Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 59
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499

Cfare beni ti bini ne sy nje femre/mashkulli?

po me kujtohen dy lloje peshqish, ne njeri lloj mashkulli bente dance zigzag rreth femres te i binte ne sy dhe tek lloji tjeter ishte femra qe tentonte te frynte barkun kur kalonte nje mashkull.

ne humans, cfare duhet te beje mashkulli/femra te i beje pershtypje seksit tjeter. jo bricks and mortars, thjeshte pergjigju me ciltersi dhe haptas. pershkruani "endrrat" tuaja po deshet.

po e nis une i pari, mua me bien ne sy vajzat qe veshin pantallona te zeza, veshje serioze, femrat avokate/politikane vishen superlative.

cfare bej une? mundohem te i hyj ne qejf asaj, nuk mund te bej zigzag dance te i marr vemendjen. ne bisede fus ndonje "genjeshter"te vogel.

tani juve, kam deshire te degjoj nga femrat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 11-07-2006 mė 08:08

Alket me shkrive me kete shprehjen:

"uwn thashe shkurt, mos kiujtoni se do i bej lajka. me vjen keq, eshte natyre!, dhashe shembullin me peshqit ne rrjeshtat siper"
    Une alketo rri se gjeja embel i jap nga nje te qeshme, e prek nje cike tek krahu si pa dashje. Kam dhe nje zakon te keq qe shkel dhe pak syrin kur bej ndonje gallate etj etj. Keto i kam natyrale nuk eshte se i bej me zor .Sekreti eshte me shume tek buzeqeshja dhe muhabeti qe i ben them une, kuptohet dhe nje cike veshtrimi po e pate te bukur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 10-07-2006 mė 22:32
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Blej nai makine te mire ene para mrapa deri sa te hollosh gomat e makines!

Ky ishte varjanti i femrava materialiste. Pastaj eshte edhe varianti i femrave romantike.

Qe eshte ky: Shikim i thelle sikur te ka honger buken!

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Shikim i thelle sikur te ka honger buken!

une bej sikur sme behet shume vone per asgje, e kam stil

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Pastaj eshte edhe varianti i femrave romantike.
    Qe eshte ky: Shikim i thelle sikur te ka honger buken!
    romeo ahaaa! thuaje pak me ndryshe, "shikimet tona, te ngrira do te treten tek syte e njeri-tjetrit" etj crap si keto.

melvin helitzer ka disa libra fantastike si "comedy writing secrets","how to be romantic with a woman" etj. lexoji do te ndihmojne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    behu vetevetja

dhe qeshni kur thot ndonje gallat
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    7
    Mendoj se fillimisht duhet te gjesh kuptimin e vertete te fjales partner, ju qe keni shkruar e keni ngaterruar me "gjuetine", meqenese kjo fjale ka kuptime te ndrshyme mundohuni ta specifikoni si psh Si do ti bini ne sy njerit /njeres qe ju pelqen, qofte ne pub, rruge, apo ne ndonje party.
    Fight to win

Citim Postuar mė parė nga Kijoko
    Mendoj se fillimisht duhet te gjesh kuptimin e vertete te fjales partner, ju qe keni shkruar e keni ngaterruar me "gjuetine", meqenese kjo fjale ka kuptime te ndrshyme mundohuni ta specifikoni si psh Si do ti bini ne sy njerit /njeres qe ju pelqen, qofte ne pub, rruge, apo ne ndonje party.
    "Ne" qe kemi shkruar e kemi kuptuar kete qe thua ti, por per ti rene shkurt mqs eshte titull teme, e pranuam dhe kuptuam c'fare ka dashur te thote hapesi i temes.
    Mgjth konstatim i mire ky qe bere por refuzove te pergjigjesh per temen nderkohe.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Silk

une bej sikur sme behet shume vone per asgje, e kam stil
    ahhh mi goce, je e vogel ti. me mashkullin eshte jep e merr, terhiq e mos keput...ah sa lojera behen, sa flirtime gjasme te pafajshme, te bera qejfi, prekje padashur, ate veshtrimin qe s'ia ndan, e ben te ndihet te zgjuar, funny, te fuqishem, te admiruar. muhabetin e mban rreth tij (njerezit ngordhin te flasin per vete) - ehua c'te them me pare. E sic tha Julie, ca e kane e u vjen natyrale, nuk ia vlen shtiresh.

- keshtu foli the Mayflower Madam. Lol.

Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    ahhh mi goce, je e vogel ti. me mashkullin eshte jep e merr, terhiq e mos keput...ah sa lojera behen, sa flirtime gjasme te pafajshme, te bera qejfi, prekje padashur, ate veshtrimin qe s'ia ndan, e ben te ndihet te zgjuar, funny, te fuqishem, te admiruar. muhabetin e mban rreth tij (njerezit ngordhin te flasin per vete) - ehua c'te them me pare. E sic tha Julie, ca e kane e u vjen natyrale, nuk ia vlen shtiresh.

- keshtu foli the Mayflower Madam. Lol.
    Kuqe ka folur ajo sic folem ne, apo ka folur ajo sic fola une, apo fola une sic ka folur ajo? ....hemmm.....gjumi me ka dale po se di pse jam akoma si

e drejte ajo qe the me siper ama tek kjo pjesa
    muhabetin e mban rreth tij (njerezit ngordhin te flasin per vete)
    kur e ekzagjerojne shume ...tregon qe s'kam per ti qesh me aq shume te nesermen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 11-07-2006 mė 11:11

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •