kohe e gjith bota po sulmon ashper te ashutuquajturit Terrorista-Islamike.. prandaj nje personi me origjine ALgjeriane nuk mund ti thuahsh "bir kłrve i nje terroristje" se te kisha qen un ne vend te zidane.. ate materazzin tani do e shikoje ne varreza qe i ishte ber bari 2 pellembe.
Poshte Italia e rracistave, haduteve, mafjozeve, edhe mashtruseve...
ZIDANE NE ZEMRAT TONA
Ky shkrim u mundesua nga DEMAT E KUQ.
tuqe, nuk e dija qe qenke kaq shume tifoze futbolli ti moj, apo per inat te sat vjere dhe u bere fan edhe ti?
Postuar mė parė nga OO7
![]()
po demat e zinj nuk ju ndihmuan mo, apo e kishin pushim sot ata lol
Ore DEMAT E KUQ ne pamundesi qe strano nuk futet dot ne forum, ky shkrim u mundesua nga DEMAT dmth un edhe strano.
c'te te them....po ka ardhur puna qe une te te sqaroj ty, dmth qe connection midis nesh nuk ekziston me gje qe me con te mendoj se ndoshta duhet te heq dore prej teje. Ahhhhhh Dike, ishte bukur per aq sa zgjati. Goodbye (jam akoma ne pune, lashe nam)Postuar mė parė nga diikush
Lunesta, no drinks per ty - e te mendosh qe ke qene ne listen e te preferuarve.![]()
Niceeeeeeeeeee Materazzi the best
parma is the best
nuk i lexova tė gjitha shkrimet kėtu.... por sa e vėrejta disa paskan shkru thua se kanė luajtė ata vet.... edhe atė pėr tokė t'parėve....
s'po thuani sa mirė qė nuk ka qėllu Shqipe zidani se i kish ra me kry n'.... matterazit.... e kish lonė pa familje.
"Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.
Krijoni Kontakt