hahaha ja fute kot perkundrazi Zidane nga gjithe bota njihet si lojtar i matur, gjakeftohte.....je gabim shumePostuar mė parė nga *Babygirl*
megjithese nuk ia paske idene futbollit Babygirl![]()
hahaha ja fute kot perkundrazi Zidane nga gjithe bota njihet si lojtar i matur, gjakeftohte.....je gabim shumePostuar mė parė nga *Babygirl*
megjithese nuk ia paske idene futbollit Babygirl![]()
pse kam pershtypjen qe ata qe jane me zidanin kane nje cike urrejtje ndaj perendimit,
ec mo se nuk beri gje, t'ja kishte futur dhe nji grusht mire do bente, se jo per gje po ai eshte nga algjeria , eshte mysliman dhe eshte me lart se qafiri te cilit i gjuajti.
Pastaj habitem se si mund te quhet "kombetarja franceze" kur ne skuader nuk ka asnje francez, dmth francez i vertete e jo vetem me shtetesi franceze.
siē e thane dhe shoket parafoles , zidani ka qene gjithmone pak gjaknxehte e kokekrisur se e ka ne gjak.
Duket qe sja paske ti iden futbollit...Postuar mė parė nga GL_Branch
Zidane gjakftoft ahaaha tani me ke be me qesh vertete, e cila her eshte qe i ndodh kjo gje ne dneshje?
Te ishe tolerant kishte kalua permbi asaj gjeje qe i ka then Materazzi se ai seshte gjest per tu ne ndeshje...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Tani mu kujtua ai komenti i gazetarit ne top channel kur ia futi me koke Zidane Materazzit tha "Zidane ka veprua si me pas gjak shqipetarit"Postuar mė parė nga xfiles
![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
hahaha Baby gabohesh shumePostuar mė parė nga *Babygirl*
...une me qindra ndoshta mijera lajme kam lexuar per Zidanen dhe pikerisht permendet si nje nga pikat me te forta te Zidanes qe eshte gjakeftohtesia dhe maturia...
Por ti dukesh qarte qe nuk e ke percjell karrieren e ketij dhe futbollit pergjithesi se je e re....me trego ti mua cfare ka be ndonje te keqe Zidane gjate karrieres se tij 17-18 vjeqare? (e di qe nuk eshte hera e pare kete gjest qe e beri me Materezzin qe e ka provokuar shume keq, ka ndodh edhe 2 here tjera por nuk mundesh me i fshi gjithe te mirat e Zidanes me 2-3 gjeste te tilla jo per fajin e tij....se Zidane kurr nuk ka provokuar njeri)
Po ta kishte provua dhe ky Materazzin jo te ja fus me koke, aq sa kam lexua dhe kam pa un ai eshte gjakenxeht, nejse un e ceka me lart personalisht sme pleqen dhe kaq...Postuar mė parė nga GL_Branch
jo une te drejten nuk ta mohova vetem te thash se eshte e kunderta eshte gjakeftohte dhe i matur edhe pse gjate karrieres se tij ka marr shume goditje te forta dhe nqs i ke percjell gjithe karrieren e tij ke mundur me dallu durimin e tij.
Postuar mė parė nga Cyclotomic
Se pari kete foto nuk i morra te mediat taljone....
Mos ma be krahasimin e Hollandes dhe Indin me kampionat Boteror.... se ne Holland te gjitha gjerat jane legale ku te ne luftohen... pastaj ne Indi per ata spo flas fare se dihet se cfare vendi eshte India.... krahasimi Nje kampionat Boteror me Indi eshte si nata me dite...
Une sdi si mund te thuash qe seshte asgje te pish hashash ... sidomos gjate nje kampionati boteror edhe mė fitues i topit te arte...!!!!!!... dmth gjithe keto gjeste qe beri aj shkojne si mesazh tek miliona njerez qe e kane adhuruar e sidomos te rinjet qe kane pas idol dhe kane enderruar nje dite te jene si aj...
P.s une thash qe ka qen nje lojtar KLAS ... kush e mohon kte sdi c'eshte futbolli... mirpo Topin e Arte se ka meritu.... Ti dhe ne e kemi pare vetem ne nje ndeshje qe ka qen ne Top Forme ... Ndaj Brazilit... kurse te tjerat ka luajtur mesatarisht...bile ne fazen e grupeve eshte nderruar njeher , se sishte pare ne fushe!
tung
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
He mer se lat nom. Po ke Cannavaron me shoke qe kan pi substanca qe te alterojne gjendjet fizike te trupit dhe po merreni me hashashin e Zidanit, nese eshte i tille. Nesje atij brravo i qofte qe nuk e hap gojen me mediat Italiane.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Nuk eshte kanabis ajo, por ajo osht Cigare dhe ajo foto eshte para 2 jave......dhe askush nuk ka dhene akuza dhe shihet qarte ne foto se eshte Cigare.
Krijoni Kontakt