Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Pershendetje.
    Une jam rritur ne Orikum dhe keto vende per te cilat flisni i kam shkelur me kembe kur isha femije. Ato vijat i pashe edhe une ne earth dhe nuk me rezultojne gje tjeter se sa stanet e cobaneve dhe distancat pavaresisht se te peraferta sipas llogaritjeve qe bera nuk jane te barabarta, pra mund te merret si nje koicidence. Ne rrenojat e Orikut te lashte ne Liqen (ne lindje te bazes ushtarake, ) qe atehere dukeshin qarte shkallet e amfiteatrit te lashte. Kisha ka qene nje mrekulli. Sa here kemi shkuar aty femije dhe na mahniste pozicioni i zgjedhur aq bukur per ndertimin e saj. Ne anen veriore te kishes, poshte mureve te saj si humnere, shtrihej liqeni me virgjerine e tij te kulluar.
    Por eshte e vertete se aty qeveria e atehereshme as nuk ka vene dore ta restauroje dhe as e ka demtuar sic bente rendom. Atehere ka qene nje pyll i mrekulluashem qe e fshihte kishen , por tani nuk ka mbetur nje peme per be, fale demokracise. Pergezoj te gjithe ju qe kerkoni e zbuloni vlerat e rralla qe fsheh lashtesia jone.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Po c'lope zeza thua mo Roni? Ato vizat jane 30 metra te gjata dhe mbi 7 te gjera, apo mos kane ushqyer minotaurin aty?

Une jam dakort per ato qe duken si rrenoja, mund te jene dhe stane, por nuk me duken si koincidence karakterisitikat e njejta qe kane ato vijat. Ose ndonjeri qe eshte marre me blegtori te na e shpjegoi nje cike rolin e tyre.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ja fotografi e jote Kreksi.
    Por mua me duket se kto 3 vizat paralele qe jan ne faqe te kodres nuk jan gje tjeter pervecse rruge te hapura nga njerezit per ti`u ngjitur malit.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Edhe keto vizat siper, po ti masesh, jane te barazlarguara nga njera-tjetra dhe jane 190 m larg njera-tjetres ne vije toksore, jo ajrore.
    Nuk besoj te jete rruge sepse po ta shikosh mire terrenin aty rrotull me G.E. ka vende me te pershtatshme per tu ngjitur ne mal.
    Jane 4 vija, jo 3.

Pamje nga siper:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Edhe keto vizat siper, po ti masesh, jane te barazlarguara nga njera-tjetra dhe jane 190 m larg njera-tjetres ne vije toksore, jo ajrore.
    Nuk besoj te jete rruge sepse po ta shikosh mire terrenin aty rrotull me G.E. ka vende me te pershtatshme per tu ngjitur ne mal.
    Jane 4 vija, jo 3.

Pamje nga siper:

Miku im. Po te shikosh terenin nga afer do e kuptosh shume lehte qe ato vija nuk kane asgje te cudicme. Jane taraca natyrore qe koha ka bere mbi malin e gurte. Te tilla ka plot ne karaburun e gjetke. Para se te cuditesh e te cudisesh edhe te tjeret dil njehere nga mali se nuk mesohet tereni ne earth.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Ne Gusht do kaloj andej te bej ca foto per te hequr kurjozitetin :-)

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Asteraki
    Miku im. Po te shikosh terenin nga afer do e kuptosh shume lehte qe ato vija nuk kane asgje te cudicme. Jane taraca natyrore qe koha ka bere mbi malin e gurte. Te tilla ka plot ne karaburun e gjetke. Para se te cuditesh e te cudisesh edhe te tjeret dil njehere nga mali se nuk mesohet tereni ne earth.
    Inderuar, une nuk kam mundesi te dali ne male derisa bota tani pushtohet pa luajtur vendi permes interneti, pra duhesh ta pranosh kohen moderne...
    nejse;

Mua nuk me takon te shkoje te gjurmoje po atyre arkeologve, une jam vetem nje internaut ....ku e kaloje kohen.
    Mendoje se ketu ka pasur nje liqe, atje pakez me larte dhe ai atni eshte i thare dhe per rrethe tije jane keto themele.

http://imageshack.us/slideshow/index...ion=transload#

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga Asteraki
    Mire or mik, ashtu e leme, si te thuash ti, ti je nga Orikumi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2007
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Mire or mik, ashtu e leme, si te thuash ti, ti je nga Orikumi.
    hi unejam na orikumi dhe kur pashe qe po flitej per orikumin u kenaqa dhe pse nuk harije te kuptoje pse po ziheni per gjera naturore se ato jane normale te natyres po njeriu e ka per zakon qe ti ve na nje emer ose te shpik dicka nejse une per vete e kam bredhur orikumin dhe malet perqarke se kam qejf natyren dhe them se ato qe ju shikoni jane thjesht shenja te natyres ok tani po e mbyll duke pershendetur te tere ju te dashur pateriote bye na usa

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pershendetje te gjitheve.

PRI-LTN o derman rrenojat e Orkut gjenden sipas gojdhenes poshte Kenetes se Orikumit.
    Ore me vertet se kur shikojme ato fotot aty na ze frika edhe na duket vetja sikur nuk jemi nga Orikumi derman.

Po qe se nuk ke me se merresh bej 1 xhiro ne Orikum edhe kam frike se ke per tu mbetur i zhgenjyer.
    Kujdes se mos jane stallat e lopeve qe kane mbetur prej kohes se Enverit derman se edhe ato nuk jane shume larg malit.

Pershendetje te gjitheve.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 7 sherbime kerkimi qe duhet ti dije cdo perdorues i Google.
    Nga LeArNiNgHaCkInG nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-06-2009, 01:47
  2. Google Pack (beta)
    Nga besart nė forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 13:41
  3. Google – superfuqia e re
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 19:53
  4. Lajme nga GOOGLE... VoIP
    Nga Miremengjes nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2005, 17:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •