Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 88 prej 88
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    amerika piplla ndihmo veten nuk i plas shum per tjeret

po qe se ju nodheni njaty ku ajo po nihmon veten e lepini ene ju kai kock
    no glove no love

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar mė parė nga anka
    Eh sa ta kuptosh ti, ku e kam fjalen une...merre me leng se mishi u maru
    mendova se jam tu ba nje muhabet te sinqert me ty, po nese don me e kthy me tallje, jam njesh per kete pune, nuk e di a e din po une jam baba i ironise

i/e regjistruar Maska e Dolcezza
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Postime
    26
    Po, na jep. Ne kete teme kane te drejte te flasin vetem ata qe jetojne ne USA.
    Na jep...se na jep. Por ne perseri tregohemi bukeshkale, dhe harrojme se kush jemi dhe nga kemi ardhur...

i/e regjistruar Maska e Lokjaa
    Anėtarėsuar
    04-09-2006
    Postime
    32
    Lokes Pershendetje.
    Po jav them troq po mos te ke Amerika ruset kishen endrren te ken dalje ne Portin e Durrsit e te Ali pash Limanit, por dihet se gjdo shtet ka miq e armiq, por fal zotit ne kohen dhe momentin vendimtar u miqasuan me Amerik, se provoja rusi e kinizi na lan ne roberi ne kto 100 vjet e fundit,mos u merrni loke me kunder amerikanet, por thuni zotit flm se tani kemi mikun e vertet, se fjala popullore thot, Miku i mire dihet ne Dite te Veshtira, normal se jeta eshte vét interes, kjo eshte e logjikshme qe edhe amerika ka interes ne kosove, po thuaj me zemer flm qe u fut i forti, se kishim marue se ne 100 vjet e fundit, nda sllave. lokes mos u beni shum te dimeshem e te gjymert, se kto na kan ler nen sundimin e te hujve, po flas per kohen e kaluar se zoti e bekoft AMERIKEN DHE KOMBIN SHQIPTAR.

Che sarą... Maska e anka
    Anėtarėsuar
    14-01-2006
    Vendndodhja
    ku dua
    Postime
    35
    Citim Postuar mė parė nga DEN_Bossi
    mendova se jam tu ba nje muhabet te sinqert me ty, po nese don me e kthy me tallje, jam njesh per kete pune, nuk e di a e din po une jam baba i ironise
    Nuk po tallem i dashur, thjesht ti se kupton thelbin e muhabetit, ke ngecur ne kohen e Migjenit...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Dolcezza
    Po, na jep. Ne kete teme kane te drejte te flasin vetem ata qe jetojne ne USA.
    Na jep...se na jep. Por ne perseri tregohemi bukeshkale, dhe harrojme se kush jemi dhe nga kemi ardhur...
    NU I JEMI MOSMIRNJOHES PO PO FLASIM SE CFAR NA KA NDIHMUAR DHE SE SI ...

PO FUTU NE TEM DHE JEP NJE PERGJIGJE REALE ASHTU SI ESHTE PER TE THENE......SE PER VETEN E SAJ NA NDIHMON JO PER GJE TJETER

TE PERSHENDES

i/e regjistruar Maska e macipaci
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Postime
    98

Question

Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Qeni eshte kafsha qe nuk do ngopet kurre, gjithmone do te ket uri!

Sepse ne kundershtim me kafshet e tjera, qeni eshte kafsha qe vetem pret.... ose ofron nje lepirje e servilizem per nje cope kocke!

E pra nese pret gjithmone per kocka edhe nuk e gjen vet ushqimin ... sigurisht qe do kesh uri....

Nese ne Shqiptaret vazhdojme te mbetemi qener, qe lypim per kocka, nuk do shofim hajer ndonjehere (e prandaj nuk kemi pare deri me sot... per shkak te kesaj llogjikes servile-qenushe qe na eshte mbushur koka).

Ah, nje sqarim.... saper kocka, me teper na ka dhene vetem Italia me Greqine sesa e gjithe SHBAja.... por sic e thash me mire mos te na i jepnin.... se keshtu do pushonim se qenuri qener!

flm
    vallaj te drejt ke.... po mire ne shqiptaret pse e kemi kaq te rendesisheme ndihmen??? Na ndihmoj Amerika...na ndihmoj Europa...c'bem ne per veten, e ndihmuam?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Nuk E Ndihmojm Dot Veten Ne Se Presim Nga Te Tjeret .....shqiptaret I Duket Ma Mire Te Shkojne Ne Usa Dhe Te Shfrytezohen Atje Se Sa Te Punojne Dhe Zbukurojn Vendin E Tyre ...........ne Kemi Qefin Te Zeme Karrigen Me Te Madhe .........dhe Nuk Mendojme Per Veten ........presim Ne Shqiptaret Te Na Ndihmojne Te Tjeret Jemi Mesu Me Te Pritur........

Pershendetje Kudo Qe Jeni ...........

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. All-llahu ka thėnė
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  3. Ēka i ndanė dhe ēka i bashkon shqiptarėt?
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarėt
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •