Me Ngjyren Roze pra
Une them se Zidan e meriton Topin E Arte![]()
Me Ngjyren Roze pra
Une them se Zidan e meriton Topin E Arte![]()
Postuar mė parė nga SnoW~DroP
S'eshte se bera lufte une.....
Nuk kam qendrim te prere mbi meriten e Zidane te topit te arte. Ama ai gjest nxorri ne pah gjaknxehtesine e tij. Materazz-dysheku mund te kete vjellur komente llapaqenesh, por kjo duhet te ishte nje arsye me shume per Zidane te mbante toruan ne menyre qe te mos binte ne nivelin e Materazzi-t. Zidane ishte ne plan te pare e ne goje te gazetareve, ndaj duhet ta justifikonte vemendjen e dhuruar nga publiku ndaj tij. Ai mund te "ia tregonte vendin" Materazzi-t mė me integritet duke vazhduar lojen e duke pritur shansin e tij per penallti ne fund te ndeshjes. Nuk kishte lezet ta perfundonte karieren e tij nderkombetare me pulle te kuqe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rebele : 10-07-2006 mė 12:59
Kete botror nuk e ka merituar te mare kete titull por aj qe ja ka dhene sigurisht ka qene naj lesh,...
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
NUK I KAM THENE TERRORIST ZIDANE !
<> --- me keto fjale Materazzi pergenjeshtron llafet lidhur me sharjet qe ka perdorur kunder Zidane .
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Inter_forever, nga erdhi ky lajm?
C'ti kete thene Materazzi Zidanit qe e ka bere te kunderpergjigjet aq ashper pervecse fjale te kesaj natyre...?
Marre nga ''Corriere della sera '':
<< Jam injorant . Nuk e kam idene se cdo te thote terrorist apo islamik . Ajo qe ndodhi eshte para syve te gjitheve .>> - keto jane fjalet e MATERAZZIT .
Nderkohe qe agjenti i Zidane ka deklaruar qe Zidane do flasi per ate qe ndodhi pas disa ditesh dhe reagimi ka ardhur pas nje sharje te rende .
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Zidani ishte i nxehur me Bufonin qe i priti gjuajtjen me koke, po ia qiti inatin Materacit. Provokime ka gjithmone ne fushen e lojes po ai qe i pergjigjet reagimit e ha gjithmone. Goja llap, gjoksi dap.
Per mua s'e meriton cmimin e lojtarit me te mire te boterorit. Nese lojtari me i mire i boteroreve ha dy kartela te kuqe ne 5 ndeshje, vaj medet per vlerat sportive te kupes se botes.
FIFA po tregohet shume driteshkurter me kete cmim. Me kete veprim u meson femijeve qe motoja e futbollit duhet te jete "Ec baba te cafsha ballin, me sqepar ta hapsha varrin".
Nga disa analiste greke ka ardhur nje version interesant i ngjarjes. Keshtu ketu mbeshtesin se Zidane eshte provokuar gjate gjithe ndeshjes me fjale nga me te ultat. Ca eshte marre parasysh nga lojtari i madh ne kete ndeshje? Kishte perballe dy sfida: ndodhej ne finale dhe ishte ndeshja e tij e fundit. Kete e kishte deklaruar qe me pare: do nderpriste futbollin. Ne kete sfide ka gjetur perpara pepinot e ndyre qe me provokime nuk po e linit te mbaronte i qete kete sfide te fundit. Te gjithe ata qe kae luajtur me pare e dine se futbolli, pasioni e pastaj fundi i te gjithave eshte nje barre qe duhet ngritur. Dikush qe ka qene futbollist tha se per 6 muaj nuk kishte shkelur ne fushen e blerte pas marrjes se vendimit. Mendoni ne fund kur ulet sipari per cfare ka nevoje aktori? Per duartrokitje. Aty ne fushe po i ofronin sharje, ofendime e nxjerrje shpatulle. Analistet vazhdojne me tej e thone se nuk ishte casti qe e beri te dobet, vete kampioni vendosi t'i jepte karrieres nje fund te tille, sipas menyres se vet. U be dikur njeriu i madh qe fitoi nje boteror e nje evropian tani kur e goditi me koke qelbacin makaronaxhi u kthye perseri ne njeri. Jo njeri te vogel, ne nje qenie te zakonshme njerezore, me aftesite e dobesite e veta. Mund te kishte ndodhur ndryshe....nese nuk do e godiste pepinon do ishte perseri kampioni i madh qe ne rastin me te keq do kishte humbur nje finale. Tifozat do e duartrokisnin prape. Po brenda tij do ishte nje njeri qe do i kishin shkelur dinjitetin, kete nuk mund ta shprehte, nuk do mund ta thoshte me vone. Mendoni nese do dilte e do thoshte: Ne ate finale Materazzi me shau rende! Sa vlere do kishte kjo thenie? Do kalonte si nje nga ato lajmet rutine tip: Bechkam vesh te mbathurat e Victorias. Ndersa aty ne fushe e shprehu tere inatin qe kishte prej qelbesires se kurorezuar pepin per tu thene te gjitheve qe kur e shau, u ndje i prekur, u ndje i nevrikosur dhe kete e shprehu. Ky eshte nje version tjeter, e gjykim tjeter per cka ndodhi aty, mua personalisht me pelqen.
Ezekiel 25-17.
Zidane e ka meritu pa dyshim pa asnje dyshim te vogel.....ata qe dijne pakten lojen e futbollit dijne me vleresu.
Krijoni Kontakt