as ti xhummaku se ke perkufizuar(ose perkthyerPostuar mė parė nga Xhuxhumaku
) fjalen drejt jo gremisu ,por grahanisu..lol
as ti xhummaku se ke perkufizuar(ose perkthyerPostuar mė parė nga Xhuxhumaku
) fjalen drejt jo gremisu ,por grahanisu..lol
do beja si ....Postuar mė parė nga Alket123
ja sheshi ja mejdani ja dhe Rusho kapedani dhe do i hiqja pantallonet dhe do i tregoja........................................... ................
Wawwww...alket, "genjeshter te vogel" ne bised...ok. Un per vete, s'mundohem me i ran ne sy asnjerit, po deshen me ardh le te vijn vet. + kur ke "connection" me nje njeri, ka qen nga te dyja palet, kshuqe, se kam pas problem.
Postuar mė parė nga Fiona
Mos genje ti me veshjet ekstravagante te shoquruar me sjelljen ekstravagante.
Normal qe kur e dashuron mundohesh qe ti biesh ne sy me shume menyra.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
hic gje s'bej une.
biles ath kur me pelqen dikush qendroj sh diferente.se di ce kam kete sjellje,por me duket se po te perpiqem ti bi ne sy me lloj lloj sjelljesh,ai do ta kuptoje dhe mua do te me vinte shume rende,dhe do ndihesha fycke.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Nuk ndryshoj asnjehere, asnjehere nuk dal nga vetja, nese dikush me pelqen, me pelqen keshtu sic jm.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Absolutey Nothing!!! Asgje sepse nese dikush me pelqen duhet te me pelqeje per ate qe jam.
Majde, nese me pelqen dikush bej krejt indiferenten sepse me duket sikur i vete nga pas ose dicka e tille edhe sikur t'i flas ose t'i sillem ne te njejten menyre shoqerore qe do i sillesha nje mashkull tjeter.
Kohet kane ndryshuar nuk eshte si me pare, qe shikoje nje femer simpatike dhe terheqese,dhe ja beje me sy ,dhe njekohesisht thoje me vete: Vetem 5 minuta jo me shume etj.Sot jane femrat qe na sjellin ngacmime dhe provokime jo me bisht te syrit siē benim ne dikur,por me minifunde me kofshet jashte, dhe gjoksi i zbuluar qe te le pa mend.Sidoqofte femrat jane me lart se meshkujt,e them kete ne mentalitet dhe ne fines ,sepse ne shume raste ato te ēojne deri tek burimi dhe nuk te japin uje,mire qe nuk te japin por nuk te tregojne as burimin.Kjo eshte per t'ja bere vetes BAM,jo njehere por tre here qe ta mledhesh mendjen qe ke mbaruar totalisht.
LA VIE LA VRAI
Jeta e verteta
thuaji cdo moment fjale te bukura dhe mbeshtetjani gjithmone mendimin edhe kur ska te drejte se kujton se se jemi bere per njeri tjetrin... dhe na cate koken me keto tema retorike muahahagagagagaggaga
Krijoni Kontakt