Smth ... nese nuk je dakort me muhabetin e favorizimeve , fare mire mund te mos votosh ne ate pike ... nuk eshte e thene qe te gjithe duhet te mendojne si ti ...
Kam shkruar nje faqe lidhur me sondazhin , ku kam nxjerre ne gjithe pikat e tjera meritat e Italise ...
Lidhur me 2 pikat e fundit jane konkluzionet e debateve , qe jane bere ne forum gjithe keto dite...Cfare ankesash kam degjuar verdalle nga tifozet ne forum e kam shkruar ....
Nese do mendimin e ish-arbitrave ITALINE ,qe komentonin pas ndeshjes ( e jo bbc qe thu ti):
- Me Ganen ishte penallti e PASTER , nderhyrja e De Rossit , kur ishte duke gjuajtur me koke ai i Ganes....
- Me Australine nuk ishte penallti . E kemi bere edhe here tjeter kete muhabet .E kane pranuar gjithe MOVIOLAT italiane , q e nuk jepej ajo penallti ...Te njeten gje beri Adriano ne nje ndeshje tjeter dhe mori direkt te verdhe per simulim .
- Penallti e paster per francen , e pranuar nga gjithe MOVIOLAT italiane...
Keto jane KONFIRMUAR nga moviolat italine dhe jo braziliane ...nese nuk me beson pyet ndonje qe rri ne Itali dhe ta vertetoje ....
Per raste te tjera nuk jam shprehur ndonjehere , vetem shkrova ankesat e tifozeve ne pergjithesi ...
Une para finales kam dashur qe Italia te fitoje . E kam shkruar ne shume postime , sepse jetoj ketu dhe e meritonin gjithe keta tifoze qe mbushin sheshet perdite .
E shifja Italine shume superiore . Pjesen e pare Italia lozi shume mire . Ne pjesen e dyte dhe shtesat me befasoi franca , qe meritonte fitoren .
Por futbolli nuk behet me raste apo me loje te bukur .
Tek penalltite eshte llotari . Nje shtylle (Trezeguet) vendosi fatet e boterorit . Hallall titulli per Italine . FATI duhet ne keto raste . Nuk e kam vene edhe kete pike ne sondazh ,sepse duhet thene qe FATI ka rendesine e vet ne cdo fitore boterori .Mesa duket qenka shkruar qe pas cdo skandali Italia fiton (si ne 1982) ...
Isomer 937 ...
je tifoz objektiv plako ....gezoju fitores se ajo ka rendesi ...
.
Krijoni Kontakt