Tubimi ne sheshin e Shkupit , BDI
Nese keni qen ne Shkup e dini dallimin mes sheshit te Shkupit dhe te Tetoves
TUBIMI HISTORIK , vetem BDI mundet ta bej kete.
Shqiperi eshte edhe Cameria
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=7942...C40EB350929F9E
Per ata qe dine Maqedonisht eshte mire ta lexojne kete interviste te Grujevskit. Me pak fjale Grujevski thote: "une jam mbreti i vendit dhe ata shqiptar qe do i marr une ne "vlladen time makedone" do te luajne sipas muzikes sime". Kjo eshte thejshte oferte take it or leave it. Tash shtrohet pyetja per milion dollare: cila parti shqiptare e ben blowjobin me te mire Grujevskit"?
Keta te PDSHs jane te njohur per nga " blowjob", por kete here nuk u ndihmon as sveti Nikola.
Jam i sigurt qe BDIja do jete pjese e qeverise, por nuk e besoj qe do hyj pa marrveshje rreth kerkesave qe do i parashtroje BDIja, sepse nese e bene gabimin e PDSHs duke marre rol statik ne qeverine e sveti Nikoles do te perfundojne me keq se PDSH-narodna, populli vuan por ne fund ua jep denimin e merituar.
Respekt
Shenjat e para Raim nuk jane shume pozitive.Zgjidhet kryetari i Parlamentit edhe me votat e BDI-se pa kurfare marreveshje me sveti Nikollen edhe pse nuk ka pas fare nevoje per votat e dikujt tjeter.Le ta quajme kete gjest te shtrirjes se dores( e jo blowjob) te BDI-se prandaj nuk kisha komentuar me shume.Pritet te shihet cka po ndodh por kam nje bindje se nuk do te kete cmim (marreveshje paraqeveritare per kushtet e shqiptareve) sepse VMRO-ja qysh para do diteve tha shume qarte:"partneri eventual shqiptar te heq dore nga kushtet nese do te jete pjese e qeverise".
Si ose cfar gjesti mund ta quajme, perkrahjen e BDI-se, dje ne parlament qe i dha VMRO-se, apo ja lut dicka, qe ta merr ne qeveri?
Sui generis
O , sa paska patur ne Tetove PDSH-ja.
Ma e mira prej krejtve Partive Shqiptare ne Maqedoni eshte !
S'ka si PDSH s'ka , edhe kur s'ki me pa.
O SHOCI HUPE MENDEN ?
- Imagination is more important than knowledge.
Krijoni Kontakt