Ktu jam dakord me kolombin.
Ajo qe beri te dielen e gjithe bota e denoi , por eshte e paimagjuneshme te mendohet qe Zidane te refuzoi topin e arte si shkak i asaj qe ndodhi ne fushe.
Kemi pas nje rast te
Cantona i njejte pothujase me ate te Zidane , por ne fund te fundit asnjeri nuk i mohoi dot ate qe i dha futbollit duke u shpallur 2-3 here si lojtari me i mire i huaj ne angli .
Ndersa Nqf se do flasim nese e ka merituar atehere edhe mund te kemi dyshime , siē kam une personalisht , kur zidane , me zvicer , Kore ishte hija vete , luajti mire me spanjen , shkelqyer me brazilin , ēka me portugaline , mire ne finale , dhe fitoi topin e arte .
Kur Cannavaro ishte i shkelqyer qe ne ndeshjen e pare kundra Ganes e deri ne finale kudra gjelave .
Ne gjithe keto vite qe e kam pare eshte qendermbrojtesi me solid , por kte vit ishte nje lider i vertete , nje organizim mese perfekt ne mbrojtje , llogariteni vete , 2 gola te pesuar gjithse ne 7 neshje , njeri autogol , tjetri me penallti .
Pa frike mund ta krahasoj me Barezin , beckenbauer ..etj etj , edhe pse e di qe kolombi do me hudhet ne qafe

Krijoni Kontakt